בעיה | מתקפת DDoS על ימות המשיח ושאר החברות.
-
לציבור החרדים השוכנים בארץ הקודש שלום.
כידוע לכל חרדי אשר פלאפון כשר בכיסו שחצי מהשיחות הנכנסות אליו הם של קווי התרמה וכדומה.
דא עקא שהדבר נמאס אלי ועל אנשי סביבתי, ניסיתי שלל צורות להתפטר מזה שהקיצונית היתה חצי שנה ללא פלאפון כלל. אך גם מעבר לחברות כמו קליקול לא פתר את הבעיה.
ולא רק זה שבימים עברו הם היו מצנתקים לכמה שניות ומנתקים, היום זה כשיחה לכל דבר ועניין ממספר רגיל ועוד הוסיפו חטא על פשע הם גם מתחילים את השיחה עם רעשי רקע או כבן שיחה האומר הלוו במענה.
רבותיי לא עוד!!
הגיע זמן לעשות משהו בנידון, אני לא נגד שאוספים כסף ולא כזה אכפת לי שעושים עניינים על כל יום של חנוכה, אבל לא על חשבוני (שממילא אני לא תורם למי שמציק לי).יש למישהו עצה לפני שאנחנו מתאגדים למתקפת DDoS על החברות המארחות?
בור ששתית ממנו... לא התכוונתי...
(לכל מי שנתן לייק, אני מחפש פתרון לא לייק)@איש-אמת כתב בבעיה | מתקפת DDoS על ימות המשיח ושאר החברות.:
כידוע לכל חרדי אשר פלאפון כשר בכיסו שחצי מהשיחות הנכנסות אליו הם של קווי התרמה וכדומה.
דא עקא שהדבר נמאס אלי ועל אנשי סביבתי, ניסיתי שלל צורות להתפטר מזה שהקיצונית היתה חצי שנה ללא פלאפון כלל. אך גם מעבר לחברות כמו קליקול לא פתר את הבעיה.
ולא רק זה שבימים עברו הם היו מצנתקים לכמה שניות ומנתקים, היום זה כשיחה לכל דבר ועניין ממספר רגיל ועוד הוסיפו חטא על פשע הם גם מתחילים את השיחה עם רעשי רקע או כבן שיחה האומר הלוו במענה.
רבותיי לא עוד!!
הגיע זמן לעשות משהו בנידון, אני לא נגד שאוספים כסף ולא כזה אכפת לי שעושים עניינים על כל יום של חנוכה, אבל לא על חשבוני (שממילא אני לא תורם למי שמציק לי).יש למישהו עצה לפני שאנחנו מתאגדים למתקפת DDoS על החברות המארחות?
(לכל מי שנתן לייק, אני מחפש פתרון לא לייק)שאלתי לאחרונה רב על קו של ברלנד ששיגע לי את המוח וחסום לחיוג בועדה שבה יושב לי הקו (מס' וירטואלי...)
וכנ"ל עוד קוים רבים למעשה אם אני כותב כאן אתם מבינים את התשובה............
לצערי הרב....
אבל לאיים בתביעות ודאי שאפשר
צריך אולי לבקש מימות פרטים של בעלי קויים ולשלוח איומים בתביעה - כל תחנת מוניות שמתקשרת לאיים שאם שוב יתקשרו אז.....בנוסף למיט"ז לא חוקי לצנטק ממס' נייד תקנו אותי באם השתנה החוק מאז...
-
@צוציק כתב בבעיה | מתקפת DDoS על ימות המשיח ושאר החברות.:
זה אותו שמואל. סתם שתדע.
הוא כתב בנושא אחר בפורום שלא
@שמואל-ש. כתב בבעיה | מתקפת DDoS על ימות המשיח ושאר החברות.:
זה אותו שמואל. סתם שתדע.
הוא כתב שהוא לא מנהל את חברת ימות המשיח, הוא לא כתב שהוא לא שמואל מפורום ימות
-
@שמואל-ש. כתב בבעיה | מתקפת DDoS על ימות המשיח ושאר החברות.:
זה אותו שמואל. סתם שתדע.
הוא כתב שהוא לא מנהל את חברת ימות המשיח, הוא לא כתב שהוא לא שמואל מפורום ימות
@צדיק-תמים
למטה יותר הוא כתב שהוא לא יודע מיזה שמואל מימות המשיח

-
@צדיק-תמים
למטה יותר הוא כתב שהוא לא יודע מיזה שמואל מימות המשיח

-
רבותיי לא עוד!!
(לכל מי שנתן לייק, אני מחפש פתרון לא לייק)@איש-אמת גם אצלי בשבועות האחרונים זה הפך למכה של כל כמה דקות.
יש כמה אפשרויות:-
בעלי מכשירי אנדרואיד עם סים כשר כמו חצי טאצ' וכדומה, ידווחו על השיחה כהונאה באפליקציות כמו חייגן גוגל או Truecaller, ואז משתמשי כל המכשירים יכולים להפעיל אצל ספק השירות הגנה משיחות ספאם, שבדרך כלל זה ממאגר משותף.
-
כל פעם שאתם עונים למספר כזה המערכת מסמנת אתכם כמספר פעיל ומגבירה את שליחת הפרסומות, אז צריך לשים לב ולהימנע מזה כמה שיותר.
-
כדאי לדעת שלפי תיקון 40 לחוק התקשורת, הידוע כ"חוק הספאם", אפשר לתבוע 1,000 ש"ח על כל שיחה מוקלטת ללא שאישרתם מראש קבלת שיחות כאלו ללא הוכחת נזק בבית המשפט לתביעות קטנות. מה שצריך זה הקלטת השיחה, עדיף שיוזכר שם העמותה, וצילום של יומן השיחות עם מירב פרטי השיחה. מספיק אפילו לשלוח להם מכתב איום בתביעה בניסוחו של GEMINI שיחי' כדי להלחיץ אותם לנצח ולהסיר אתכם מרשימת התפוצה.
-
-
@איש-אמת אולי לתעד את השיחות הנכנסות עם הראשי רקע וכו'
שטכנית זה סוג של הונאה (לפי דעתי)
@מגנוס-קרלסן כתב בבעיה | מתקפת DDoS על ימות המשיח ושאר החברות.:
@איש-אמת אולי לתעד את השיחות הנכנסות עם הראשי רקע וכו'
שטכנית זה סוג של הונאה (לפי דעתי)
@א.מ.ד. כתב בבעיה | מתקפת DDoS על ימות המשיח ושאר החברות.:
כדאי לדעת שלפי תיקון 40 לחוק התקשורת, הידוע כ"חוק הספאם", אפשר לתבוע 1,000 ש"ח על כל שיחה מוקלטת ללא שאישרתם מראש קבלת שיחות כאלו ללא הוכחת נזק בבית המשפט לתביעות קטנות. מה שצריך זה הקלטת השיחה, עדיף שיוזכר שם העמותה, וצילום של יומן השיחות עם מירב פרטי השיחה. מספיק אפילו לשלוח להם מכתב איום בתביעה בניסוחו של GEMINI שיחי' כדי להלחיץ אותם לנצח ולהסיר אתכם מרשימת התפוצה.
תודה שחיזקת את דבריי
-
@איש-אמת גם אצלי בשבועות האחרונים זה הפך למכה של כל כמה דקות.
יש כמה אפשרויות:-
בעלי מכשירי אנדרואיד עם סים כשר כמו חצי טאצ' וכדומה, ידווחו על השיחה כהונאה באפליקציות כמו חייגן גוגל או Truecaller, ואז משתמשי כל המכשירים יכולים להפעיל אצל ספק השירות הגנה משיחות ספאם, שבדרך כלל זה ממאגר משותף.
-
כל פעם שאתם עונים למספר כזה המערכת מסמנת אתכם כמספר פעיל ומגבירה את שליחת הפרסומות, אז צריך לשים לב ולהימנע מזה כמה שיותר.
-
זה לא אמור לעזור. כל חברה מצנתקת פעם אחת או שמחליפים מספר.
-
-
@mps כתב בבעיה | מתקפת DDoS על ימות המשיח ושאר החברות.:
אבל ברגע שמספר כזה מדווח מיד כהונאה או ספאם, רוב האנשים לא יקבלו ממנו את הפרסומת הנוכחית.