בקשה | מרכז אפליקציות כמו של אולטרה פלוס, למי יש?
-
אני רוצה מרכז אפליקציות/התקנות (כלומר אפליקציה שמכילה בתוכה הרבה אפליקצית שניתן להתקין מתוכה) ניסיתי לחפש בפורום לא מצאתי משהו מסודר וחינמי.
מישהו יודע איך אני משיג?@תותחוביץ
אין לי מושג איזה אפליקציות אמורות להיות בכזאת אפליקציה אולי תתן לי רשימה קצרה כדי שאוכל להכין את זה? -
אני רוצה מרכז אפליקציות/התקנות (כלומר אפליקציה שמכילה בתוכה הרבה אפליקצית שניתן להתקין מתוכה) ניסיתי לחפש בפורום לא מצאתי משהו מסודר וחינמי.
מישהו יודע איך אני משיג? -
@תותחוביץ
אין לי מושג איזה אפליקציות אמורות להיות בכזאת אפליקציה אולי תתן לי רשימה קצרה כדי שאוכל להכין את זה?@מתושלח-הישראלי כתב בבקשה | מרכז אפליקציות כמו של אולטרה פלוס, למי יש?:
@תותחוביץ
אין לי מושג איזה אפליקציות אמורות להיות בכזאת אפליקציה אולי תתן לי רשימה קצרה כדי שאוכל להכין את זה?האפליקציות השימושיות הרגילות (סמארט-אופיס, עורך תמונות, מוסיקולט, חותך מוזיקה, סידור, וכדו')
-
@תותחוביץ יש לך אותו של @iosi-poli התותחחח
בהצלחה.@בונפד כתב בבקשה | מרכז אפליקציות כמו של אולטרה פלוס, למי יש?:
בהצלחה.יש לך את זה בAPK?
-
מישהו יודע איך אני משיג?@תותחוביץ כתב בבקשה | מרכז אפליקציות כמו של אולטרה פלוס, למי יש?:
מישהו יודע איך אני משיג?כי אין.
גם משהו מעוצב וגם חינמי.לי יש משהו.. לעסקים... לפרטיים הוא יעלה דיי יקר...
-
@בונפד כתב בבקשה | מרכז אפליקציות כמו של אולטרה פלוס, למי יש?:
בהצלחה.יש לך את זה בAPK?