בקשה | תוסף לצ'אטים של נטפרי הישן
-
לאחרונה נמחק לי בטעות התוסף שפיתחו לאתר הצ'אטים של נטפרי ואת החדש שנקרא הערוץ אני לא אוהב אשמח אם מישהו יוכל לעלות פה קישור לתוסף הישן
@NNN-0 כתב בבקשה | תוסף לצ'אטים של נטפרי הישן:
לאחרונה נמחק לי בטעות התוסף שפיתחו לאתר הצ'אטים של נטפרי ואת החדש שנקרא הערוץ אני לא אוהב אשמח אם מישהו יוכל לעלות פה קישור לתוסף הישן
https://chromewebstore.google.com/detail/safespaces/lophahkofjipnddpmanfboohncfcjcoc
ואת החדש שנקרא הערוץ אני לא אוהב
סתם מעניין, למה?
אולי אפשר לשפר אותו (אני כתבתי אותו) -
https://chromewebstore.google.com/detail/safespaces/lophahkofjipnddpmanfboohncfcjcoc
ואת החדש שנקרא הערוץ אני לא אוהב
סתם מעניין, למה?
אולי אפשר לשפר אותו (אני כתבתי אותו)@ע-ה-דכו-ע קודם כל תודה רבה
הסיבה שאני לא מתחבר זה כנראה הסיבה שהרבה אוהבים אותו, אני לא אוהב שהוא פותח בדפדפן של המייל אני מעדיף שהאתר ייפתח בדפדפן אחר, נכון שגם בתוסף שלך אפשר לפתוח בדפדפן אחר אבל כדי לראות בכלל את הערוצים צריך לפתוח את התוסף על הדפדפן של המייל.
לא כ"כ מתמצא בזה אבל אולי תעשה אפשרות שיוכלו לראות את רשימת הערוצים בלי לפתוח את התוסף כמו שיש בישן.
שוב פעם תודה רבה.
-
@ע-ה-דכו-ע קודם כל תודה רבה
הסיבה שאני לא מתחבר זה כנראה הסיבה שהרבה אוהבים אותו, אני לא אוהב שהוא פותח בדפדפן של המייל אני מעדיף שהאתר ייפתח בדפדפן אחר, נכון שגם בתוסף שלך אפשר לפתוח בדפדפן אחר אבל כדי לראות בכלל את הערוצים צריך לפתוח את התוסף על הדפדפן של המייל.
לא כ"כ מתמצא בזה אבל אולי תעשה אפשרות שיוכלו לראות את רשימת הערוצים בלי לפתוח את התוסף כמו שיש בישן.
שוב פעם תודה רבה.
-
האפשרות לראות את רשימת הערוצים בלי לפתוח את הדף של התוסף תהיה בהמשך בעז"ה.
אתה בעצם מעדיף להשתמש בתוסף שמספק לך רק כמו סימניות לאתרים? במה זה יותר טוב מסימניה בדפדפן?
@ע-ה-דכו-ע כתב בבקשה | תוסף לצ'אטים של נטפרי הישן:
אתה בעצם מעדיף להשתמש בתוסף שמספק לך רק כמו סימניות לאתרים?
בדיוק
במה זה יותר טוב מסימניה בדפדפן?
אם תראה כמה סימניות יש לי תבין

-
בדיוק
במה זה יותר טוב מסימניה בדפדפן?
אם תראה כמה סימניות יש לי תבין

בדיוק
אפ ככה באמת התוסף החדש (בניגוד לישן) נועד בעיקר בשביל לשמש כפלטפורמה לצפיה, לא כפלטפורמה לקישורים.
אחרי שאני אוסיף בעז"ה את התמיכה בהצגת סרגל האתרים בריחוף זה יוכל לשמש גם לזה, אבל באמת לזה די והותר התוסף הישן. -
בדיוק
אפ ככה באמת התוסף החדש (בניגוד לישן) נועד בעיקר בשביל לשמש כפלטפורמה לצפיה, לא כפלטפורמה לקישורים.
אחרי שאני אוסיף בעז"ה את התמיכה בהצגת סרגל האתרים בריחוף זה יוכל לשמש גם לזה, אבל באמת לזה די והותר התוסף הישן.@ע-ה-דכו-ע מצפה בכיליון עיניים
התוסף הישן כל הזמן מתריע שיש הודעות חדשות אפי' אם עכשיו סיימתי להסתכל משא"כ התוסף שלך.
אולי תעשה אופציה שהאתר שלך ייפתח כמו אתר בדפדפן חדש, שם אשמח להשתמש שייפתח באותו דפדפן, רק על הדפדפן של האימייל מפריע לי.
-
@ע-ה-דכו-ע מצפה בכיליון עיניים
התוסף הישן כל הזמן מתריע שיש הודעות חדשות אפי' אם עכשיו סיימתי להסתכל משא"כ התוסף שלך.
אולי תעשה אופציה שהאתר שלך ייפתח כמו אתר בדפדפן חדש, שם אשמח להשתמש שייפתח באותו דפדפן, רק על הדפדפן של האימייל מפריע לי.
קיים כבר, לא חשבתי שזה יעזור לך
https://thechannel-viewer.clickandgo.cfd/?utm_source=mitmachim&utm_medume=post
-
קיים כבר, לא חשבתי שזה יעזור לך
https://thechannel-viewer.clickandgo.cfd/?utm_source=mitmachim&utm_medume=post
@ע-ה-דכו-ע אבל א"א אפשר לפתוח מתוך האימייל
-
מה אתה מתכוון?
שהכפתור בג'ימייל יפתח את זה בכרטיסיה חדשה? -
מה אתה מתכוון?
שהכפתור בג'ימייל יפתח את זה בכרטיסיה חדשה?@ע-ה-דכו-ע כן
-
@ע-ה-דכו-ע כן
@ע-ה-דכו-ע כן
לא כל כך שייך, זה לא שימושי לרוב המשתמשים, והפונקציה הזו רק תפריע לרובם.
מה שכן אתה מרוויח גם אם אתה שם את האתר בסימניה של הדפדפן שזה סימניה אחת במקום 10

-
N NNN 0 סימן נושא זה כשאלה
-
N NNN 0 סימן נושא זה כנפתר