שאלה | volte בשיאומי
-
-
@שניאור-שמח תודה רבה!
אני פשוט יחכה לראות אם הטלפון ימשיך לעבוד או לא. ב1.1.2026 זה מתחיל נכון? או שדחו את זה@חסוי-222 כתב בשאלה | volte בשיאומי:
@שניאור-שמח תודה רבה!
אני פשוט יחכה לראות אם הטלפון ימשיך לעבוד או לא. ב1.1.2026 זה מתחיל נכון? או שדחו את זהלמה לחכות לשנייה האחרונה?
אם אין לך סימן של HD/VoLTE הטלפון לא יעבוד… -
-
@חסוי-222 כתב בשאלה | volte בשיאומי:
@שניאור-שמח כתב בשאלה | volte בשיאומי:
או שתסדר את זה עם המדריכים פה בפורום..
איזה מדריכים יש?
-
הסים שלי של HOT MOBILE
הבעייה שאין לי שום מושג ברוט וכל הדברים האלה ובגדול יש לי גם אחריות עדיין@חסוי-222 כתב בשאלה | volte בשיאומי:
הסים שלי של HOT MOBILE
הבעייה שאין לי שום מושג ברוט וכל הדברים האלה ובגדול יש לי גם אחריות עדייןאם יש לך אחריות אז תפנה אליהם..
אבל לא בטוח שיהיה להם איך לעזור לך.. -
הסים שלי של HOT MOBILE
הבעייה שאין לי שום מושג ברוט וכל הדברים האלה ובגדול יש לי גם אחריות עדייןאם יש לך אחריות אז תפנה אליהם..
אבל לא בטוח שיהיה להם איך לעזור לך..@שניאור-שמח הם יכולים לצרוב גירסא חדשה פשוט לא?
פניתי אליהם והם טוענים למרות שלא כתוב זה ימשיך לעבוד לא נראה לי הם יודעים מה הם אומרים בכלל -
@שניאור-שמח הם יכולים לצרוב גירסא חדשה פשוט לא?
פניתי אליהם והם טוענים למרות שלא כתוב זה ימשיך לעבוד לא נראה לי הם יודעים מה הם אומרים בכלל@חסוי-222 כתב בשאלה | volte בשיאומי:
לפי איך שזה נראה, הם לא יודעים כלום מהחיים שלהם, וכנראה אין להם גרסה חדשה שתומכת בVoLTE…
פניתי אליהם והם טוענים למרות שלא כתוב זה ימשיך לעבוד לא נראה לי הם יודעים מה הם אומרים בכלל
אז הם מבלבלים במוח… חייב להיות איזה סמל של זה.. (וגם בהגדרות)
-
לפי איך שזה נראה, הם לא יודעים כלום מהחיים שלהם, וכנראה אין להם גרסה חדשה שתומכת בVoLTE…
פניתי אליהם והם טוענים למרות שלא כתוב זה ימשיך לעבוד לא נראה לי הם יודעים מה הם אומרים בכלל
אז הם מבלבלים במוח… חייב להיות איזה סמל של זה.. (וגם בהגדרות)
@שניאור-שמח הבנתי...תודה רבה על העזרה!!!
אפנה אליהם שוב נרה מה יש להם לומר אם אראה שאין להם פיתרון אנסה לעבוד עם המדריכים שפה.
תודה!!!