להורדה | Dumper pro | כך תוכלו לשאוב את את הקושחה שלכם בדרך הכי קלה! דורש רוט.
-
-
@נחלס-דון בשמחה.
כבר אומר שהולכת להיות הפתעה גדולה!!!!! בקרוב...
-
@נחלס-דון בשמחה.
כבר אומר שהולכת להיות הפתעה גדולה!!!!! בקרוב...
@מגנוס-קרלסן מה ספר
-
@מגנוס-קרלסן מה ספר
@עניו-כמשה ששש... זה סוד!!
-
@נוחעם-FM כתב בלהורדה | Dumper pro | כך תוכלו לשאוב את את הקושחה שלכם בדרך הכי קלה! דורש רוט:
מה הפשט איך זה עובד???
@RearmostPant23 כתב בלהורדה | Dumper pro | כך תוכלו לשאוב את את הקושחה שלכם בדרך הכי קלה! דורש רוט:
@מגנוס-קרלסן איך עובדת השאיבה?
@עניו-כמשה כתב בלהורדה | Dumper pro | כך תוכלו לשאוב את את הקושחה שלכם בדרך הכי קלה! דורש רוט:
איך זה עובד בדיוק וזה באמת חוסך לנו את המדריך של חגי.?
כנראה לא שמתם לב שזה דורש רוט, וברגע שיש רוט אז בנתיב /dev/block/by-name/ יש את כל המחיצות של המכשיר ואפשר להעתיק אותם עם כל סייר רוט, או עם adb...
@עדלאידע כתב בלהורדה | Dumper pro | כך תוכלו לשאוב את את הקושחה שלכם בדרך הכי קלה! דורש רוט:
כנראה לא שמתם לב שזה דורש רוט, וברגע שיש רוט אז בנתיב /dev/block/by-name/ יש את כל המחיצות של המכשיר ואפשר להעתיק אותם עם כל סייר רוט, או עם adb...
מישהו יודע אם אפשר ככה גם להחליף מחיצות ובעצם לצרוב מחיצה מסויימת למכשיר? (למשל אם אני רוצה להחליף את הsystem)
-
@עדלאידע כתב בלהורדה | Dumper pro | כך תוכלו לשאוב את את הקושחה שלכם בדרך הכי קלה! דורש רוט:
מישהו יודע אם אפשר ככה גם להחליף מחיצות ובעצם לצרוב מחיצה מסויימת למכשיר? (למשל אם אני רוצה להחליף את הsystem)
-
-
@shishko כן, אתה פשוט מעתיק לשם את המחיצה שאתה רואה ומחליף את הקיימת, ואז מפעיל מחדש.
כמובן דורש RWזה אפשרי אולי לעשות את זה אוטומטית דרך התוכנה?
אם כן אז אני אוסיף אץ זה -
זה אפשרי אולי לעשות את זה אוטומטית דרך התוכנה?
אם כן אז אני אוסיף אץ זה -
@מגנוס-קרלסן כן
@עדלאידע בעז"ה אני אעבוד על זה...
-
@עדלאידע בעז"ה אני אעבוד על זה...
-
@מגנוס-קרלסן תקח בחשבון שזה דורש RW אז זה לא יעבוד על רוב המכשירים אנדרואיד 10 ומעלה...
@עדלאידע כתב בלהורדה | Dumper pro | כך תוכלו לשאוב את את הקושחה שלכם בדרך הכי קלה! דורש רוט.:
RW
מז'תומרת?
זה הרשאות כתיבה, לא? -
@עדלאידע כתב בלהורדה | Dumper pro | כך תוכלו לשאוב את את הקושחה שלכם בדרך הכי קלה! דורש רוט.:
RW
מז'תומרת?
זה הרשאות כתיבה, לא? -
אגב אני עכשיו עובד על כזה דבר, שזה יעשה גיבוי מלא ללא רוט! זה קצת מסובך אם יש כמה מיקצועניים שיעזרו לי אולי באמת אני יצליח להוציא משהו כזה
@שלמה-רביב כתב בלהורדה | Dumper pro | כך תוכלו לשאוב את את הקושחה שלכם בדרך הכי קלה! דורש רוט.:
אגב אני עכשיו עובד על כזה דבר, שזה יעשה גיבוי מלא ללא רוט! זה קצת מסובך אם יש כמה מיקצועניים שיעזרו לי אולי באמת אני יצליח להוציא משהו כזה
תשכח מהרעיון...
-
@שלמה-רביב כתב בלהורדה | Dumper pro | כך תוכלו לשאוב את את הקושחה שלכם בדרך הכי קלה! דורש רוט.:
תשכח מהרעיון...
-
@shishko כן, אתה פשוט מעתיק לשם את המחיצה שאתה רואה ומחליף את הקיימת, ואז מפעיל מחדש.
כמובן דורש RW@עדלאידע כתב בלהורדה | Dumper pro | כך תוכלו לשאוב את את הקושחה שלכם בדרך הכי קלה! דורש רוט.:
כן, אתה פשוט מעתיק לשם את המחיצה שאתה רואה ומחליף את הקיימת, ואז מפעיל מחדש.
כמובן דורששאלתי בפורום את זה בעבר, ו @מישהו12 אמר לי שזה לא אפשרי.
כי זה רשימת מחיצות ולא קבצים. -
כן, אתה פשוט מעתיק לשם את המחיצה שאתה רואה ומחליף את הקיימת, ואז מפעיל מחדש.
כמובן דורששאלתי בפורום את זה בעבר, ו @מישהו12 אמר לי שזה לא אפשרי.
כי זה רשימת מחיצות ולא קבצים. -
@מגנוס-קרלסן כן, ומאנדרואיד 10 ומעלה בעיקרון זה קריאה בלבד, אא"כ עושים תהליך כמו RO2RW...
@עדלאידע לי יש אנדרואיד 13 (M36)
ויש לי הרשאות כתיבה בלי כל התסבוכת של RO2RW