בקשה | שאלת תם- למה צריך גירסה כשרה לm36
-
למה צריך גירסה כשרה לm36 הלא אפשר להסיר אפליקציות מערכת דרך הadb.
ועוד שאלה איך אוכל לקבל גיבוי לm36 לפני שאצרוב גירסה כשרה.
תודה.@יעקב3 מחיקה על ידי adbלא טובה כי אחרי איפוס האפליקציות חוזרות, את השאלה השנייה לא הבנתי.
-
@יעקב3 מחיקה על ידי adbלא טובה כי אחרי איפוס האפליקציות חוזרות, את השאלה השנייה לא הבנתי.
@RearmostPant23 הבנתי שכדאי לגבות את הגירסה שיש לי לפני צריבת גירסה, אז איך עושים זאת- הבנתי שצריך בשביל זה scater אבל אינלי מושג איזה מעבד יש לי.
-
@RearmostPant23 הבנתי שכדאי לגבות את הגירסה שיש לי לפני צריבת גירסה, אז איך עושים זאת- הבנתי שצריך בשביל זה scater אבל אינלי מושג איזה מעבד יש לי.
@יעקב3 יש לשם כך מדריך, וגם פרסמתי כלי שעושה את זה
טקסט קישור -
@יעקב3 יש לשם כך מדריך, וגם פרסמתי כלי שעושה את זה
טקסט קישור@RearmostPant23 מעולה. תודה. אחרי שאני צורב גירסה כשרה, יש אפשרות להתקין אפליקציות דרך apk? ארצה להתקין משחקים למשל.
-
@RearmostPant23 מעולה. תודה. אחרי שאני צורב גירסה כשרה, יש אפשרות להתקין אפליקציות דרך apk? ארצה להתקין משחקים למשל.
@יעקב3 תלוי בגרסה, תתן קישור למקום שממנו אתה לקחת את הגרסה אולי אני אדע להגיד, ואם לא אולי שאר חברי הפורום ידעו
-
@יעקב3 תלוי בגרסה, תתן קישור למקום שממנו אתה לקחת את הגרסה אולי אני אדע להגיד, ואם לא אולי שאר חברי הפורום ידעו
@RearmostPant23 מכאן קניתי באלי אקספרס
יש לציין שניסיתי כעת לפני שהתקנתי גירסה כשרה להתקין apk של cpu-z והוא לא זיהה את הקובץ.
-
יש לציין שניסיתי כעת לפני שהתקנתי גירסה כשרה להתקין apk של cpu-z והוא לא זיהה את הקובץ.
@יעקב3 כתב בבקשה | שאלת תם- למה צריך גירסה כשרה לm36:
יש לציין שניסיתי כעת לפני שהתקנתי גירסה כשרה להתקין apk של cpu-z והוא לא זיהה את הקובץ
לא ניסיתי את הגרסה אבל נראלי שהיא כן פתוחה להתקנות ולפי דבריך פשוט הקובץ שלך פגום תשיג apk תקין
-
@יעקב3 כתב בבקשה | שאלת תם- למה צריך גירסה כשרה לm36:
זו גירסא שפתוחה להתקנות, אמנם לא ניסיתי דרך ADB, אבל אין סיבה שזה לא יעבוד
-
למה צריך גירסה כשרה לm36 הלא אפשר להסיר אפליקציות מערכת דרך הadb.
ועוד שאלה איך אוכל לקבל גיבוי לm36 לפני שאצרוב גירסה כשרה.
תודה.