דילוג לתוכן
  • חוקי הפורום
  • פופולרי
  • לא נפתר
  • משתמשים
  • חיפוש גוגל בפורום
  • צור קשר
עיצובים
  • Light
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• ברירת מחדל (ללא עיצוב (ברירת מחדל))
  • ללא עיצוב (ברירת מחדל)
כיווץ
מתמחים טופ
  1. דף הבית
  2. סלולרי
  3. בירור | טלפון מTEMU -טלפון פיצ'ר TCL onetouch 4041 4G

בירור | טלפון מTEMU -טלפון פיצ'ר TCL onetouch 4041 4G

מתוזמן נעוץ נעול הועבר סלולרי
8 פוסטים 5 כותבים 106 צפיות 4 עוקבים
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • C מנותק
    C מנותק
    chaim7
    כתב נערך לאחרונה על ידי chaim7

תגובה: בקשה | למישהו יש כאן המלצות על פלאפונים תומך-כשר מאליאקספרס בזול?
    מצאתי ב TEMU מכשיר שנראה מאוד זול פחות מ100 שקל, אני יודע שמדובר באשפה, וזה לא אנדרואיד.... אבל בתור טלפון לילדים או למבוגר מפוזר כמוני... למה לא.... בכל מקרה כנראה עוד כמה חודשים צריך לחפש את המכשיר הבא....
    השאלות הנחוצות הן:
    בעניין עברית - כמדומני שאין בטמו שירות אנושי, ובדף המוצר לא מוזכר. GPT אומר שלכאורה יש בזה עברית, אבל אי אפשר להבטיח (מבחינתו, מה אכפת לו, הוא מבין אנגלית....)
    וגם
    ---השאלה העיקרית---- איך מסירים את קליטת WIFI אם שייך, או הגנה לחסום את זה
    ובעניין IMEI.... זה כבר שלב ב' כנראה
    26f14037-d1d0-4ec3-a95f-d1ee2c9b5424.avif

ר עניו כמשהע 2 תגובות תגובה אחרונה
    0
    • C chaim7

מצאתי ב TEMU מכשיר שנראה מאוד זול פחות מ100 שקל, אני יודע שמדובר באשפה, וזה לא אנדרואיד.... אבל בתור טלפון לילדים או למבוגר מפוזר כמוני... למה לא.... בכל מקרה כנראה עוד כמה חודשים צריך לחפש את המכשיר הבא....
      השאלות הנחוצות הן:
      בעניין עברית - כמדומני שאין בטמו שירות אנושי, ובדף המוצר לא מוזכר. GPT אומר שלכאורה יש בזה עברית, אבל אי אפשר להבטיח (מבחינתו, מה אכפת לו, הוא מבין אנגלית....)
      וגם

ר מנותק
      ר מנותק
      רפאל vnkl
      כתב נערך לאחרונה על ידי

@chaim7

1. מה הקישור לטלפון?

כנראה עוד כמה חודשים צריך לחפש את המכשיר הבא

עוד שבוע וחצי

1. אם GPT אומר שיש עברית רק לכאורה, כנראה שאין לו מקור לזה. ואם הוא לא מצא מקור כנראה שזה לא בעברית
      C תגובה 1 תגובה אחרונה
      0
      • ר רפאל vnkl

@chaim7

1. מה הקישור לטלפון?

כנראה עוד כמה חודשים צריך לחפש את המכשיר הבא

עוד שבוע וחצי

1. אם GPT אומר שיש עברית רק לכאורה, כנראה שאין לו מקור לזה. ואם הוא לא מצא מקור כנראה שזה לא בעברית
        C מנותק
        C מנותק
        chaim7

@רפאל-vnkl א. למה אתה אומר שבוע וחצי? נכון שבארץ יש אחריות וכמה פעמים נצרכים לזה שבוע וחצי אחרי הקניה, אבל זה לא בכל מכשיר.... בוא נקוה לטוב בעזרת ה' 😊
        הוספתי את הקישור בהודעה הראשונה
        תראה, הטלפון הזה לא מופיע באליאקספרס. לכאורה אם טמו טרחו לארגן את זה, יש יותר צד שיש בממשק עברית.... לכן אני שואל אם מישהו התנסה או יש לו איך לבדוק את זה.
        ההנחה שזה לא בעברית, אפשר לחשוב על זה.. כי הנה, קניתי לפני כמה חודשים טלפון עם מערכת הפעלה פשוטה בדומה לזה, ויש בזה עברית (אמנם לא במקלדת, אבל זה שוה כל שקל) אני לא מתחרט אפילו רגע מהבחירה הזאת (רק שזה בובקט או משהו כמו מיני טקרטור... לא נאבד בקלות, בלי אינטרנט ומשחקים, (בשימוש בSIM כשר כמובן) צליל חזק....)![A578f70b0e83845f091bc06f7cc47ad70u.jpg_220x220.jpg_.avif

S תגובה 1 תגובה אחרונה
        0
        • C chaim7

@רפאל-vnkl א. למה אתה אומר שבוע וחצי? נכון שבארץ יש אחריות וכמה פעמים נצרכים לזה שבוע וחצי אחרי הקניה, אבל זה לא בכל מכשיר.... בוא נקוה לטוב בעזרת ה' 😊
          הוספתי את הקישור בהודעה הראשונה
          תראה, הטלפון הזה לא מופיע באליאקספרס. לכאורה אם טמו טרחו לארגן את זה, יש יותר צד שיש בממשק עברית.... לכן אני שואל אם מישהו התנסה או יש לו איך לבדוק את זה.
          ההנחה שזה לא בעברית, אפשר לחשוב על זה.. כי הנה, קניתי לפני כמה חודשים טלפון עם מערכת הפעלה פשוטה בדומה לזה, ויש בזה עברית (אמנם לא במקלדת, אבל זה שוה כל שקל) אני לא מתחרט אפילו רגע מהבחירה הזאת (רק שזה בובקט או משהו כמו מיני טקרטור... לא נאבד בקלות, בלי אינטרנט ומשחקים, (בשימוש בSIM כשר כמובן) צליל חזק....)![A578f70b0e83845f091bc06f7cc47ad70u.jpg_220x220.jpg_.avif

S מנותק
          S מנותק
          smct
          כתב נערך לאחרונה על ידי

@chaim7
          בטמו יש שירות אנושי בעיברית רק אתה צריך ללחוץ למעלה על תמיכה ואז על צאט ולשגע את הבוט שיעביר אותך לנציג אנושי עז שהוא מסכים

סתם דרך אגב אם אתה קונה ואתה רואה איזה פגם הכי קטן אתה אומר לבוט שיש לך תקלה והוא רוב הפעמים ישר מוציא לך קופון אוטומטית של הנחה,
          ואח"כ אני תמיד עובר לנציג ומבקש החזר ללא החזרה והוא אומר לך כמה כסף הכי הרבה אתה יכול לקבל בלי החזרה לפי הפגם ולפעמים את כל הכסף.
          אני עושה את זה על כל שטות!!

תגובה 1 תגובה אחרונה
          0
          • ל מחובר
            ל מחובר
            לעכשיו
            כתב נערך לאחרונה על ידי

רק שאלה קטנה
            מי אמר לך שזה תומך VOLTE?

יישומים לנוקיה C2 ו208-https://mitmachim.top/topic/1889/משחקים-לנוקיה-c2-ו208-קבצי-jar/40
            צילום מסך בנוקיה C2 (ע"י חיבור למחשב)-https://mitmachim.top/topic/3488/צילום-מסך-בנוקיה-c2

תגובה 1 תגובה אחרונה
            0
            • C מנותק
              C מנותק
              chaim7

אני ינסה לשגע את טמו.
              בעניין הוולטה, גם אם אין, אם זה יעבוד כמה חודשים זה גם טוב בשבילי כרגע, לא זכור לי טלפון שהחזיק אצלי מעמד הרבה מידי זמן.
              אצלי לז הולך ככה: חשבון חשמל...מים...ארנונה...סלולרי...טיטולים....טלפון חדש...מתקן כביסה חדש....😀
              אז שוה לי להזמין ולבדוק בשטח את העניינים הטכנים וביניהם גם וולטה,
              רק מה שחשוב לי לדעת -ולזה לא יעזורו לי הנציגים של טמו....
              איך לנרטל -- אם אין דרך תוכניתית או חסימה, אז ניטרול טכני (בגוף המכשיר) את ה WIFI

תודה רבה בשם הכלל
              אשרי העם שככה לו!
              המקצוענים היקרים, את אחי אנכי מבקש!!!
              🤚 🖐

תגובה 1 תגובה אחרונה
              0
              • C chaim7

השאלות הנחוצות הן:
                וגם

עניו כמשהע מנותק
                עניו כמשהע מנותק
                עניו כמשה
                כתב נערך לאחרונה על ידי

@chaim7 כתב בבירור | טלפון מTEMU -טלפון פיצ'ר TCL onetouch 4041 4G:

בעניין עברית

לא נראה שיש פה עברית

אגב טימו זה אתר אשפה בכללי 😂

1000030316.jpg

נהנת? נעזרת? שמחתי לעזור

תגובה 1 תגובה אחרונה
                0
                • C מנותק
                  C מנותק
                  chaim7

תודה. אכן, גם התשובה של טמו
                  "לצערי הרב שאני רואה שהוא לא תומך בעברית
                  רק אנגלית- ערבית- צרפתית -פורטוגל"
                  אז זה כבר לא רלוונטי, מקוה למציאה הבאה....

בעניין האשפה, לא יודע. אני לא 'המייחצן שלהם', אבל - למעשה זה אתר מתווך, וכמדומני שעם הזמן עושים עבודה יפה.
                  ההתרשמות שלי - 'שכר שיחה נאה' כן, האתר בנוי יפה, לא כופה על הלקוח למלא את העגלה במגוון שמונצס לא מתוכנננים [כמו המגמה של אליאקספרס] ומרכז מוצרים מכמה פלטפורמות, כך שבסופו של יום, מצאתי שיוצא לי לפעמים יותר זול מאשר אילו הייתי קונה ישירות באליאקספרס, בנוסף, טמו מביאים לך את זה עד הבית מעל 180 שקל נכון להיום, אז גם אם יוצא עוד כמה שקלים וחסכתי יותר מהגניבה של החברת שליחויות...
                  לאחרונה נכוויתי בהרבה כסף שהחברת שליחויות רנדומלית של אליאקספרס הביאו לי משלוח לנוה יעקב במקום לגבעת זאב... ולמרות מעל 50 פניות... סימנו שהמשלוח נמסר - נגנב - אין עם מי לדבר באליאקספרס.
                  אז הבוחר יבחר.
                  כמובן תמיד יד על הדופק, אבל יש בזה משהו לדעתי.
                  (אין תועלת לפרסם את שמם, למרות העוול, חוץ מלזרוק תסכולים ולהשמיץ -- ואין זו דרכנו)

תגובה 1 תגובה אחרונה
                  1

• התחברות

• אין לך חשבון עדיין? הרשמה

• התחברו או הירשמו כדי לחפש.
                  • פוסט ראשון
                    פוסט אחרון
                  0
                  • חוקי הפורום
                  • פופולרי
                  • לא נפתר
                  • משתמשים