בעיה | משתמש בדאבל סים?
-
התחלתי להשתמש ב-2 סימים לפני מספר ימים.
מאז אנשים מתלוננים שאני לא זמין. או גרוע יותר - למתקשר יש צליל חיוג, אבל אני לא רואה כלום.יש פתרון?
תלוי אולי בסוג המכשיר? (היום יש לי Q7)
יש הבדל בין דור 3/4?
אולי יש משמעות אם 2 הסימים באותה חברה?אשמח לכל מידע מניסיון.
-
התחלתי להשתמש ב-2 סימים לפני מספר ימים.
מאז אנשים מתלוננים שאני לא זמין. או גרוע יותר - למתקשר יש צליל חיוג, אבל אני לא רואה כלום.יש פתרון?
תלוי אולי בסוג המכשיר? (היום יש לי Q7)
יש הבדל בין דור 3/4?
אולי יש משמעות אם 2 הסימים באותה חברה?אשמח לכל מידע מניסיון.
@חיפושית אין פתרון, צרת רבים.
נכתב כבר בפורום בעבר,
שתי הבעיות המרכזיות הן:
1.) בכל מכשיר התומך 2 סימים, חובה לדעת שאין הכוונה שהוא יכול לתפקד עם שניהם בו זמנית, אלא שהוא זמין לשיחות (והודעות) במקביל מ-2 סימים, אבל זה רק עד שאחד מהם יבצע שיחה. בזמן השיחה-הסים השני מנותק וללא קליטה כלל!
2.) בכמה חברות, צליל החיוג מושמע למתקשר גם כשאין קליטה למקבל השיחה, ולכן במקרה של שימוש בשני סימים הבעיה מחריפה!
הפתרון-לבצע 'הפניית שיחה' כש'לא נגיש' (אין קליטה/מנותק) מכל מס' טלפון-למשנהו, וכך למזער את הבעיה (תקבל 'ממתינה' לסים השני בעת שיחה נכנסת לסים הראשון) -
@חיפושית אין פתרון, צרת רבים.
נכתב כבר בפורום בעבר,
שתי הבעיות המרכזיות הן:
1.) בכל מכשיר התומך 2 סימים, חובה לדעת שאין הכוונה שהוא יכול לתפקד עם שניהם בו זמנית, אלא שהוא זמין לשיחות (והודעות) במקביל מ-2 סימים, אבל זה רק עד שאחד מהם יבצע שיחה. בזמן השיחה-הסים השני מנותק וללא קליטה כלל!
2.) בכמה חברות, צליל החיוג מושמע למתקשר גם כשאין קליטה למקבל השיחה, ולכן במקרה של שימוש בשני סימים הבעיה מחריפה!
הפתרון-לבצע 'הפניית שיחה' כש'לא נגיש' (אין קליטה/מנותק) מכל מס' טלפון-למשנהו, וכך למזער את הבעיה (תקבל 'ממתינה' לסים השני בעת שיחה נכנסת לסים הראשון)@דוד-טרייטל כתב בבעיה | משתמש בדאבל סים?:
בכל מכשיר התומך 2 סימים, חובה לדעת שאין הכוונה שהוא יכול לתפקד עם שניהם בו זמנית, אלא שהוא זמין לשיחות (והודעות) במקביל מ-2 סימים, אבל זה רק עד שאחד מהם יבצע שיחה. בזמן השיחה-הסים השני מנותק וללא קליטה כלל!
לא ידעתי, זה אכן מידע חשוב מאוד.
תודה!@דוד-טרייטל כתב בבעיה | משתמש בדאבל סים?:
הפתרון-לבצע 'הפניית שיחה' כש'לא נגיש' (אין קליטה/מנותק) מכל מס' טלפון-למשנהו, וכך למזער את הבעיה (תקבל 'ממתינה' לסים השני בעת שיחה נכנסת לסים הראשון)
את זה אכן עשיתי מעצמי.
-
@דוד-טרייטל כתב בבעיה | משתמש בדאבל סים?:
בכל מכשיר התומך 2 סימים, חובה לדעת שאין הכוונה שהוא יכול לתפקד עם שניהם בו זמנית, אלא שהוא זמין לשיחות (והודעות) במקביל מ-2 סימים, אבל זה רק עד שאחד מהם יבצע שיחה. בזמן השיחה-הסים השני מנותק וללא קליטה כלל!
לא ידעתי, זה אכן מידע חשוב מאוד.
תודה!@דוד-טרייטל כתב בבעיה | משתמש בדאבל סים?:
הפתרון-לבצע 'הפניית שיחה' כש'לא נגיש' (אין קליטה/מנותק) מכל מס' טלפון-למשנהו, וכך למזער את הבעיה (תקבל 'ממתינה' לסים השני בעת שיחה נכנסת לסים הראשון)
את זה אכן עשיתי מעצמי.
@חיפושית כתב בבעיה | משתמש בדאבל סים?:
את זה אכן עשיתי מעצמי.
אז פתרת בעיה אחת,
הבעיה החדשה-כשטלפון לא זמין (המכשיר כבוי/אין קליטה/סוללה גמורה) המתקשרים לא יגיעו לשום מקום ברור, לא לתא קולי ולא הודעת מערכת ברורה של אי זמינות, נדמה לי שיקבלו איזה ניתוק בפרצוף, תוצאה של הפנייה אינסופית בין הקווים, תבדוק את זה. לזה אין לי פתרון-רק לפני שאתה יודע שהסוללה תיגמר לבטל את ההפניה