בעיה | מתקפת DDoS על ימות המשיח ושאר החברות.
-
@רציונל כתב בבעיה | מתקפת DDoS על ימות המשיח ושאר החברות.:
@איש-אמת סימהדרין הפיתרון היחיד
כמה הם שונים מקליקול שאני כיום שם?
-
@איש-אמת כתב בבעיה | מתקפת DDoS על ימות המשיח ושאר החברות.:
כמה הם שונים מקליקול שאני כיום שם?
מעדויות של חברים נדיר שיש צינתוקים
-
@רציונל היה כאן בפורום משתמש
שרצה לעשות סוף לצינתוקים
ואחרי שהוא התחבר לסימהדרין
היו לו בעיות קליטה -
@מגנוס-קרלסן
יש להם אנטנות פרטיות או שהם משתמשים באנטנות של חברה אחרת כי א"כ זה יכול להיות שזה רק קשור למקום שהוא גר בו -
@רציונל אני יכול לנסות, אבל א׳ למה אני צריך להתמודד עם זה ככה ב׳ מה עם כל השאר שלא יכולים לעבור חברה?!
@רציונל אני יכול לנסות, אבל א׳ למה אני צריך להתמודד עם זה ככה
צודק
ב׳ מה עם כל השאר שלא יכולים לעבור חברה?!
יש לי עיון לפיתרון בראש אבל אני צריך לבדוק אם זה ילך ואם זה חוקי
-
@רציונל אני יכול לנסות, אבל א׳ למה אני צריך להתמודד עם זה ככה
צודק
ב׳ מה עם כל השאר שלא יכולים לעבור חברה?!
-
לציבור החרדים השוכנים בארץ הקודש שלום.
כידוע לכל חרדי אשר פלאפון כשר בכיסו שחצי מהשיחות הנכנסות אליו הם של קווי התרמה וכדומה.
דא עקא שהדבר נמאס אלי ועל אנשי סביבתי, ניסיתי שלל צורות להתפטר מזה שהקיצונית היתה חצי שנה ללא פלאפון כלל. אך גם מעבר לחברות כמו קליקול לא פתר את הבעיה.
ולא רק זה שבימים עברו הם היו מצנתקים לכמה שניות ומנתקים, היום זה כשיחה לכל דבר ועניין ממספר רגיל ועוד הוסיפו חטא על פשע הם גם מתחילים את השיחה עם רעשי רקע או כבן שיחה האומר הלוו במענה.
רבותיי לא עוד!!
הגיע זמן לעשות משהו בנידון, אני לא נגד שאוספים כסף ולא כזה אכפת לי שעושים עניינים על כל יום של חנוכה, אבל לא על חשבוני (שממילא אני לא תורם למי שמציק לי).יש למישהו עצה לפני שאנחנו מתאגדים למתקפת DDoS על החברות המארחות?
בור ששתית ממנו... לא התכוונתי...
(לכל מי שנתן לייק, אני מחפש פתרון לא לייק) -
@מגנוס-קרלסן
יש להם אנטנות פרטיות או שהם משתמשים באנטנות של חברה אחרת כי א"כ זה יכול להיות שזה רק קשור למקום שהוא גר בו@smct
מה זה משנה למה זה קורה
תכל'ס כשהוא היה בחברה רגילה לא היו בעיות
וכשהואהיה בסימהדרין כן היו לו בעיות -
משאיר אותנו מסוקרנים?
-
@איש-אמת תעשה capatcha על הטלפון.
וברצינות אני פעם התקשרתי למישהו והיה לו שירות חסימת צינתוקים שמצריך הקשה על 1 לפני שהשיחה עוברת.
רק שאחרי שזה יהיה פתרון מידי שימושי הקוים כבר יידעו גם לזהות את התמונות של המעברי חציה אם יהיה צורך...
@ע-ה-דכו-ע כתב בבעיה | מתקפת DDoS על ימות המשיח ושאר החברות.:
וברצינות אני פעם התקשרתי למישהו והיה לו שירות חסימת צינתוקים שמצריך הקשה על 1 לפני שהשיחה עוברת
אם אני לא טועה ככה זה היה בסימהדרין
לא יודע אם ככה זה גם היום שם -
וברצינות אני פעם התקשרתי למישהו והיה לו שירות חסימת צינתוקים שמצריך הקשה על 1 לפני שהשיחה עוברת.
רק שאחרי שזה יהיה פתרון מידי שימושי הקוים כבר יידעו גם לזהות את התמונות של המעברי חציה אם יהיה צורך...
אחלה רעיון רק איך עושים את זה
-
@smct
מה זה משנה למה זה קורה
וכשהואהיה בסימהדרין כן היו לו בעיות@מגנוס-קרלסן כתב בבעיה | מתקפת DDoS על ימות המשיח ושאר החברות.:
ה זה משנה למה זה קורה
וכשהואהיה בסימהדרין כן היו לו בעיותזה היה לאחרונה? אני יודע שפעם היו בעיות אבל נשמע שלאחרונה זה הסתדר
-
@איש-אמת זה באמצע בישול אבל בשתי מילים משהו ברעיון של וירטואל כללי שכל שיחה תופנה דרכו (היום בעידן ביטל דמי הקישוריות זה לא אמור לעלות כסף מלבד דמי הקמה)
יש רעיון כזה גם בסימהדרין@רציונל כתב בבעיה | מתקפת DDoS על ימות המשיח ושאר החברות.:
@איש-אמת זה באמצע בישול אבל בשתי מילים משהו ברעיון של וירטואל כללי שכל שיחה תופנה דרכו (היום בעידן ביטל דמי הקישוריות זה לא אמור לעלות כסף מלבד דמי הקמה)
יש רעיון כזה גם בסימהדריןועל סמך מה זה יסנן?
-
@איש-אמת היה את מאגר אל תתקשר אליי שמאז שנרשמתי אליו הייתה תקופה ארוכה של שקט ורק בחודשיים האחרונים פתאום אני מופצץ בשיחות
מה הסיפור של זה?@מתכנת-חובב
לפני ההוצאות של הממשלה היה להם כסף להוציא על מאגר "אל תתקשר אלי"
וכל קמפיין שהיה יוצא מחברת "ימות המשיח" היה נבדק שם ומסיר את המספרים הרלוונטיים
דא עקא היום אין שם לאיש כסף מיותר וכחצי שנה אחרי מלחמת "חרבות ברזל" המשרד נסגרעכשיו לענ"ד אין עניין לפגוע בחברת ימות המשיח או החברות המארחות כי תמצא את עצמך יותר פגוע
לפני כמה שבעות שרק חלק משרתי החברה קרסו היה שיבוש מטורף בהרבה מאוד חברות/ארגונים/קווי תוכן וכו'ולכן אני חושב שאם יש למישהו דרך (או יחידות לתרומה) לדאוג שכל מספר שמצנתק יקבל מאות ואלפי פניות פייק אוטומטיות שהם ימלאו את התור לחלוטין וכשהנציג/ה יענו הם לא ישמעו כלום וזה יהפוך את הצינתוק ללא ריווחי....
-
@smct
מה זה משנה למה זה קורה
וכשהואהיה בסימהדרין כן היו לו בעיות@מגנוס-קרלסן
כי אפשר לבדוק איזה אנטנות יש סביב הבית שלו ולראות אם זה בגלל זה לי למשל הייתי בהוט והיה לי קליטה גרועה של החיים ועברתי לסלקום והיה קליטה הכי טובה שיש -
אני מפחד שעדכונים נצרכים אני לא יקבל (כדוגמת חבילת דואר או התחברות למערכות מסוימות
אני כיום בקליקול ששם זה קו עסקי וכל השיחות עוברות דרך השרת של קליקול והוא בוחר מה לאשר ומה לסנן, כיוון שהם מתרשלים חשבתי אולי להקים שרת משלי וכל שיחה מימות הוא ידחה
-
יש רעיון כזה גם בסימהדריןועל סמך מה זה יסנן?
@מתכנת-חובב כתב בבעיה | מתקפת DDoS על ימות המשיח ושאר החברות.:
ועל סמך מה זה יסנן?
פה הרעיון ... זה יבדוק מול סימהדרין