בעיה | qin f22 3 32g בריק
-
@ZXCVBNM כתב בבעיה | qin f22 3 32g בריק:
@moshe312 אתה יכול לעלות את זה פה למה זה ניכנס לי ללופ שוב פעם אני ממש ישמח
כתב בבעיה | qin f22 3 32g בריק:
אולי זה יעזור
@שניאור-שמח בעיקרון עשיתי צריבה אם MTKCli אם גירסה רישמית אבל אין לי את הבוט לעשות רוט ועשיתי אם איזשהו בוט וזה קרס שוב פעם המכשיר כי כנראה זה היה בוט לא נכון אבל אני חיב רוט לכן אני בבעיה
-
@שניאור-שמח בעיקרון עשיתי צריבה אם MTKCli אם גירסה רישמית אבל אין לי את הבוט לעשות רוט ועשיתי אם איזשהו בוט וזה קרס שוב פעם המכשיר כי כנראה זה היה בוט לא נכון אבל אני חיב רוט לכן אני בבעיה
-
-
@ZXCVBNM תכלס' המכשיר עולה עם הגירסא אבל כשאתה צורב בוט המכשיר קורס?
אם כן אז הבוט לא טוב.תקח את הבוט שיש בגירסא שצרבת ותעתיק לפלאפון ותתקין מג'יסק ותלחץ על התקנה מקובץ ותבחר את הבוט.
ואז תעתיק את מה שנוצר לך בהורדות למחשב ותצרוב. -
@נוחעם-FM אבל אין לי בוט זה Rom מלא צריך לפרק אותו או לשאוב את הבוט אבל כל צריבה זה לוקח מלא זמן כי זה דרך Mtc ושאני מנסה ליצרוב גירסא אחרת לא רישמית אז זה נעול זה לא נותן לזה לעלות זה נידלק וניכבה
-
הגירסה שצרבתי זה מה שהועלה בפוסט הזה אך אני מנסה לבטל לו את טוען האתחול עם mtk clinet והמכשיר נכנס ללופ למה זה קורה
-
@ZXCVBNM כתב בבעיה | qin f22 3 32g בריק:
@moshe312 אתה יכול לעלות את זה פה למה זה ניכנס לי ללופ שוב פעם אני ממש ישמח
כתב בבעיה | qin f22 3 32g בריק:
אולי זה יעזור
@שניאור-שמח תגיד לי שאלה יש מה לעשות לגבי זה שכל פעם שאני צורב דרך sp flash אז כשהוא ניתקע הוא ניכנס ללופ נידלק וניכבה בעיקבות זה שאין לו אפשרות להתקין גירסה שהיא לא רישמית יש אפשרות לבטל את הנעילה הזאות אני מעלה לך צילום מסך תראה מזה התגובה מקווה שזה ברור

-
@שניאור-שמח תגיד לי שאלה יש מה לעשות לגבי זה שכל פעם שאני צורב דרך sp flash אז כשהוא ניתקע הוא ניכנס ללופ נידלק וניכבה בעיקבות זה שאין לו אפשרות להתקין גירסה שהיא לא רישמית יש אפשרות לבטל את הנעילה הזאות אני מעלה לך צילום מסך תראה מזה התגובה מקווה שזה ברור

-
@ZXCVBNM מה קורה אם אתה לוחץ לחיצה קצרה כשיש לך את השגיאה הזאת?
@שניאור-שמח אין זה נישאר ככה ואחכ ניכבה או נהיה מסך שחור ואני מבין שהמערכת לא מקבלת גיסה לא חתומה
-