דילוג לתוכן
  • חוקי הפורום
  • פופולרי
  • לא נפתר
  • משתמשים
  • חיפוש גוגל בפורום
  • צור קשר
עיצובים
  • Light
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• ברירת מחדל (ללא עיצוב (ברירת מחדל))
  • ללא עיצוב (ברירת מחדל)
כיווץ
מתמחים טופ
  1. דף הבית
  2. תוכנות
  3. אמולטורים
  4. עזרה הדדית - אמולטורים
  5. בקשת מידע | אימולטור ללא תמונות ופרסומות

בקשת מידע | אימולטור ללא תמונות ופרסומות

מתוזמן נעוץ נעול הועבר עזרה הדדית - אמולטורים
7 פוסטים 5 כותבים 76 צפיות 6 עוקבים
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • מ מנותק
    מ מנותק
    מרכוס54
    כתב נערך לאחרונה על ידי

אני מעוניין להריץ אימולטור במחשב ללא נטפרי וכרגע ללא הגנה לצורך מקצועי אבל בכל האימולטורים יש פרוסומות ותמונות לא צנועות כך שזה לא אופציה
    האם יש אימולוטור נקי או שיש אימולטור שניתן לנקות אותו?

אלישיא תגובה 1 תגובה אחרונה
    0
    • מ מרכוס54

אני מעוניין להריץ אימולטור במחשב ללא נטפרי וכרגע ללא הגנה לצורך מקצועי אבל בכל האימולטורים יש פרוסומות ותמונות לא צנועות כך שזה לא אופציה
      האם יש אימולוטור נקי או שיש אימולטור שניתן לנקות אותו?

אלישיא מנותק
      אלישיא מנותק
      אלישי
      מנהלים
      כתב נערך לאחרונה על ידי

@מרכוס54 תוריד את locky patcher ושם תעשה פאטצ' ללאונצ'ר המובנה של האמוליטור כך שהוא לא יציג לך פרסומות.
      תוכל ב-locky patcher גם להשבית לחלוטין את פרסומות גוגל כך שלא יקפוץ לך כלום.
      שים לב שזה דורש שהאמוליטור יהיה ROOT, ברוב האימוליטורים מגדירים את זה בהגדרות האימוליטור.
      להרחבה והסבר צעד אחר צעד כיצד עושים זאת תעלה את מה שכתבתי כאן לAI ותבקש ממנו הסבר צעד אחר צעד.

Y תגובה 1 תגובה אחרונה
      1
      • אלישיא אלישי

@מרכוס54 תוריד את locky patcher ושם תעשה פאטצ' ללאונצ'ר המובנה של האמוליטור כך שהוא לא יציג לך פרסומות.
        שים לב שזה דורש שהאמוליטור יהיה ROOT, ברוב האימוליטורים מגדירים את זה בהגדרות האימוליטור.
        להרחבה והסבר צעד אחר צעד כיצד עושים זאת תעלה את מה שכתבתי כאן לAI ותבקש ממנו הסבר צעד אחר צעד.

Y מנותק
        Y מנותק
        yeh 0
        כתב נערך לאחרונה על ידי

@אלישי כתב בבקשת מידע | אימולטור ללא תמונות ופרסומות:

לעשות רוט באמולטור זה קצת מורכב, בNOX זה בלחיצת כפתור אבל האנדרואיד נמוך, אני משתמש בבלו סטאקס ושם מסובך לעשות רוט, אז בעבר מצאתי את התיקייה שאליה יורדות התמונות של טעינת התוכנה והסרתי הרשאות, וגם אני מדליק בלי רשת ואח"כ מפעיל וככה אין לי בכלל פרסומות
        התיקייה של הפרסומות בבלו סטאקס(של טעינת התוכנה) היא C:\ProgramData\BlueStacks_nxt\Engine\Pie64\Promotions

cfopuserC תגובה 1 תגובה אחרונה
        0
        • Y yeh 0

@אלישי כתב בבקשת מידע | אימולטור ללא תמונות ופרסומות:

לעשות רוט באמולטור זה קצת מורכב, בNOX זה בלחיצת כפתור אבל האנדרואיד נמוך, אני משתמש בבלו סטאקס ושם מסובך לעשות רוט, אז בעבר מצאתי את התיקייה שאליה יורדות התמונות של טעינת התוכנה והסרתי הרשאות, וגם אני מדליק בלי רשת ואח"כ מפעיל וככה אין לי בכלל פרסומות
          התיקייה של הפרסומות בבלו סטאקס(של טעינת התוכנה) היא C:\ProgramData\BlueStacks_nxt\Engine\Pie64\Promotions

cfopuserC מנותק
          cfopuserC מנותק
          cfopuser
          כתב נערך לאחרונה על ידי cfopuser

@yeh-0 זאת הדרך הנכונה בעבר מצאתי את הכתובות (אתר) של ld player וחסמתי אותם אם זה זה אני ישתדל למצוא אותם שוב.

Y תגובה 1 תגובה אחרונה
          0
          • cfopuserC cfopuser

@yeh-0 זאת הדרך הנכונה בעבר מצאתי את הכתובות (אתר) של ld player וחסמתי אותם אם זה זה אני ישתדל למצוא אותם שוב.

Y מנותק
            Y מנותק
            yeh 0
            כתב נערך לאחרונה על ידי

@cfopuser כתב בבקשת מידע | אימולטור ללא תמונות ופרסומות:

בבלו סטאקס זה די סיוט, אבל לדעתי הוא האמולטור הטוב ביותר מכל הבחינות

תגובה 1 תגובה אחרונה
            0
            • צדיק תמיםצ מנותק
              צדיק תמיםצ מנותק
              צדיק תמים
              מדריכים
              כתב נערך לאחרונה על ידי

האימולטור הרשמי של גוגל, באנדרואיד סטודיו

רוצה לזכור קריאת שמע בזמן? לחץ כאן! || אתר שכולו מדריכים

Y תגובה 1 תגובה אחרונה
              1
              • צדיק תמיםצ צדיק תמים

Y מנותק
                Y מנותק
                yeh 0
                כתב נערך לאחרונה על ידי

@צדיק-תמים כתב בבקשת מידע | אימולטור ללא תמונות ופרסומות:

עובד מאוד לאט אצלי, למרות שיש מחשב חזק, גם אין תמיכה במקשי מקלדת, הוא טוב לטסטים של אפליקציות, פחות לשימושים אחרים

תגובה 1 תגובה אחרונה
                1

• התחברות

• אין לך חשבון עדיין? הרשמה

• התחברו או הירשמו כדי לחפש.
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון
                0
                • חוקי הפורום
                • פופולרי
                • לא נפתר
                • משתמשים