בעיה | מתקפת DDoS על ימות המשיח ושאר החברות.
-
@יעקב-ישראל כתב בבעיה | מתקפת DDoS על ימות המשיח ושאר החברות.:
@מים-אחרונים כתב בבעיה | מתקפת DDoS על ימות המשיח ושאר החברות.:
אני רק שאלה, שמואל שמנהל את הפורום כאן, זה לא אותו שמואל שמנהל את הפורום שלהם?
כך שמשהו מאוד מוזר לי כאן...ואם כן מה מוזר לך מותר להתבטא חופשי
לא נגד המארח שלך... לא בצורה הזו. (גם אם זה בצחוק).
@יעקב-ישראל המוזר הגדול, הוא שאם זה באמת אותה הנהלה, ועל הצד שיעקב ישראל שם כאן ושם זה אותו אחד
ועדיין השרשור קיים....שוב, אני מדבר בלי שום ידיעה ספציפית.
אוי סורי שכחתי שזה בטח אותו שמואל טוב נו לא התכוונתי שיסלח לי בבקשה...
(מה גם שלפי... אם זה באמת... א״א לעשות מתקפה כזאת על ימות וגם המציאות מוכיחה שאם יש עומס פשוט אי אפשר לחייג.
אבל על 019 אני יודע איך
לא שאני יעשה את זה @מישהו12 )
תכלס לפי מה שהציעו כאן זה רק לעבור לסים מהדרין, חבל מאוד.
אני חושב אולי אם מישהו שמבין יוכל להגיד לי האם יש איזה טיטל על כל מספר מי החברה שמפעילה אותו אולי אני יקים לעצמי שרת עם קו עסקי. -
(מה גם שלפי... אם זה באמת... א״א לעשות מתקפה כזאת על ימות וגם המציאות מוכיחה שאם יש עומס פשוט אי אפשר לחייג.
אבל על 019 אני יודע איך
אני חושב אולי אם מישהו שמבין יוכל להגיד לי האם יש איזה טיטל על כל מספר מי החברה שמפעילה אותו אולי אני יקים לעצמי שרת עם קו עסקי. -
הבעיה עם כל הרעיונות של חסימת בוטים - זה שלא נקבל צנטוקים חשובים כמו למשל קוד התחברות לאתרים ממשלתיים עדכוני משלוחים וכו'
-
אני עכשיו קיבלתי צינתוק גם למספר וירטואלי
מאיפה יש להם את המספר? הרי יש להם מאגר רק של כשרים לא?@smct בעיקרון זה מסחרה בין הקווים, אולי התקשרת לאיזה קו דרכו והוא מכר את המספר שלך...
(אני לא יודע אם זה באופן רשמי ככה אבל זה מה שהיינו עושים בזמנו כשעוד הייתי בצד השני של המתרס)
שאגב זה עבירה על החוק של החזקת מאגר מספרים ללא רשות הבעלים... -
אבל על 019 אני יודע איך
אני חושב אולי אם מישהו שמבין יוכל להגיד לי האם יש איזה טיטל על כל מספר מי החברה שמפעילה אותו אולי אני יקים לעצמי שרת עם קו עסקי.@איש-אמת כתב בבעיה | מתקפת DDoS על ימות המשיח ושאר החברות.:
אני חושב אולי אם מישהו שמבין יוכל להגיד לי האם יש איזה טיטל על כל מספר מי החברה שמפעילה אותו אולי אני יקים לעצמי שרת עם קו עסקי.אין מידע נגיש, אבל חברות התקשורת בעצמם יש להם מידע איפה כל מספר נמצא,
כמו כן, חברת תקשורת יודעת מקור כל שיחה מי שולח אותה,
אם תוכל לקבל מהחברות את המידע, למשל לבקש מהם שיהיה הידר של מקור השיחה, תוכל לסנן לבד. -
@איש-אמת כתב בבעיה | מתקפת DDoS על ימות המשיח ושאר החברות.:
אני חושב אולי אם מישהו שמבין יוכל להגיד לי האם יש איזה טיטל על כל מספר מי החברה שמפעילה אותו אולי אני יקים לעצמי שרת עם קו עסקי.אין מידע נגיש, אבל חברות התקשורת בעצמם יש להם מידע איפה כל מספר נמצא,
כמו כן, חברת תקשורת יודעת מקור כל שיחה מי שולח אותה,
אם תוכל לקבל מהחברות את המידע, למשל לבקש מהם שיהיה הידר של מקור השיחה, תוכל לסנן לבד.@איש-ימיני כתב בבעיה | מתקפת DDoS על ימות המשיח ושאר החברות.:
אם תוכל לקבל מהחברות את המידע, למשל לבקש מהם שיהיה הידר של מקור השיחה, תוכל לסנן לבד.
זה משהו שניתן לבקש? טוב נראה לי אני ישב על זה יום אחד עם מחלקת עסקים בהוט ונראה מה אפשר לעשות.
לא נראה לי שעלות השרת תהיה יקרה, וגם ככה אני משלם תעריף מוגדל על קו עסקי...מחלקת תמיכה עסקית כבר נסגרה בשלוש אבל מבירור קצר זה המידע שיש לי למעוניינים:
יש כזה דבר ״שירות ניידות מספרים (HLR / MNP)״ ואם אני פותח קו עם SIP Trunk אני יכול לחבר אותו לשרת מרכזיה (יש אחד בקוד פתוח) ומשם לפנות לשירות ניידות מספרים (HLR / MNP) לבדוק של איזה חברה הקו כרגע ואם זה... אז לדחות את השיחה...
לא יודע האם זה ככה גם בשטח. -
לציבור החרדים השוכנים בארץ הקודש שלום.
כידוע לכל חרדי אשר פלאפון כשר בכיסו שחצי מהשיחות הנכנסות אליו הם של קווי התרמה וכדומה.
דא עקא שהדבר נמאס אלי ועל אנשי סביבתי, ניסיתי שלל צורות להתפטר מזה שהקיצונית היתה חצי שנה ללא פלאפון כלל. אך גם מעבר לחברות כמו קליקול לא פתר את הבעיה.
ולא רק זה שבימים עברו הם היו מצנתקים לכמה שניות ומנתקים, היום זה כשיחה לכל דבר ועניין ממספר רגיל ועוד הוסיפו חטא על פשע הם גם מתחילים את השיחה עם רעשי רקע או כבן שיחה האומר הלוו במענה.
רבותיי לא עוד!!
הגיע זמן לעשות משהו בנידון, אני לא נגד שאוספים כסף ולא כזה אכפת לי שעושים עניינים על כל יום של חנוכה, אבל לא על חשבוני (שממילא אני לא תורם למי שמציק לי).יש למישהו עצה לפני שאנחנו מתאגדים למתקפת DDoS על החברות המארחות?
בור ששתית ממנו... לא התכוונתי...
(לכל מי שנתן לייק, אני מחפש פתרון לא לייק) -
@סקרנות הם באמת כותבים סינון צינטוקים השאלה האם מישהו ניסה ובאמת זה חוסם אבל לא חוסם משרדי ממשלה או קודי אימות שונים?
(אני גם בחברה שאמורה לחסום) -
@סקרנות הם באמת כותבים סינון צינטוקים השאלה האם מישהו ניסה ובאמת זה חוסם אבל לא חוסם משרדי ממשלה או קודי אימות שונים?
(אני גם בחברה שאמורה לחסום) -
@איש-ימיני כתב בבעיה | מתקפת DDoS על ימות המשיח ושאר החברות.:
אם תוכל לקבל מהחברות את המידע, למשל לבקש מהם שיהיה הידר של מקור השיחה, תוכל לסנן לבד.
זה משהו שניתן לבקש? טוב נראה לי אני ישב על זה יום אחד עם מחלקת עסקים בהוט ונראה מה אפשר לעשות.
לא נראה לי שעלות השרת תהיה יקרה, וגם ככה אני משלם תעריף מוגדל על קו עסקי...מחלקת תמיכה עסקית כבר נסגרה בשלוש אבל מבירור קצר זה המידע שיש לי למעוניינים:
יש כזה דבר ״שירות ניידות מספרים (HLR / MNP)״ ואם אני פותח קו עם SIP Trunk אני יכול לחבר אותו לשרת מרכזיה (יש אחד בקוד פתוח) ומשם לפנות לשירות ניידות מספרים (HLR / MNP) לבדוק של איזה חברה הקו כרגע ואם זה... אז לדחות את השיחה...
לא יודע האם זה ככה גם בשטח.@איש-אמת כתב בבעיה | מתקפת DDoS על ימות המשיח ושאר החברות.:
מחלקת תמיכה עסקית כבר נסגרה בשלוש אבל מבירור קצר זה המידע שיש לי למעוניינים:
לא יודע האם זה ככה גם בשטח.כאן בארץ אין שירות ניידות מספרים (HLR / MNP) שפתוח לציבור, זה נגיש רק לחברות התקשורת.
-
מחלקת תמיכה עסקית כבר נסגרה בשלוש אבל מבירור קצר זה המידע שיש לי למעוניינים:
לא יודע האם זה ככה גם בשטח.כאן בארץ אין שירות ניידות מספרים (HLR / MNP) שפתוח לציבור, זה נגיש רק לחברות התקשורת.
כאן בארץ אין שירות ניידות מספרים (HLR / MNP) שפתוח לציבור, זה נגיש רק לחברות
אבל יכול להיות שאם אתה מנוי בעסקי אתה יכול לבקש מהם שישלחו לך את מזהה החברה על כל שיחה נכנסת
-
לסים מהדרין יש מערכת מאוד יקרה שהם בנו והשקיעו עליה הרבה כסף ועל זה משלמים
בקו המידע הביא פתרון שיכול להיות שיעזור עם כל אחד יחזור למספר בצורה יפה יגיד שבגלל שאתם מצנתקים בצורה לא יפה ורק בגלל זה אני לא תורם ולא מזמין אתכם כמונית זה חוקי לגמרי -
כאן בארץ אין שירות ניידות מספרים (HLR / MNP) שפתוח לציבור, זה נגיש רק לחברות
אבל יכול להיות שאם אתה מנוי בעסקי אתה יכול לבקש מהם שישלחו לך את מזהה החברה על כל שיחה נכנסת
@איש-אמת בהמשך לשרשור כאן נפתח נושא בעניין https://mitmachim.top/post/1072915
-
@איש-אמת היה את מאגר אל תתקשר אליי שמאז שנרשמתי אליו הייתה תקופה ארוכה של שקט ורק בחודשיים האחרונים פתאום אני מופצץ בשיחות
מה הסיפור של זה?@מתכנת-חובב כתב בבעיה | מתקפת DDoS על ימות המשיח ושאר החברות.:
@איש-אמת היה את מאגר אל תתקשר אליי שמאז שנרשמתי אליו הייתה תקופה ארוכה של שקט ורק בחודשיים האחרונים פתאום אני מופצץ בשיחות
מה הסיפור של זה?לא צריך מאגר לשיחות אוטומטיות שבין כה לא חוקיות לפי חוק הספאם
המאגר נועד רק לשיחות שיווק אנושיות
אגב התרמות (אנושיות) הוחרגו מ"אל תתקשר אליי" -
@איש-אמת תעשה capatcha על הטלפון.
וברצינות אני פעם התקשרתי למישהו והיה לו שירות חסימת צינתוקים שמצריך הקשה על 1 לפני שהשיחה עוברת.
רק שאחרי שזה יהיה פתרון מידי שימושי הקוים כבר יידעו גם לזהות את התמונות של המעברי חציה אם יהיה צורך...
@ע-ה-דכו-ע כתב בבעיה | מתקפת DDoS על ימות המשיח ושאר החברות.:
@איש-אמת תעשה capatcha על הטלפון.
וברצינות אני פעם התקשרתי למישהו והיה לו שירות חסימת צינתוקים שמצריך הקשה על 1 לפני שהשיחה עוברת.
רק שאחרי שזה יהיה פתרון מידי שימושי הקוים כבר יידעו גם לזהות את התמונות של המעברי חציה אם יהיה צורך...
יש את זה בנטו פון, (לא יודע אם גם כיום) כדאי לבדוק!.
0722757091
-
כמה זה מסובך לסווג את המספרים של ימות המשיח?
(כלומר לדעת האם המספר הוא שלי ימות או לא)מה שאני לא מבין זה למה נגרום לימות המשיח להגביל את רשימות התפוצה ל 1000 מספרים נניח, או / ו הפעלת קמפיין עד פעם ביום וכך במקום שיצנתקו ל 200 אלף מספרים במכה, העניין הזה קצת יירגע.
למידע על זכויות למטרידי קמפיינים כדאי לעיין כאן
-
כמה זה מסובך לסווג את המספרים של ימות המשיח?
(כלומר לדעת האם המספר הוא שלי ימות או לא)מה שאני לא מבין זה למה נגרום לימות המשיח להגביל את רשימות התפוצה ל 1000 מספרים נניח, או / ו הפעלת קמפיין עד פעם ביום וכך במקום שיצנתקו ל 200 אלף מספרים במכה, העניין הזה קצת יירגע.
למידע על זכויות למטרידי קמפיינים כדאי לעיין כאן