בעיה | הורדת הWIFI
-
יש לי נגן שהיה לי בו רוט ואחרי שצרבתי USERDATA של מכשיר אחר מכיון שהנגן נתקע אז הרוט נהיה רק לקריאה ולא לכתיבה האם יש אופציה להוריד את הWIFI בדרך אחרת.
נ"ב יש לי את הגרסה שלו חוץ מUSERDATA.
@מישהו12 -
@בסדבסד אחד מהשניים, או שתחדש את הרוט,ותצרוב שוב בוט מושרש,
או, וזה בטוח יעבוד, תשאב את ה SYSTEM או ה SUPER ותערוך , תארוז ותצרוב יש על זה הרבה מדריכים פה בפורום.@mps כתב בבעיה | הורדת הWIFI:
או, וזה בטוח יעבוד, תשאב את ה SYSTEM או ה SUPER ותערוך , תארוז ותצרוב יש על זה הרבה מדריכים פה בפורום.יש לי את הסופר וצרבתי את כל הגרסה עוד פעם, כמובן חוץ מהיוזר דאטא שאין לי ,האם זה יעזור לערוך את הסופר למרות שלפני שצרבתי יוזר דאטא של נגן אחר זה עבד עם הרשאות כתיבה כי לכאורה זה לא קשור לסופר אלא ליוזר דאטא?
-
@mps כתב בבעיה | הורדת הWIFI:
או, וזה בטוח יעבוד, תשאב את ה SYSTEM או ה SUPER ותערוך , תארוז ותצרוב יש על זה הרבה מדריכים פה בפורום.יש לי את הסופר וצרבתי את כל הגרסה עוד פעם, כמובן חוץ מהיוזר דאטא שאין לי ,האם זה יעזור לערוך את הסופר למרות שלפני שצרבתי יוזר דאטא של נגן אחר זה עבד עם הרשאות כתיבה כי לכאורה זה לא קשור לסופר אלא ליוזר דאטא?
-
@בסדבסד אחרי הפירמוט התקנת מג'יסק ועשית בו התקנה ישירה/נוספת ?
אבל איזה סיבה יהיה שזה יעזור לערוך את הסופר מה זה קשור אליו
ההרשאת כתיבה זה משהו מוזר, שלפעמים נעלם.
אין קשר ככל הידוע לי בין הדאטה לבין הרשאת כתיבה.
רק משום מה זה גרם לאיבוד ההרשאת כתיבה והפיתרון לזה הוא לעשות הרשאת כתיבה מחדש ע''י ro2rw -
@בסדבסד אחרי הפירמוט התקנת מג'יסק ועשית בו התקנה ישירה/נוספת ?
אבל איזה סיבה יהיה שזה יעזור לערוך את הסופר מה זה קשור אליו
ההרשאת כתיבה זה משהו מוזר, שלפעמים נעלם.
אין קשר ככל הידוע לי בין הדאטה לבין הרשאת כתיבה.
רק משום מה זה גרם לאיבוד ההרשאת כתיבה והפיתרון לזה הוא לעשות הרשאת כתיבה מחדש ע''י ro2rw