להורדה | גרסה כשרה לM36 ללא רדיו ווידאו
-
מיועד לנגן עם OTG
מה הגרסה מכילה?
ללא WIFI בהגדרות ובסטטוס בר וללא קוד אוניברסלי קרדיט @אלוף-תימן
ללא רדיו.
סייר קבצים ללא וידאו של @לא-מתייאש
גלריה שתומכת רק בוידאו שהסריטו עם המכשיר קרדיט @בניית-גרסאות
הסייר קבצים והגלריה המקוריים של המכשיר הוסרו.
כרגע זה פתוח להתקנות.לא הכנסתי את הסייר קבצים+ ללא וידאו כי ברגע שהופכים אותו לאפליקציית מערכת הוידאו כן עובד אם יהיה למישהו פיתרון אני ישמח.
דורש בוטלאודר פתוח כמובן.
נוצר על הגרסה של @ezerphonehttps://drive.google.com/file/d/1rY1vZrfMqbPCqhMlzx********weUx64D-54ygyo/view?usp=sharing
להוריד כוכביות.
-
מיועד לנגן עם OTG
מה הגרסה מכילה?
ללא WIFI בהגדרות ובסטטוס בר וללא קוד אוניברסלי קרדיט @אלוף-תימן
ללא רדיו.
סייר קבצים ללא וידאו של @לא-מתייאש
גלריה שתומכת רק בוידאו שהסריטו עם המכשיר קרדיט @בניית-גרסאות
הסייר קבצים והגלריה המקוריים של המכשיר הוסרו.
כרגע זה פתוח להתקנות.לא הכנסתי את הסייר קבצים+ ללא וידאו כי ברגע שהופכים אותו לאפליקציית מערכת הוידאו כן עובד אם יהיה למישהו פיתרון אני ישמח.
דורש בוטלאודר פתוח כמובן.
נוצר על הגרסה של @ezerphonehttps://drive.google.com/file/d/1rY1vZrfMqbPCqhMlzx********weUx64D-54ygyo/view?usp=sharing
להוריד כוכביות.
-
@אלוף-תימן כן.
-
@אלוף-תימן נכון, אבל כרגע אני לא יכול לערוך את זה כי לא הצלחתי להשיג הרשאות RW לתקייה של המתקין חבילה כי הזכרון הפנימי של המכשיר מידי קטן ומודל RO2RW לא עובד וצריך פירוק במחשב ולזה אין לי זמן כרגע אמרתי לפחות בנתיים יהנו מזה.
-
@שלוםפ דווקא יש שם הרבה מקום @מים-אחרונים ועוד כמה מחפשים גירסה ללא התקנות בשביל שלא יהיה אופציה בכלל לראות וידיאו ולהכניס לגירסה כמה אפליקציות מובנות שצריכים בשביל שהנגן יהיה מושלם אולי תיקח את הפרויקט הזה כי אין לי כל כך זמן יש לך גם את זה
-
@אלוף-תימן אני מריץ את הפקודה בMT MANAGER וכשמגיע השלב של יצירת הסופר הוא כותב לי שזקוקים לעוד 5 ג'יגה עשיתי את זה אחרי איפוס מלא של הנגן ועדיין הוא מתעקש
-
@שלוםפ למה אתה צריך ליצור סופר אחרי שמוחקים את כל האפליקציות של גוגל והאפליקציות המיותרות יש מספיק מקום במחיצות יש אפליקציות שאתה יכול למחוק את הקיבצי שפה שלהם ולהשאיר רק את הstring ואת העברית וזה יתן לך יותר מקום במחיצות
@אלוף-תימן האמת שלא ניסיתי למחוק את כל האפליקציות אבל כרגע אין לי הרבה זמן עוד להתעסק עם זה אולי בהמשך...
הגרסה הזו עדיין מועילה למי שרצה למחוק את הWIFI מבסטטוס בר ולא היה לו כח או שלא ידע לעשות רוט וכן הרדיו שא"א להעביר אפליקצייה ממכשיר אחר וכו'.וכן למי שרוצה שאם המשגיח בישיבה יתפוס את הנגן הוא לא ימצא בו וידאו....
-
@אלוף-תימן האמת שלא ניסיתי למחוק את כל האפליקציות אבל כרגע אין לי הרבה זמן עוד להתעסק עם זה אולי בהמשך...
הגרסה הזו עדיין מועילה למי שרצה למחוק את הWIFI מבסטטוס בר ולא היה לו כח או שלא ידע לעשות רוט וכן הרדיו שא"א להעביר אפליקצייה ממכשיר אחר וכו'.וכן למי שרוצה שאם המשגיח בישיבה יתפוס את הנגן הוא לא ימצא בו וידאו....