בעיה | מתקפת DDoS על ימות המשיח ושאר החברות.
-
@סקרנות הם באמת כותבים סינון צינטוקים השאלה האם מישהו ניסה ובאמת זה חוסם אבל לא חוסם משרדי ממשלה או קודי אימות שונים?
(אני גם בחברה שאמורה לחסום) -
@סקרנות הם באמת כותבים סינון צינטוקים השאלה האם מישהו ניסה ובאמת זה חוסם אבל לא חוסם משרדי ממשלה או קודי אימות שונים?
(אני גם בחברה שאמורה לחסום) -
@איש-ימיני כתב בבעיה | מתקפת DDoS על ימות המשיח ושאר החברות.:
אם תוכל לקבל מהחברות את המידע, למשל לבקש מהם שיהיה הידר של מקור השיחה, תוכל לסנן לבד.
זה משהו שניתן לבקש? טוב נראה לי אני ישב על זה יום אחד עם מחלקת עסקים בהוט ונראה מה אפשר לעשות.
לא נראה לי שעלות השרת תהיה יקרה, וגם ככה אני משלם תעריף מוגדל על קו עסקי...מחלקת תמיכה עסקית כבר נסגרה בשלוש אבל מבירור קצר זה המידע שיש לי למעוניינים:
יש כזה דבר ״שירות ניידות מספרים (HLR / MNP)״ ואם אני פותח קו עם SIP Trunk אני יכול לחבר אותו לשרת מרכזיה (יש אחד בקוד פתוח) ומשם לפנות לשירות ניידות מספרים (HLR / MNP) לבדוק של איזה חברה הקו כרגע ואם זה... אז לדחות את השיחה...
לא יודע האם זה ככה גם בשטח.@איש-אמת כתב בבעיה | מתקפת DDoS על ימות המשיח ושאר החברות.:
מחלקת תמיכה עסקית כבר נסגרה בשלוש אבל מבירור קצר זה המידע שיש לי למעוניינים:
יש כזה דבר ״שירות ניידות מספרים (HLR / MNP)״ ואם אני פותח קו עם SIP Trunk אני יכול לחבר אותו לשרת מרכזיה (יש אחד בקוד פתוח) ומשם לפנות לשירות ניידות מספרים (HLR / MNP) לבדוק של איזה חברה הקו כרגע ואם זה... אז לדחות את השיחה...
לא יודע האם זה ככה גם בשטח.כאן בארץ אין שירות ניידות מספרים (HLR / MNP) שפתוח לציבור, זה נגיש רק לחברות התקשורת.
-
@איש-אמת כתב בבעיה | מתקפת DDoS על ימות המשיח ושאר החברות.:
מחלקת תמיכה עסקית כבר נסגרה בשלוש אבל מבירור קצר זה המידע שיש לי למעוניינים:
לא יודע האם זה ככה גם בשטח.כאן בארץ אין שירות ניידות מספרים (HLR / MNP) שפתוח לציבור, זה נגיש רק לחברות התקשורת.
כאן בארץ אין שירות ניידות מספרים (HLR / MNP) שפתוח לציבור, זה נגיש רק לחברות
אבל יכול להיות שאם אתה מנוי בעסקי אתה יכול לבקש מהם שישלחו לך את מזהה החברה על כל שיחה נכנסת
-
לסים מהדרין יש מערכת מאוד יקרה שהם בנו והשקיעו עליה הרבה כסף ועל זה משלמים
בקו המידע הביא פתרון שיכול להיות שיעזור עם כל אחד יחזור למספר בצורה יפה יגיד שבגלל שאתם מצנתקים בצורה לא יפה ורק בגלל זה אני לא תורם ולא מזמין אתכם כמונית זה חוקי לגמרי -
כאן בארץ אין שירות ניידות מספרים (HLR / MNP) שפתוח לציבור, זה נגיש רק לחברות
אבל יכול להיות שאם אתה מנוי בעסקי אתה יכול לבקש מהם שישלחו לך את מזהה החברה על כל שיחה נכנסת
@איש-אמת בהמשך לשרשור כאן נפתח נושא בעניין https://mitmachim.top/post/1072915
-
@איש-אמת היה את מאגר אל תתקשר אליי שמאז שנרשמתי אליו הייתה תקופה ארוכה של שקט ורק בחודשיים האחרונים פתאום אני מופצץ בשיחות
מה הסיפור של זה?@מתכנת-חובב כתב בבעיה | מתקפת DDoS על ימות המשיח ושאר החברות.:
@איש-אמת היה את מאגר אל תתקשר אליי שמאז שנרשמתי אליו הייתה תקופה ארוכה של שקט ורק בחודשיים האחרונים פתאום אני מופצץ בשיחות
מה הסיפור של זה?לא צריך מאגר לשיחות אוטומטיות שבין כה לא חוקיות לפי חוק הספאם
המאגר נועד רק לשיחות שיווק אנושיות
אגב התרמות (אנושיות) הוחרגו מ"אל תתקשר אליי" -
@איש-אמת תעשה capatcha על הטלפון.
וברצינות אני פעם התקשרתי למישהו והיה לו שירות חסימת צינתוקים שמצריך הקשה על 1 לפני שהשיחה עוברת.
רק שאחרי שזה יהיה פתרון מידי שימושי הקוים כבר יידעו גם לזהות את התמונות של המעברי חציה אם יהיה צורך...
@ע-ה-דכו-ע כתב בבעיה | מתקפת DDoS על ימות המשיח ושאר החברות.:
@איש-אמת תעשה capatcha על הטלפון.
וברצינות אני פעם התקשרתי למישהו והיה לו שירות חסימת צינתוקים שמצריך הקשה על 1 לפני שהשיחה עוברת.
רק שאחרי שזה יהיה פתרון מידי שימושי הקוים כבר יידעו גם לזהות את התמונות של המעברי חציה אם יהיה צורך...
יש את זה בנטו פון, (לא יודע אם גם כיום) כדאי לבדוק!.
0722757091
-
כמה זה מסובך לסווג את המספרים של ימות המשיח?
(כלומר לדעת האם המספר הוא שלי ימות או לא)מה שאני לא מבין זה למה נגרום לימות המשיח להגביל את רשימות התפוצה ל 1000 מספרים נניח, או / ו הפעלת קמפיין עד פעם ביום וכך במקום שיצנתקו ל 200 אלף מספרים במכה, העניין הזה קצת יירגע.
למידע על זכויות למטרידי קמפיינים כדאי לעיין כאן
-
כמה זה מסובך לסווג את המספרים של ימות המשיח?
(כלומר לדעת האם המספר הוא שלי ימות או לא)מה שאני לא מבין זה למה נגרום לימות המשיח להגביל את רשימות התפוצה ל 1000 מספרים נניח, או / ו הפעלת קמפיין עד פעם ביום וכך במקום שיצנתקו ל 200 אלף מספרים במכה, העניין הזה קצת יירגע.
למידע על זכויות למטרידי קמפיינים כדאי לעיין כאן
-
@סעדיה-בוזגלוביץ מזתומרת לא מבין? משלמים להם על זה, למה שיגבילו?
@EBA כתב בבעיה | מתקפת DDoS על ימות המשיח ושאר החברות.:
כדי לא לחטוף תביעות ענק? מה שאמנם לבינתיים לא קורה כמובן, אבל אני (וגם פותח השרשור) מציע שיקרה....
-
@EBA כתב בבעיה | מתקפת DDoS על ימות המשיח ושאר החברות.:
כדי לא לחטוף תביעות ענק? מה שאמנם לבינתיים לא קורה כמובן, אבל אני (וגם פותח השרשור) מציע שיקרה....
-
@פלמנמוני כתב בבעיה | מתקפת DDoS על ימות המשיח ושאר החברות.:
מה לעשות, אני חרדי... אני לא הולך לגרום נזק לצדקה
-
@ע-ה-דכו-ע צודק, אבל כמו שאמרתי אני לא באמת תובע אותם, אם התיק יהיה תקין אני מתכוון להתקפל בשלב הגישור.
(גם את זה אני באמת לא יודע אם מותר, אז אל תלמדו ממני...)
הבעיה שבב״ד אין איסור להתקשר להתרים -
@ע-ה-דכו-ע צודק, אבל כמו שאמרתי אני לא באמת תובע אותם, אם התיק יהיה תקין אני מתכוון להתקפל בשלב הגישור.
(גם את זה אני באמת לא יודע אם מותר, אז אל תלמדו ממני...)
הבעיה שבב״ד אין איסור להתקשר להתרים@איש-אמת כתב בבעיה | מתקפת DDoS על ימות המשיח ושאר החברות.:
הבעיה שבב״ד אין איסור להתקשר להתרים
אל תהייה כזה בטוח.
אם לא מדין כופין על הצדקה.
וגם זה רק לדבר שכופים עליו ולא על עזרה לאלמנות שלא אני ולא בי"ד יודעים איזה אלמנות מקבלות ובטח לא הגרלה על דירה בירושליים שעדיין לא הבנתי מה המטרה חוץ מזה שאפשר לתרום ממעשרות -
הבעיה שבב״ד אין איסור להתקשר להתרים
אל תהייה כזה בטוח.
וגם זה רק לדבר שכופים עליו ולא על עזרה לאלמנות שלא אני ולא בי"ד יודעים איזה אלמנות מקבלות ובטח לא הגרלה על דירה בירושליים שעדיין לא הבנתי מה המטרה חוץ מזה שאפשר לתרום ממעשרות@דוד-משה-1 כתב בבעיה | מתקפת DDoS על ימות המשיח ושאר החברות.:
ולכופין על הצדקה צריך ג' אנשים שמתמנים על ידי ז' טובי העיר כך שזה כמעט לא שייך
עדיף שתמחק את הפוסט הזה לפני שהם יראו שאתה מתכנן להתקפל...