בירור | מחשב יד שניה DELL שווה?
-
מחשב נייד עם מעבד I7 זיכרון ראם 16 ג'יגה אחסון 500 ג'יגה מסך מגע והבטריה שלו ממשה דפוקה(עובד שעה שעה וחצי) ב1500 שקל שווה? אשמח מאוד לשמוע
-
מחשב נייד עם מעבד I7 זיכרון ראם 16 ג'יגה אחסון 500 ג'יגה מסך מגע והבטריה שלו ממשה דפוקה(עובד שעה שעה וחצי) ב1500 שקל שווה? אשמח מאוד לשמוע
@חיים-שיש-בהם-0 מה דור המעבד? איזה סידרה כמעט בטוח ש @DAVID-MMOD יכול לתת לך משהו יותר טוב במחיר יותר טוב אבל תמיד אפשר לבדוק מה הציעו לך
-
@חיים-שיש-בהם-0 מה דור המעבד? איזה סידרה כמעט בטוח ש @DAVID-MMOD יכול לתת לך משהו יותר טוב במחיר יותר טוב אבל תמיד אפשר לבדוק מה הציעו לך
@דוד-משה-1 Latitude זה הסדרה אני חושב
-
@חיים-שיש-בהם-0 כתב בבירור | מחשב יד שניה DELL שווה?:
זה הולך גם לפי הספרה שאחמ''כ כמה שיותר גבוה יותר טוב,
3 -5 - 7-9 -
@חיים-שיש-בהם-0 תמיד אפשר לקנות בטריה חדשה ולהחליף.
תכניס את זה לשיקולים שלך. -
@חיים-שיש-בהם-0 כתב בבירור | מחשב יד שניה DELL שווה?:
סידרה טובה אבל צריך לבדוק איזה דור מעבד
-
אם זה דור 10 ומעלה מחיר טוב אתה תמיד יכול להחליף בטריה או להטעין ממטען נייד בעלות זולה
-
@חיים-שיש-בהם-0 אתה גר בירושליים?
-
@חיים-שיש-בהם-0 אתה גר בירושליים?
@massias נמצא בירושליים כל יום ותודה לכל העונים
-
@massias נמצא בירושליים כל יום ותודה לכל העונים
@חיים-שיש-בהם-0 תקנה חדש ב- B&M בשטראוס המחשבים שם אייכותיים קנינו שם מחשב של דל ויש לנו אותו חמש שנים והוא עובד יחסית פצצה
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות