הצעת ייעול | הורדת וסיכום שרשורים ארוכים מהפורום
-
לאחרונה קניתי פלאפון Q8 ונכנסתי לפורום לברר על השדרוגים שלו
נתקלתי בשרשור הזה וב847 פוסטים שלו (ביחס לשעה זו)
אין לי אינטרנט בבית ורציתי להוריד לפחות את השרשור למחשב האישי שלי,
עשיתי בדיקה בפורום ומצאתי את השרשור המדהים הזה של @NH.LOCAL
שלא רק נותן אופציה להוריד אלא גם מייעץ לך לפנות לAI Studio שמסכם לך את הכל.הבעיה מתחילה בכך שבחדר מחשבים לצערי א"א להוסיף את התוסף להורדה וכ"ש לא את אפשרות הAI
וחשבתי לבקש אם יש מי שמוכן לקחת את היוזמה ולסכם לטובת כלל המשתמשים את השרשורים הארוכים של הפורום
ולהעלות את כלל הסיכומים בתת מדור חדש בפורום של סיכומי שרשורים ארוכים או משהו כזה(@מגדלים לדעתי זה התשובה לפוסט שלך כאן )
בתודה מראש וחנוכה שמח
-
אם @שמואל יסכים, יהיה ניתן בקלות ליצור בוט שיעשה זאת - נניח כל 100 הודעות תהיה הודעת סיכום.
בעיקרון, ניתן אפילו לבנות בוט שיענה לכל שאלה שנמצאת כאן, אולי אפילו עם מידע מתוך הפורום, ואולי אפילו הפניות [ולינקים שגויים, כמיטב הזיות הAI...], אבל לא ננראה לי שהוא יסכים, אם בכלל הוא יטרח לקרוא... -
אם @שמואל יסכים, יהיה ניתן בקלות ליצור בוט שיעשה זאת - נניח כל 100 הודעות תהיה הודעת סיכום.
בעיקרון, ניתן אפילו לבנות בוט שיענה לכל שאלה שנמצאת כאן, אולי אפילו עם מידע מתוך הפורום, ואולי אפילו הפניות [ולינקים שגויים, כמיטב הזיות הAI...], אבל לא ננראה לי שהוא יסכים, אם בכלל הוא יטרח לקרוא...@י.-פל. כתב בהצעת ייעול | הורדת וסיכום שרשורים ארוכים מהפורום:
בעיקרון, ניתן אפילו לבנות בוט שיענה לכל שאלה שנמצאת כאן, אולי אפילו עם מידע מתוך הפורום, ואולי אפילו הפניות [ולינקים שגויים, כמיטב הזיות הAI...], אבל לא ננראה לי שהוא יסכים, אם בכלל הוא יטרח לקרוא...הפתרון הכי פשוט לבינתיים (כי לא נראה לי שיכניסו בו בוט)
הוא פשוט להביא לAI קישור ולבקש סיכום
מאמין שבעתיד הלא רחוק זה יהיה כבר אופצייה מובנת של גוגל (כבר כעת בכל חור אפשר ליצור סיכום על ידי גימני -
לאחרונה קניתי פלאפון Q8 ונכנסתי לפורום לברר על השדרוגים שלו
נתקלתי בשרשור הזה וב847 פוסטים שלו (ביחס לשעה זו)
אין לי אינטרנט בבית ורציתי להוריד לפחות את השרשור למחשב האישי שלי,
עשיתי בדיקה בפורום ומצאתי את השרשור המדהים הזה של @NH.LOCAL
שלא רק נותן אופציה להוריד אלא גם מייעץ לך לפנות לAI Studio שמסכם לך את הכל.הבעיה מתחילה בכך שבחדר מחשבים לצערי א"א להוסיף את התוסף להורדה וכ"ש לא את אפשרות הAI
וחשבתי לבקש אם יש מי שמוכן לקחת את היוזמה ולסכם לטובת כלל המשתמשים את השרשורים הארוכים של הפורום
ולהעלות את כלל הסיכומים בתת מדור חדש בפורום של סיכומי שרשורים ארוכים או משהו כזה(@מגדלים לדעתי זה התשובה לפוסט שלך כאן )
בתודה מראש וחנוכה שמח
@אדיר-כהן אני פשוט שמתי לו את
הקישור
של הנושא, והוא קרא אותו וסיכם לי, וגם אמר איזה משתמש אמר מה, הוא באמת ידע...
https://chatgpt.com/share/6942cf6d-1880-800c-ac6c-ec788ead5bd8