בעיה | הפניה מרמי לוי למספר 07
-
@CUBASE
כן חסום באמת@מה-אתה-טוען אז תפתח קו בימות המשיח (0773137770 שלוחה 3>1) ובקובץ ext.ini בשלוחה הראשית תחליף את כל תוכן הקובץ בטקסט הבא:
type=nitoviya nitoviya_dial_to=מספר הטלפון של ה-07ואז שחבר שלך יפנה למספר של הקו וזה יגיע ל-07
במצב הזה כשיחייגו למספר הרגיל השיחה קודם תענה ואז תחייג וייתכן שלפעמים יישמעו פרסומת, אם אתה רוצה משהו קצת יותר טוב אבל יותר מסובך - תגיד.
-
@מה-אתה-טוען אז תפתח קו בימות המשיח (0773137770 שלוחה 3>1) ובקובץ ext.ini בשלוחה הראשית תחליף את כל תוכן הקובץ בטקסט הבא:
type=nitoviya nitoviya_dial_to=מספר הטלפון של ה-07ואז שחבר שלך יפנה למספר של הקו וזה יגיע ל-07
במצב הזה כשיחייגו למספר הרגיל השיחה קודם תענה ואז תחייג וייתכן שלפעמים יישמעו פרסומת, אם אתה רוצה משהו קצת יותר טוב אבל יותר מסובך - תגיד.
שיגעון פתחתי 2 מערכת וזה פותח לי מספרים חסומים לקומה הכשרה
-
@מה-אתה-טוען
זה קורה הרבה לצער כולנו -
ברמי לוי ניתן להפנות רק לנייד כשר, או לנייח כשר.
יש לוועדת הרבנים כמה קידומות כשרות גם בבזק, כמו 0280XXXXX לשם ניתן להפנות ברמי לוי@איש-ימיני
07 בכללי לא עובד ? -
@איש-ימיני
07 בכללי לא עובד ?@מה-אתה-טוען
ברמי לוי לא עובד -
@מה-אתה-טוען כתב בבעיה | הפניה מרמי לוי למספר 07:
פתחת באתר? כי באתר כל המספרים חסומים.
-
@מה-אתה-טוען
ברמי לוי לא עובד -
@מה-אתה-טוען כתב בבעיה | הפניה מרמי לוי למספר 07:
פתחת באתר? כי באתר כל המספרים חסומים.
@CUBASE
אם פתח באתר
עכשיו שבוע א"א לפתוח! -
@CUBASE
אם פתח באתר
עכשיו שבוע א"א לפתוח!@מה-אתה-טוען חבל שפתחת באתר, לא סתם פירטתי איך לפתוח בטלפון..
תפתח בטלפון ממספר אחר.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות