הצעת ייעול | טיפ נחמד להתמצאות מהירה בשרשורים ארוכים ובמושגים מקצועיים
-
חבר'ה, רציתי לשתף אתכם במשהו שמאוד עוזר לי כשאני גולש בפורום.
קורה לי לא פעם שאני נכנס לפורום אחרי כמה ימים שלא הייתי, ופתאום אני קולט שרשור שהפך למפלצת עם עשרות תגובות. ולא תמיד יש לי כח \ אפשרות להתחיל לקרוא עכשיו את הכל מהתחלה, או שלפעמים מישהו כותב פוסט מאוד מקצועי עם מושגים שפחות מוכרים לי או מילים באנגלית, ואני ואני רוצה לוודא שאני יורד לסוף דעתו של הכותב ומבין הכל כמו שצריך.
מה שאני עושה במצבים האלה זה פשוט להיעזר ב"ג'מיני", או בכל AI אחר, לפעמים אני מעתיק אליו ממש את כל השרשור (כדי שיהיה לו את ההקשר המלא של השיחה), ואז אני פשוט כותב לו: "תסביר לי בבקשה בצורה פשוטה מה כתוב בפוסט מספר 15" או "תסכם לי בנקודות מה כל אחד מהמשתמשים כתב כאן".
זה פשוט הופך את הקריאה בפורום להרבה יותר קלילה ומהירה. מקווה שזה יעזור גם לכם!
-
חבר'ה, רציתי לשתף אתכם במשהו שמאוד עוזר לי כשאני גולש בפורום.
קורה לי לא פעם שאני נכנס לפורום אחרי כמה ימים שלא הייתי, ופתאום אני קולט שרשור שהפך למפלצת עם עשרות תגובות. ולא תמיד יש לי כח \ אפשרות להתחיל לקרוא עכשיו את הכל מהתחלה, או שלפעמים מישהו כותב פוסט מאוד מקצועי עם מושגים שפחות מוכרים לי או מילים באנגלית, ואני ואני רוצה לוודא שאני יורד לסוף דעתו של הכותב ומבין הכל כמו שצריך.
מה שאני עושה במצבים האלה זה פשוט להיעזר ב"ג'מיני", או בכל AI אחר, לפעמים אני מעתיק אליו ממש את כל השרשור (כדי שיהיה לו את ההקשר המלא של השיחה), ואז אני פשוט כותב לו: "תסביר לי בבקשה בצורה פשוטה מה כתוב בפוסט מספר 15" או "תסכם לי בנקודות מה כל אחד מהמשתמשים כתב כאן".
זה פשוט הופך את הקריאה בפורום להרבה יותר קלילה ומהירה. מקווה שזה יעזור גם לכם!
-
@ישיבישער לי יש את זה:
זה טעון שיפור, האמת שאני לא משתמש בזה כי זה עולה כסף ואין לי צורך.
(שים לב לשרביט קסם ליד הכפתור תגובה)

@איש-אמת כתב בהצעת ייעול | טיפ נחמד להתמצאות מהירה בשרשורים ארוכים ובמושגים מקצועיים:
לי יש את זה:
זה טעון שיפור, האמת שאני לא משתמש בזה כי זה עולה כסף ואין לי צורך.אולי תעלה את התוסף הזה - לטובת כולנו?
-
א איש אמת התייחס לנושא זה
-
@ישיבישער לי יש את זה:
זה טעון שיפור, האמת שאני לא משתמש בזה כי זה עולה כסף ואין לי צורך.
(שים לב לשרביט קסם ליד הכפתור תגובה)

-
@גבר כתב בהצעת ייעול | טיפ נחמד להתמצאות מהירה בשרשורים ארוכים ובמושגים מקצועיים:
@איש-אמת אולי תעזור לנו איך לעשות את זה גם לנו, ולמה זה עולה כסף?
עיין כאן