להורדה | גירסה כשרה לנגן M393pro
-
@אלוף-תימן כתב בלהורדה | גירסה כשרה לנגן M393pro:
@תלמידהון אין לי מושג
מה עשית?
מחקת את ההתראה והפכת אותה לריקה או שמחקת את ההמתנה ל 0 שניות -
@תלמידהון אין לי מושג
מה עשית?
מחקת את ההתראה והפכת אותה לריקה או שמחקת את ההמתנה ל 0 שניות -
ש שמואל הסיני התייחס לנושא זה
-
@אלוף-תימן פשוט עם mt manger?
אני ינסה עכשיו! יקח לי כמה דקות בכ"א. -
זה לא נראה לי קשור לאפליקצית הגדרות 99 אחוז כי החלפתי עם אפליקציה אחרת ואם אני לא טועה זה לא קשור אבל אני יכול לבדוק עוד פעם כדי להיות בטוח.
@אלוף-תימן @שמואל-הסיני -
סידרתי גם את הlk שאחרי זה לא יהיה את ההתראה
את ההמתנה יש?
@תלמידהון כתב בלהורדה | גירסה כשרה לנגן M393pro:
סידרתי גם את הlk שאחרי זה לא יהיה את ההתראה
את ההמתנה יש?
בפשטות יש את ההמתנה לפי הזמן שלוקח לו להתחיל להטען.
-
@אלוף-תימן הנה האפליקציה פשוט שכחתי מזה עד עכשיו זה לא כל כך רלוונטי עבורי כי חסמתי אפשרויות מפתחים אבל לתועלת הציבור MtkSettings.rar
-
ש שמואל הסיני התייחס לנושא זה
-
@אלוף-תימן הנה האפליקציה פשוט שכחתי מזה עד עכשיו זה לא כל כך רלוונטי עבורי כי חסמתי אפשרויות מפתחים אבל לתועלת הציבור MtkSettings.rar
@שמואל-הסיני לפי מה שהבנתי ונזכרתי שבנגן הזה לא חסמתי אפשריות מפתחים למי שירצה להשים איזה mdm כי יש לזה בקטנה frp
כשלוחצים על מספר בוליד כמה פעמים ההגדרות קורס כי זה אמור לפתוח את הטסט ומחקתי את זה
ואני לא יודע למה הנגן נתקע כשנכנסים לפרטים של הנגן אולי לא ערכתי משהו נכון אבל זה לא כ"כ קריטי כי מאתי כבר נכנסים לאופציה הזאת לכן אין לי כוח לנסות לסדר את זה מצטער -
@שמואל-הסיני לפי מה שהבנתי ונזכרתי שבנגן הזה לא חסמתי אפשריות מפתחים למי שירצה להשים איזה mdm כי יש לזה בקטנה frp
כשלוחצים על מספר בוליד כמה פעמים ההגדרות קורס כי זה אמור לפתוח את הטסט ומחקתי את זה
ואני לא יודע למה הנגן נתקע כשנכנסים לפרטים של הנגן אולי לא ערכתי משהו נכון אבל זה לא כ"כ קריטי כי מאתי כבר נכנסים לאופציה הזאת לכן אין לי כוח לנסות לסדר את זה מצטער -
@שמואל-הסיני אוקי
יש לזה frp לא בדקתי אבל ככה זה נראה לפי מה שראיתי בגירסה אבל בסך הכל זה frp סיני זה יותר קל לעקיפה כמובן שצריך קצת ידע אבל זה נראה לי מספיק לכאלה שלא מבינים כמובן שלא בדקתי אבל ככה זה נראה -
@שמואל-הסיני אוקי
יש לזה frp לא בדקתי אבל ככה זה נראה לפי מה שראיתי בגירסה אבל בסך הכל זה frp סיני זה יותר קל לעקיפה כמובן שצריך קצת ידע אבל זה נראה לי מספיק לכאלה שלא מבינים כמובן שלא בדקתי אבל ככה זה נראה@אלוף-תימן אני יבדוק תודה!!