בירור | גמיניהכין לי תמונה וכתוב התמונה נשלחה לנטפרי כמה זמן זה לוקח
-
@מטען-נייד סתם מעניין אותי למה אסור אפשר הסבר
-
-
כמה זמן זה ייקח
@סופת-ביירון
בדרך כלל זה לוקח להם הרבה זמן -
@סופת-ביירון
בדרך כלל זה לוקח להם הרבה זמן@יוסף-הכהן היה פה איזה ניק בשם נטפרי עם סמל שלהם מה התפקיד שלו או שסתם נתן לעצמו את השם
-
כמה זמן זה ייקח
@סופת-ביירון כתב
כמה זמן זה ייקח
זה דיי תלוי מה הוא יצר, דהיינו אם התמונה פשוטה שהרובוט יבין מיד שזה כשר אז משהו כמו חצי שעה (אצלי). ואם זו תמונה שצריך להתעמק בה לפעמים לוקח כמה שעות עד שאני מקבל תשובה.
אז קודם כל עצה טובה תשים לב על הפרומפט שהוא מבקש משהו כשר, ודבר שני פשוט לחכות בסבלנות ולעשות ריענון לעמוד מדי פעם. -
כמה זמן זה ייקח
@סופת-ביירון
צריך ללחוץ על שיתוף ככה זה נפתח יותר מהר -
@סופת-ביירון כתב בבירור | גמיניהכין לי תמונה וכתוב התמונה נשלחה לנטפרי כמה זמן זה לוקח:
סתם מעניין אותי למה אסור אפשר הסבר
המנהלים מקפידים על הכללים האלו בעיקר כדי לשמור על רמה מקצועית ואחידות בפורום. כשיש סגנון כתיבה קבוע וברור, הפורום נראה רציני ומכובד יותר, וזה עוזר לכולם להתנהל בצורה עניינית בלי שהדיונים יהפכו למסורבלים. זה פשוט חלק מהסטנדרט שהם קבעו כדי שהמקום יישאר איכותי.
-
@יוסף-הכהן היה פה איזה ניק בשם נטפרי עם סמל שלהם מה התפקיד שלו או שסתם נתן לעצמו את השם
@סופת-ביירון כתב בבירור | גמיניהכין לי תמונה וכתוב התמונה נשלחה לנטפרי כמה זמן זה לוקח:
היה פה איזה ניק בשם נטפרי עם סמל שלהם מה התפקיד שלו או שסתם נתן לעצמו את השם
מסתמא זה מישהו שסתם נתן לעצמו את השם כמו שאתה לא קשור לסופת ביירון

ודרך אגב יש לך את פורום נטפרי https://forum.netfree.link/ ששם יש ודאי עובדים של נטפרי.