להורדה | תוכנה לבדיקת ומניעת הורדת קובץ כפול
-
@מוח-קודח כתב בלהורדה | תוכנה לבדיקת ומניעת הורדת קובץ כפול:
שמרת את מזהה התוסף בשורת הפקודה?
כן.
==========================================
התקנת מונע כפילויות הורדהשלב 1: הזנת מזהה התוסף (ID)
אנא וודא שהתקנת את התוסף בכרום ("Load unpacked")
והעתקת את ה-ID שלו (רצף האותיות הארוך).הדבק כאן את ה-ID ולחץ Enter: mifhknkfobjoemekhojdfpnlhejgjkah
[1/3] מעתיק את קבצי התוכנה למחשב...
[2/3] יוצר קובץ הגדרות חיבור...
[3/3] רושם את התוכנה במערכת...
ERROR: Registry editing has been disabled by your administrator.==========================================
ההתקנה הסתיימה בהצלחה!חובה לסגור את כרום לגמרי (כל החלונות) ולפתוח מחדש
כדי שהשינויים יכנסו לתוקף.Press any key to continue . . .
@מענין-לשמוע אני לא הייתי צריך לסגור ולרענן ולא כלום, ישר עבד.
מעולה, אחלה תוסף! -
מורידים קבצים כפולים?
הנה התוכנה שתסדר את זה:מורכב מתוכנה למחשב, פלוס תוסף כרום.
תמונה:

הוראות הפעלה:
הורידו את הקובץ הזה:
DuplicateKiller_Install.rar
חלצו אותו, כנסו למנהל התוספים הפעילו מצב פיתוח וטענו את התוסף ידנית מהתיקיה שחילצתם.
התוסף נמצא בתיקיה CDuplicateKiller_Install\Extension
אחר כך - חזרו לתיקיה שחילצתם והפעילו את הקובץ Install.bat ע"י לחיצה פעמיים,
הוא יבקש ממכם את מזהה התוסף, חזרו למנהל התוספים והעתיקו את מזהה התוסף שהתקנתם, כמו בתמונה

והדביקו בחלונית שורת הפקודה, ולחצו אנטר.
זהו, סיימתם.
(יתכן ויהיה צורך בסגירה של כרום ופתיחתו מחדש)הערה:
משהה את תחילת כל הורדה בשלש שניות. -
מורידים קבצים כפולים?
הנה התוכנה שתסדר את זה:מורכב מתוכנה למחשב, פלוס תוסף כרום.
תמונה:

הוראות הפעלה:
הורידו את הקובץ הזה:
DuplicateKiller_Install.rar
חלצו אותו, כנסו למנהל התוספים הפעילו מצב פיתוח וטענו את התוסף ידנית מהתיקיה שחילצתם.
התוסף נמצא בתיקיה CDuplicateKiller_Install\Extension
אחר כך - חזרו לתיקיה שחילצתם והפעילו את הקובץ Install.bat ע"י לחיצה פעמיים,
הוא יבקש ממכם את מזהה התוסף, חזרו למנהל התוספים והעתיקו את מזהה התוסף שהתקנתם, כמו בתמונה

והדביקו בחלונית שורת הפקודה, ולחצו אנטר.
זהו, סיימתם.
(יתכן ויהיה צורך בסגירה של כרום ופתיחתו מחדש)הערה:
משהה את תחילת כל הורדה בשלש שניות.@מוח-קודח הוא עושה את זה על בסיס השם או הגודל או גם וגם?
-
@מוח-קודח הוא עושה את זה על בסיס השם או הגודל או גם וגם?
@אברהם-גלסר שם, פלוס גודל
-
@אברהם-גלסר שם, פלוס גודל
-
@מוח-קודח כתב בלהורדה | תוכנה לבדיקת ומניעת הורדת קובץ כפול:
שמרת את מזהה התוסף בשורת הפקודה?
כן.
==========================================
התקנת מונע כפילויות הורדהשלב 1: הזנת מזהה התוסף (ID)
אנא וודא שהתקנת את התוסף בכרום ("Load unpacked")
והעתקת את ה-ID שלו (רצף האותיות הארוך).הדבק כאן את ה-ID ולחץ Enter: mifhknkfobjoemekhojdfpnlhejgjkah
[1/3] מעתיק את קבצי התוכנה למחשב...
[2/3] יוצר קובץ הגדרות חיבור...
[3/3] רושם את התוכנה במערכת...
ERROR: Registry editing has been disabled by your administrator.==========================================
ההתקנה הסתיימה בהצלחה!חובה לסגור את כרום לגמרי (כל החלונות) ולפתוח מחדש
כדי שהשינויים יכנסו לתוקף.Press any key to continue . . .
@מענין-לשמוע כתב בלהורדה | תוכנה לבדיקת ומניעת הורדת קובץ כפול:
ERROR: Registry editing has been disabled by your administrator.
זה מה שמופיע לי בפלט של שורת הפקודה.
אולי @מוח-קודח תשאל את המתכנת הראשי שבנה את זה?
(אין לי AI)... -
@מענין-לשמוע כתב בלהורדה | תוכנה לבדיקת ומניעת הורדת קובץ כפול:
ERROR: Registry editing has been disabled by your administrator.
זה מה שמופיע לי בפלט של שורת הפקודה.
אולי @מוח-קודח תשאל את המתכנת הראשי שבנה את זה?
(אין לי AI)...@מענין-לשמוע תגובת ה AI:
השגיאה הזו: ERROR: Registry editing has been disabled by your administrator אומרת שעל המחשב של החבר יש חסימה (Group Policy).
זה קורה בדרך כלל אם זה מחשב של עבודה, מחשב בית ספר, או שיש לו וירוס שחסם את הגישה, או לפעמים אנטי-וירוס אגרסיבי.
החסימה הזו מונעת מהפקודה REG ADD (שבה השתמשנו) לעבוד.
אבל... יש דלת אחורית!
לרוב, החסימה היא רק על הכלי הישן (reg.exe), אבל היא לא חוסמת את הכלי החדש והחזק יותר – PowerShell.
הנה גרסה משודרגת של Install.bat ("הפורץ"), שמנסה לרשום את התוכנה דרך PowerShell במקום דרך הפקודה הרגילה. זה אמור לעקוף את החסימה ב-90% מהמקרים.
מה לעשות?
שלח לחבר את הקובץ המתוקן הזה (שיחליף את Install.bat הישן אצלו), ותגיד לו להריץ אותו. -
@מענין-לשמוע תגובת ה AI:
השגיאה הזו: ERROR: Registry editing has been disabled by your administrator אומרת שעל המחשב של החבר יש חסימה (Group Policy).
זה קורה בדרך כלל אם זה מחשב של עבודה, מחשב בית ספר, או שיש לו וירוס שחסם את הגישה, או לפעמים אנטי-וירוס אגרסיבי.
אבל... יש דלת אחורית!
לרוב, החסימה היא רק על הכלי הישן (reg.exe), אבל היא לא חוסמת את הכלי החדש והחזק יותר – PowerShell.
הנה גרסה משודרגת של Install.bat ("הפורץ"), שמנסה לרשום את התוכנה דרך PowerShell במקום דרך הפקודה הרגילה. זה אמור לעקוף את החסימה ב-90% מהמקרים.
מה לעשות?
שלח לחבר את הקובץ המתוקן הזה (שיחליף את Install.bat הישן אצלו), ותגיד לו להריץ אותו.@מוח-קודח
אני בחדר מחשבים, כנראה באמת זה הבעיה....
בקובץ החדש יש בעיה כל שהיא, כנראה הוא לא עובד.
בכל אופן, אני צריך את התוכנה למחשב אחר, כך שעזרת לי מאוד!! ממש תודה רבה. -
@מוח-קודח
אני בחדר מחשבים, כנראה באמת זה הבעיה....
בקובץ החדש יש בעיה כל שהיא, כנראה הוא לא עובד.
בכל אופן, אני צריך את התוכנה למחשב אחר, כך שעזרת לי מאוד!! ממש תודה רבה.@מענין-לשמוע מוזר שבכלל שורת הפקודה נפתחת לך
-
@מענין-לשמוע מוזר שבכלל שורת הפקודה נפתחת לך
@מגנוס-קרלסן
זה פותח עם תוכנות חיצוניות, רק ידנית זה לא נפתח, אפשר למשל להריץ פייתון שיפתח שורת הפקודה וכדו' -
@מגנוס-קרלסן
זה פותח עם תוכנות חיצוניות, רק ידנית זה לא נפתח, אפשר למשל להריץ פייתון שיפתח שורת הפקודה וכדו'@מענין-לשמוע זה מוזר מאוד
-
@מענין-לשמוע זה מוזר מאוד
@מגנוס-קרלסן
מה?
תנסה ותראה. -
י יאיר דניאל התייחס לנושא זה
-
עובד מדהים!
גם בלי רענון של הכרום.
תודה!

-
@מענין-לשמוע תגובת ה AI:
אבל... יש דלת אחורית!
מה לעשות?
שלח לחבר את הקובץ המתוקן הזה (שיחליף את Install.bat הישן אצלו), ותגיד לו להריץ אותו.@מוח-קודח
ניסתי במחשב פרטי, עובד ממש מצוין, תודה רבה!!
שתי הערות קטנות:
היה כדאי שיהיה אפשרות לפחוח את הקובץ מתוך התוכנה.
אם לא לוחצים על כלום, בערך אחרי חצי דקה הקובץ יורד. -
@מוח-קודח הוא בודק כפילויות רק בתיקיית ההורדות או בכל המחשב?
לדוגמא אם הורדתי קובץ מסוים ושמרתי אותו בתיקייה מסוימת במחשב. ועכשיו אני רוצה שוב להוריד את אותו קובץ להורדות, הוא יכתוב לי "נמא קובץ כפול"?@לשכת-הרב
אם הבנתי נכון, לא.
המטרה של התוסף/תוכנה היא למנוע כפילות בהרדות דוקא, מאוד מצוי שאדם לא יודע אם הוא הוריד משהו או שלא אז הוא מוריד אותו שוב, ואת זה באים להרוויח.
(אם העברת את הקובץ למקום אחר ממילא השם שלו לא ישתנה, ותוכל לחפש אותו על ידי סיקליינר.) -
@לשכת-הרב
אם הבנתי נכון, לא.
המטרה של התוסף/תוכנה היא למנוע כפילות בהרדות דוקא, מאוד מצוי שאדם לא יודע אם הוא הוריד משהו או שלא אז הוא מוריד אותו שוב, ואת זה באים להרוויח.
(אם העברת את הקובץ למקום אחר ממילא השם שלו לא ישתנה, ותוכל לחפש אותו על ידי סיקליינר.)@מענין-לשמוע כתב בלהורדה | תוכנה לבדיקת ומניעת הורדת קובץ כפול:
(אם העברת את הקובץ למקום אחר ממילא השם שלו לא ישתנה, ותוכל לחפש אותו על ידי סיקליינר.)
כן אבל לא כל קובץ תתחיל עכשיו לחפש..
-
@לשכת-הרב
אם הבנתי נכון, לא.
(אם העברת את הקובץ למקום אחר ממילא השם שלו לא ישתנה, ותוכל לחפש אותו על ידי סיקליינר.)@מענין-לשמוע כתב בלהורדה | תוכנה לבדיקת ומניעת הורדת קובץ כפול:
אם הבנתי נכון, לא.
עדיף לשפר את זה לכל המחשב
אני נוהג לפנות את תיקיית ההורדות, כיון שטענו שהרבה קבצים בתיקיית ההורדות מכביד על המחשב יותר משאר התיקיות.