בקשת מידע | תוסף להצגת אתרים במייל כמו SafeSpaces
-
יש את התוסף הזה SafeSpaces שעושה שמתחת למייל ומתחת לצאט יש אופוצייה של אתרים דבר מאוד נח.
הבעיה שלתוסף הזה יש אתרים שמורים שהוא בחר ואני לא בא לי אותם, בא לי את התוסף הזה ללא האתרים שהוא בחר איך אפשר להוריד את האתרים שלו או לחילופין תוסף דומה לזה ללא אתרים קבועים מראש.

-
יש את התוסף הזה SafeSpaces שעושה שמתחת למייל ומתחת לצאט יש אופוצייה של אתרים דבר מאוד נח.
הבעיה שלתוסף הזה יש אתרים שמורים שהוא בחר ואני לא בא לי אותם, בא לי את התוסף הזה ללא האתרים שהוא בחר איך אפשר להוריד את האתרים שלו או לחילופין תוסף דומה לזה ללא אתרים קבועים מראש.

@יאיר2081 כתב בבקשת מידע | תוסף להצגת אתרים במייל כמו SafeSpaces:

יש את התוסף שלי לפרטים נוספים עיין כאן
כרגע הוא עדיין לא תומך בהצגת רשימת הערוצים בריחוף על הכפתור אלא רק בלחיצה, אבל בעז"ה בהמשך אשפר את זה, וגם עכשיו אולי זה יהיה עדיף לך. -
@יאיר2081 כתב בבקשת מידע | תוסף להצגת אתרים במייל כמו SafeSpaces:

יש את התוסף שלי לפרטים נוספים עיין כאן
כרגע הוא עדיין לא תומך בהצגת רשימת הערוצים בריחוף על הכפתור אלא רק בלחיצה, אבל בעז"ה בהמשך אשפר את זה, וגם עכשיו אולי זה יהיה עדיף לך.@ע-ה-דכו-ע שוב אותו באג.
אני לא רוצה שיהיה רשימת אתרים מוגדרת מראש.
אני רוצה שיהיה רשימה ריקה. -
@ע-ה-דכו-ע שוב אותו באג.
אני רוצה שיהיה רשימה ריקה.@יאיר2081 כתב בבקשת מידע | תוסף להצגת אתרים במייל כמו SafeSpaces:
@ע-ה-דכו-ע שוב אותו באג.
אני רוצה שיהיה רשימה ריקה.אפשר למחוק אתרים כמובן.