להורדה | Smart Gallery גלריה כשרה חכמה
-
עדכון
תוקנו כמה באגים -
@בניית-גרסאות זה מטורף חיפשתי את זה שנים...
אם אפשר להוסיף- חיפוש
- בתצוגת תמונות שיופיע רק מה שמהמצלמה ולא את כל התמונות
- מהירות הרצה או האטה של סרטון
- יותר אפשריות עריכה
- מחיקת פריטים בתצוגה הראשית
- אשפה לכל המחיקות באפליקציה
- אופציה לבחור מהאפליקציה תמונת רקע למכשיר
- בבחירת פריטים במסך הראשי שיהיה גם שיתוף
- מועדפים
- שיהיה אופציה לבחירה שהסרטונים בתצוגה הראשית יתחילו לפעול כשהם מופיעים במסך מבלי לפתוח אותם כמו שיש באפליקציה של גוגל
- שיוכלו לבחור פריטים מרובים במסך הראשי ע"י בחירה של אחד והחלקת האצבע
מקווה שסיימתי לעבור....
-
@בניית-גרסאות זה מטורף חיפשתי את זה שנים...
אם אפשר להוסיף- חיפוש
- בתצוגת תמונות שיופיע רק מה שמהמצלמה ולא את כל התמונות
- מהירות הרצה או האטה של סרטון
- יותר אפשריות עריכה
- מחיקת פריטים בתצוגה הראשית
- אשפה לכל המחיקות באפליקציה
- אופציה לבחור מהאפליקציה תמונת רקע למכשיר
- בבחירת פריטים במסך הראשי שיהיה גם שיתוף
- מועדפים
- שיהיה אופציה לבחירה שהסרטונים בתצוגה הראשית יתחילו לפעול כשהם מופיעים במסך מבלי לפתוח אותם כמו שיש באפליקציה של גוגל
- שיוכלו לבחור פריטים מרובים במסך הראשי ע"י בחירה של אחד והחלקת האצבע
מקווה שסיימתי לעבור....
@החפץ-בעילום-שם-0 הבאת פה רשימת מכולת... אבל העלת כמה רעיונות נראה אולי בהמשך רק לא הבנתי א. מה הענין בתמונות רק מהמכשיר ב. איך בדיוק יהיה חיפוש רוב התמונות בדכ עם שמות דומים
-
@החפץ-בעילום-שם-0 הבאת פה רשימת מכולת... אבל העלת כמה רעיונות נראה אולי בהמשך רק לא הבנתי א. מה הענין בתמונות רק מהמכשיר ב. איך בדיוק יהיה חיפוש רוב התמונות בדכ עם שמות דומים
@בניית-גרסאות עם יש לי מכשיר עם מצלמה אז אני מעדיף שבפתיחת הגלריה יופיעו לי התמונות שלי כמו שקיים ברוב הגלריות כיום שמוצג רק תיקיית DICM (בין במכשיר ובין בכרטיס)
לא חיפוש תיקיות אתה צודק בענין תמונות לא שייך אבל תיקיות כדאיוחשבתי על עוד שיפורים:
להוסיף כמה שניות אורך כל סרטון (כמו שקיים בגוגל)
למה לא להוסיף הסרטות גם מקנון וכדו' (זה לא סרטים...) אם כבר קיים מכשירים אחריםאשמח שתעשה את השיפורים שכתבתי כי נראה לי אני הולך לעבור לאפליקציה המטורפת הזו
-
-
@בניית-גרסאות התקנתי גרסה V2.1 ומאז רק תמונה אחת מופיעה לי שצילמתי לאחרונה ואף תמונות והסרטות לא מופיעות שם, אם אני עושה פתח באמצעות זה, אז כן נפתח.
@שלוםפ תנסה לרענן את האחסון או להעתיק קבצים חדשים תנסה להסיר ולהתקין מחדש את האפליקציה בדקתי על כמה מכשירים עבד חלק
-
@שלוםפ תנסה לרענן את האחסון או להעתיק קבצים חדשים תנסה להסיר ולהתקין מחדש את האפליקציה בדקתי על כמה מכשירים עבד חלק
-
@בניית-גרסאות ניסיתי הכל לא עזר.
-
@בניית-גרסאות ניסיתי הכל לא עזר.
@שלוםפ איזה מכשיר איזה גרסת אנדרואיד? האם בגלריה המקורית הם כן מופיעים? האם שאתה מחזיר את גרסה 2 זה כן מופיע ניסית איפוס הגדרות?