בקשת מידע | רוצה למצוא פיתרון לנושא הקלטת השיחות בחלק מהגירסאות
-
שלום חברים
אני רוצה למצוא פיתרון להקלטת שיחה מובנית בחייגן המקורי של מכשיר Qin f21 pro
ניסיתי לעשות מה ש @urielk אמר לי לעשות למשוך את האפליקציה ממכשיר שכן עובד הקלטת שיחות ולהעביר למכשיר אחר בגירסה של @מישהו12 ושל @שניאור שמח וזה לא עזר, האם יש משהו נוסף שצריך לעשות?
נ.ב. המכשיר עם רוט ומנהל קבצים mt

-
@מחובר-23 כתב בבקשת מידע | רוצה למצוא פיתרון לנושא הקלטת השיחות בחלק מהגירסאות:
לא הבנתי זה לא בהגדרות
לא.
יש גירסאות שפשוט האופציה הזו לא קיימת במהלך שיחה -
@urielk כתב בבקשת מידע | רוצה למצוא פיתרון לנושא הקלטת השיחות בחלק מהגירסאות:
מה זאת אומרת לא עזר תפרט
יש לי מכשיר שעובד בו הקלטת שיחה בחייגן המקורי, אז חילצתי את האפליקציה באמצעות אפליקציה לחילוץ אפליקציות והעברתי למכשיר אחר שאין בו הקלטה מובנית, התקנתי את האפליקציה והוא שאל אותי האם לבצע עידכון לאפליקציה המקורית שהייתה במכשיר, אישרתי ועדיין אין הקלטת שיחות
-
מה זאת אומרת לא עזר תפרט
יש לי מכשיר שעובד בו הקלטת שיחה בחייגן המקורי, אז חילצתי את האפליקציה באמצעות אפליקציה לחילוץ אפליקציות והעברתי למכשיר אחר שאין בו הקלטה מובנית, התקנתי את האפליקציה והוא שאל אותי האם לבצע עידכון לאפליקציה המקורית שהייתה במכשיר, אישרתי ועדיין אין הקלטת שיחות
-
מה זאת אומרת לא עזר תפרט
@dudu קודם תמחק את האפליקציה מערכת על ידי מנהל MT שיש לך עם רוט ותתקין את מה שחלצתי מהטלפון השני שכן עובד..
-
תאפס את ההגדרות
עשיתי איפוס ולא עובד
אני חושב שההקלטת שיחות זה אפליקציה אחרת בטלפון שמתממשקת עם האפליקציה הרשמית של השיחות, הגיוני? אם כן, אז לא יעזור לעדכן רק את אפליקציית השיחות -
@dudu קודם תמחק את האפליקציה מערכת על ידי מנהל MT שיש לך עם רוט ותתקין את מה שחלצתי מהטלפון השני שכן עובד..
@הרב-של-השכונה כתב בבקשת מידע | רוצה למצוא פיתרון לנושא הקלטת השיחות בחלק מהגירסאות:
קודם תמחק את האפליקציה מערכת על ידי מנהל MT שיש לך עם רוט ותתקין את מה שחלצתי מהטלפון השני שכן עובד..
אתה אומר מידיעה שזה עובד?
-
@הרב-של-השכונה כתב בבקשת מידע | רוצה למצוא פיתרון לנושא הקלטת השיחות בחלק מהגירסאות:
קודם תמחק את האפליקציה מערכת על ידי מנהל MT שיש לך עם רוט ותתקין את מה שחלצתי מהטלפון השני שכן עובד..
אתה אומר מידיעה שזה עובד?
-
@dudu תשמע שאתה מעדכן חלק מההגדרות נשמרות עדיף למחוק לגמרי ואז להתקין
ועוד משהו תבדוק האם ההקלטה נעלמת רק שאתה על volte או גם בדור 3. -
עדיף למחוק לגמרי
איפה החייגן המקורי נמצא? באפליקציות מערכת?
אני אמחק דרך מנהל קבצים mt -
אם חילצת מהישנה אתה ידוע בדיוק איך הוא נקרא תחפש
חילצתי באמצעות אפליקציה מיוחדת לחילוץ, לא דרך mt