המלצה | תזהרו בצריבת F21 pro חדשים
-
@im0504123 לא ידוע לי על מישהו שניסה, אבל כנראה שזה יכניס את המכשיר ל brick אז אני לא ממליץ לנסות כי זה חומרה אחרת. כמובן שאם אתה חולה נסיונות נשמח לדעת מה היו תוצאות הניסוי

-
-
-
@נוחעם-FM אני אגיד יותר מדוייק המכשיר עלה פשוט המסך לא עבד כן קיבלתי שיחות עניתי הכל טוב המסך לא עובד אין לי מושג למה כאילו אתה כן שומע המסך נדלק המסך נכבה אבל תכלס לא רואה כלום במסך
@ילד @נוחעם-fm , אני אומר לכם מה אני חושב שיתכן שקרה.. שכמו שהיה את הסיפור עם הdriver של הקול שחלק מהמכשירים גם שצרבו עליהם את הגירסה הישנה המלאה לא היה להם קול.. ובכל זאת הגירסה שכן עבדה להם עבדה גם על המכשיר הישן.. יתכן שגם פה זה ככה וכנראה אחד מהמכשירים הוא ממש ישן והשני יותר חדש ויש דרייבר של מסך שלא תואם או משהו כזה ... גם דבר שני, @ילד צרב את הגיבוי וחבר של @נוחעם-fm צרב את הקושחת stock - ויתכן שהיו שם עוד מחיצות שלא תאמו.
-
@ילד @נוחעם-fm , אני אומר לכם מה אני חושב שיתכן שקרה.. שכמו שהיה את הסיפור עם הdriver של הקול שחלק מהמכשירים גם שצרבו עליהם את הגירסה הישנה המלאה לא היה להם קול.. ובכל זאת הגירסה שכן עבדה להם עבדה גם על המכשיר הישן.. יתכן שגם פה זה ככה וכנראה אחד מהמכשירים הוא ממש ישן והשני יותר חדש ויש דרייבר של מסך שלא תואם או משהו כזה ... גם דבר שני, @ילד צרב את הגיבוי וחבר של @נוחעם-fm צרב את הקושחת stock - ויתכן שהיו שם עוד מחיצות שלא תאמו.
@urielk כתב בהמלצה | תזהרו בצריבת F21 pro חדשים:
וחבר של @נוחעם-fm צרב את הקושחת stock - ויתכן שהיו שם עוד מחיצות שלא תאמו.
שאלתי אותו, הוא צרב רק super.
ואגב טעיתי, לא היה לו שמע...אבל הוא הולך לצרוב את כל הגירסא...בוא נראה מה יקרה.
לא אכפת לו שאולי יהיה בריק... -
@urielk כתב בהמלצה | תזהרו בצריבת F21 pro חדשים:
וחבר של @נוחעם-fm צרב את הקושחת stock - ויתכן שהיו שם עוד מחיצות שלא תאמו.
שאלתי אותו, הוא צרב רק super.
ואגב טעיתי, לא היה לו שמע...אבל הוא הולך לצרוב את כל הגירסא...בוא נראה מה יקרה.
לא אכפת לו שאולי יהיה בריק... -
כתב בהמלצה | תזהרו בצריבת F21 pro חדשים:
ואגב טעיתי, לא היה לו שמע...
וגם בלוטוס.
אבל הוא הולך לצרוב את כל הגירסא...בוא נראה מה יקרה.
לא אכפת לו שאולי יהיה בריק...קודם הוא ינסה רק את הבוט, בוא נראה אם יעזור...
-
@im0504123 הצבע בחור טייפ סי הוא כחול?
אם כן מה העניין שלך לצרוב דווקא את של האדום? -
@im0504123
אין כרגע חינמית תומכת וולטה.
יש הרבה גירסאות אחרות בפורום שאפשר ע''י רוט לסדר את הוולטה. -
@im0504123 חייב וולטה, אחרת עוד מעט לא תוכל להשתמש בסים.
יש מלא גירסאות בפורום.
אני ממליץ על זאת תבחר את האופציה עם רוט.
ואח''כ תתקין את האפליקציה לתיקון הוולטה. -
@im0504123 לי היא עבדה מעולה.
כל צריבת גירסא זה מסוכן.
תעיין בכל מה שכתוב שם. -
@נוחעם-FM אני חייב את הרוט הזה כי אין לי שמץ בזה זה רק להוריד ולהתקין או שזה יותר ארוך מיזה?
-
@נוחעם-FM אני חייב את הרוט הזה כי אין לי שמץ בזה זה רק להוריד ולהתקין או שזה יותר ארוך מיזה?
-
@im0504123 כמעט רק לצרוב.
אח''כ תצטרך להתקין מג'יסק וללחוץ בו על התקנה נוספת וזהו.
או חדש?