בעיה | מתקפת DDoS על ימות המשיח ושאר החברות.
-
@איש-ימיני כתב בבעיה | מתקפת DDoS על ימות המשיח ושאר החברות.:
כאן בארץ אין שירות ניידות מספרים (HLR / MNP) שפתוח לציבור, זה נגיש רק לחברות
אבל יכול להיות שאם אתה מנוי בעסקי אתה יכול לבקש מהם שישלחו לך את מזהה החברה על כל שיחה נכנסת
@איש-אמת בהמשך לשרשור כאן נפתח נושא בעניין https://mitmachim.top/post/1072915
-
@איש-אמת היה את מאגר אל תתקשר אליי שמאז שנרשמתי אליו הייתה תקופה ארוכה של שקט ורק בחודשיים האחרונים פתאום אני מופצץ בשיחות
מה הסיפור של זה?@מתכנת-חובב כתב בבעיה | מתקפת DDoS על ימות המשיח ושאר החברות.:
@איש-אמת היה את מאגר אל תתקשר אליי שמאז שנרשמתי אליו הייתה תקופה ארוכה של שקט ורק בחודשיים האחרונים פתאום אני מופצץ בשיחות
מה הסיפור של זה?לא צריך מאגר לשיחות אוטומטיות שבין כה לא חוקיות לפי חוק הספאם
המאגר נועד רק לשיחות שיווק אנושיות
אגב התרמות (אנושיות) הוחרגו מ"אל תתקשר אליי" -
@איש-אמת תעשה capatcha על הטלפון.
וברצינות אני פעם התקשרתי למישהו והיה לו שירות חסימת צינתוקים שמצריך הקשה על 1 לפני שהשיחה עוברת.
רק שאחרי שזה יהיה פתרון מידי שימושי הקוים כבר יידעו גם לזהות את התמונות של המעברי חציה אם יהיה צורך...
@ע-ה-דכו-ע כתב בבעיה | מתקפת DDoS על ימות המשיח ושאר החברות.:
@איש-אמת תעשה capatcha על הטלפון.
וברצינות אני פעם התקשרתי למישהו והיה לו שירות חסימת צינתוקים שמצריך הקשה על 1 לפני שהשיחה עוברת.
רק שאחרי שזה יהיה פתרון מידי שימושי הקוים כבר יידעו גם לזהות את התמונות של המעברי חציה אם יהיה צורך...
יש את זה בנטו פון, (לא יודע אם גם כיום) כדאי לבדוק!.
0722757091
-
@איש-אמת כתב בבעיה | מתקפת DDoS על ימות המשיח ושאר החברות.:
כמה זה מסובך לסווג את המספרים של ימות המשיח?
(כלומר לדעת האם המספר הוא שלי ימות או לא)מה שאני לא מבין זה למה נגרום לימות המשיח להגביל את רשימות התפוצה ל 1000 מספרים נניח, או / ו הפעלת קמפיין עד פעם ביום וכך במקום שיצנתקו ל 200 אלף מספרים במכה, העניין הזה קצת יירגע.
למידע על זכויות למטרידי קמפיינים כדאי לעיין כאן
-
כמה זה מסובך לסווג את המספרים של ימות המשיח?
(כלומר לדעת האם המספר הוא שלי ימות או לא)מה שאני לא מבין זה למה נגרום לימות המשיח להגביל את רשימות התפוצה ל 1000 מספרים נניח, או / ו הפעלת קמפיין עד פעם ביום וכך במקום שיצנתקו ל 200 אלף מספרים במכה, העניין הזה קצת יירגע.
למידע על זכויות למטרידי קמפיינים כדאי לעיין כאן
-
@סעדיה-בוזגלוביץ מזתומרת לא מבין? משלמים להם על זה, למה שיגבילו?
@EBA כתב בבעיה | מתקפת DDoS על ימות המשיח ושאר החברות.:
כדי לא לחטוף תביעות ענק? מה שאמנם לבינתיים לא קורה כמובן, אבל אני (וגם פותח השרשור) מציע שיקרה....
-
@EBA כתב בבעיה | מתקפת DDoS על ימות המשיח ושאר החברות.:
כדי לא לחטוף תביעות ענק? מה שאמנם לבינתיים לא קורה כמובן, אבל אני (וגם פותח השרשור) מציע שיקרה....
-
@פלמנמוני כתב בבעיה | מתקפת DDoS על ימות המשיח ושאר החברות.:
מה לעשות, אני חרדי... אני לא הולך לגרום נזק לצדקה
-
@ע-ה-דכו-ע צודק, אבל כמו שאמרתי אני לא באמת תובע אותם, אם התיק יהיה תקין אני מתכוון להתקפל בשלב הגישור.
(גם את זה אני באמת לא יודע אם מותר, אז אל תלמדו ממני...)
הבעיה שבב״ד אין איסור להתקשר להתרים -
@ע-ה-דכו-ע צודק, אבל כמו שאמרתי אני לא באמת תובע אותם, אם התיק יהיה תקין אני מתכוון להתקפל בשלב הגישור.
(גם את זה אני באמת לא יודע אם מותר, אז אל תלמדו ממני...)
הבעיה שבב״ד אין איסור להתקשר להתרים@איש-אמת כתב בבעיה | מתקפת DDoS על ימות המשיח ושאר החברות.:
הבעיה שבב״ד אין איסור להתקשר להתרים
אל תהייה כזה בטוח.
אם לא מדין כופין על הצדקה.
וגם זה רק לדבר שכופים עליו ולא על עזרה לאלמנות שלא אני ולא בי"ד יודעים איזה אלמנות מקבלות ובטח לא הגרלה על דירה בירושליים שעדיין לא הבנתי מה המטרה חוץ מזה שאפשר לתרום ממעשרות -
הבעיה שבב״ד אין איסור להתקשר להתרים
אל תהייה כזה בטוח.
וגם זה רק לדבר שכופים עליו ולא על עזרה לאלמנות שלא אני ולא בי"ד יודעים איזה אלמנות מקבלות ובטח לא הגרלה על דירה בירושליים שעדיין לא הבנתי מה המטרה חוץ מזה שאפשר לתרום ממעשרות@דוד-משה-1 כתב בבעיה | מתקפת DDoS על ימות המשיח ושאר החברות.:
ולכופין על הצדקה צריך ג' אנשים שמתמנים על ידי ז' טובי העיר כך שזה כמעט לא שייך
-
לא מבין מה כתבתם, על מתקפות או מלחמות כל שהם...
לכולנו נמאס מצנתוקים, גם לי.
אני רק שאלה, שמואל שמנהל את הפורום כאן, זה לא אותו שמואל שמנהל את הפורום שלהם?
כך שמשהו מאוד מוזר לי כאן...@מים-אחרונים כתב בבעיה | מתקפת DDoS על ימות המשיח ושאר החברות.:
כך שמשהו מאוד מוזר לי כאן...זה אותו שמואל. סתם שתדע.
-
@מים-אחרונים כתב בבעיה | מתקפת DDoS על ימות המשיח ושאר החברות.:
כך שמשהו מאוד מוזר לי כאן...זה אותו שמואל. סתם שתדע.
@צוציק כתב בבעיה | מתקפת DDoS על ימות המשיח ושאר החברות.:
זה אותו שמואל. סתם שתדע.
הוא כתב בנושא אחר בפורום שלא
-
מה הסיפור של זה?@מתכנת-חובב כתב בבעיה | מתקפת DDoS על ימות המשיח ושאר החברות.:
מה הסיפור של זה?דיברתי איתם הם אמרו לי שהשירות נסגר
-
לציבור החרדים השוכנים בארץ הקודש שלום.
כידוע לכל חרדי אשר פלאפון כשר בכיסו שחצי מהשיחות הנכנסות אליו הם של קווי התרמה וכדומה.
דא עקא שהדבר נמאס אלי ועל אנשי סביבתי, ניסיתי שלל צורות להתפטר מזה שהקיצונית היתה חצי שנה ללא פלאפון כלל. אך גם מעבר לחברות כמו קליקול לא פתר את הבעיה.
ולא רק זה שבימים עברו הם היו מצנתקים לכמה שניות ומנתקים, היום זה כשיחה לכל דבר ועניין ממספר רגיל ועוד הוסיפו חטא על פשע הם גם מתחילים את השיחה עם רעשי רקע או כבן שיחה האומר הלוו במענה.
רבותיי לא עוד!!
הגיע זמן לעשות משהו בנידון, אני לא נגד שאוספים כסף ולא כזה אכפת לי שעושים עניינים על כל יום של חנוכה, אבל לא על חשבוני (שממילא אני לא תורם למי שמציק לי).יש למישהו עצה לפני שאנחנו מתאגדים למתקפת DDoS על החברות המארחות?
בור ששתית ממנו... לא התכוונתי...
(לכל מי שנתן לייק, אני מחפש פתרון לא לייק)@איש-אמת כתב בבעיה | מתקפת DDoS על ימות המשיח ושאר החברות.:
לציבור החרדים השוכנים בארץ הקודש שלום.
כידוע לכל חרדי אשר פלאפון כשר בכיסו שחצי מהשיחות הנכנסות אליו הם של קווי התרמה וכדומה.
דא עקא שהדבר נמאס אלי ועל אנשי סביבתי, ניסיתי שלל צורות להתפטר מזה שהקיצונית היתה חצי שנה ללא פלאפון כלל. אך גם מעבר לחברות כמו קליקול לא פתר את הבעיה.
ולא רק זה שבימים עברו הם היו מצנתקים לכמה שניות ומנתקים, היום זה כשיחה לכל דבר ועניין ממספר רגיל ועוד הוסיפו חטא על פשע הם גם מתחילים את השיחה עם רעשי רקע או כבן שיחה האומר הלוו במענה.
רבותיי לא עוד!!
הגיע זמן לעשות משהו בנידון, אני לא נגד שאוספים כסף ולא כזה אכפת לי שעושים עניינים על כל יום של חנוכה, אבל לא על חשבוני (שממילא אני לא תורם למי שמציק לי).יש למישהו עצה לפני שאנחנו מתאגדים למתקפת DDoS על החברות המארחות?
בור ששתית ממנו... לא התכוונתי...
(לכל מי שנתן לייק, אני מחפש פתרון לא לייק)שאלתי לאחרונה רב על קו של ברלנד ששיגע לי את המוח וחסום לחיוג בועדה שבה יושב לי הקו (מס' וירטואלי...)
וכנ"ל עוד קוים רבים למעשה אם אני כותב כאן אתם מבינים את התשובה............
לצערי הרב....
אבל לאיים בתביעות ודאי שאפשר
צריך אולי לבקש מימות פרטים של בעלי קויים ולשלוח איומים בתביעה - כל תחנת מוניות שמתקשרת לאיים שאם שוב יתקשרו אז.....בנוסף למיט"ז לא חוקי לצנטק ממס' נייד תקנו אותי באם השתנה החוק מאז...
-
זה אותו שמואל. סתם שתדע.
@שמואל-ש. כתב בבעיה | מתקפת DDoS על ימות המשיח ושאר החברות.:
זה אותו שמואל. סתם שתדע.
הוא כתב שהוא לא מנהל את חברת ימות המשיח, הוא לא כתב שהוא לא שמואל מפורום ימות
עדיף שתמחק את הפוסט הזה לפני שהם יראו שאתה מתכנן להתקפל...