סקר | עד כמה צריכים תוכנה לגיבוי קושחה מלא ולציריבת גירסה מלאה בקלות?
-
אחרי ההצלחה הגדולה ב"ה בתוכנת מכשירוט
חשבתי לעשות תוכנה לגיבוי קושחה מלא ולצריבת גירסה רציתי לבנות תוכנה שעושה את זה בקלות כמו המכשירוט אבל אי אפשר מכייבן שמכשירוט בנוי על פקודות לADB ואין שם גיבוי קושחה מלא וצריבה מלאה אלא רק חלק מהמחיצות.
בקיצור חשבתי לבנות תוכנה חדשה מאפס שעובדת במקום על ADB שתעבוד על mtkclient רק שאני פחות מכיר את התוכנה טוב כמו ADB לצערי ואני לא יודע אם זה שווה לעבוד הרבה בשביל הפיצ'רים האלה אז חשבתי על סקר שאם ממש ירצו את זה אולי אני יקח את זה כפרוייקט הבא
מה אומרים? -
חשבתי לעשות תוכנה לגיבוי קושחה מלא ולצריבת גירסה רציתי לבנות תוכנה שעושה את זה בקלות כמו המכשירוט אבל אי אפשר מכייבן שמכשירוט בנוי על פקודות לADB ואין שם גיבוי קושחה מלא וצריבה מלאה אלא רק חלק מהמחיצות.
בקיצור חשבתי לבנות תוכנה חדשה מאפס שעובדת במקום על ADB שתעבוד על mtkclient רק שאני פחות מכיר את התוכנה טוב כמו ADB לצערי ואני לא יודע אם זה שווה לעבוד הרבה בשביל הפיצ'רים האלה אז חשבתי על סקר שאם ממש ירצו את זה אולי אני יקח את זה כפרוייקט הבא
מה אומרים? -
מה אומרים?@שלמה-רביב
נשמע לי רעיון מצויין ורב תועלת
זה יכול להיות תוכנה אחת לכל המכשירים (באנדרואיד) ולכל דורות האנדרואיד??
כי אני מניח שצריך פקודות אחרות או תוכנות אחרות לסוגי מעבדים שונים... -
@שלמה-רביב גם במכשירוט אפשר לצרוב גירסא, לא?
-
@נחלס-דון כתב בסקר | עד כמה צריכים תוכנה לגיבוי קושחה מלא ולציריבת גירסה מלאה בקלות?:
לא,אפשר לצרוב BOOT
-
@נחלס-דון כתב בסקר | עד כמה צריכים תוכנה לגיבוי קושחה מלא ולציריבת גירסה מלאה בקלות?:
לא,אפשר לצרוב BOOT
@שלמה-רביב שמה זה אומר?
-
@שלמה-רביב שמה זה אומר?
@נחלס-דון שאפשר לעשות דרך התוכנה להיות מנהל על הטלפון זהו. לא לצרוב גרסה או לשאוב זה משהו אחר..
תקרא קצת מה זה רוט.. -
@נחלס-דון שאפשר לעשות דרך התוכנה להיות מנהל על הטלפון זהו. לא לצרוב גרסה או לשאוב זה משהו אחר..
תקרא קצת מה זה רוט..@הרב-של-השכונה דווקא קראתי הרבה על רוט, פשוט הבנתי מהפוסט שם שאפשר לצרוב גירסא, ועכשיו ראיתי שזה רק פתיחת בוטלאודר