בקשת מידע | עקיפת קוד פין בווינדוס 11 - השיטה הזו תעזור?
-
@דוד-משה-1 איזה דיסק טכנאים? ה22 ג'יגה?...
רציתי לחסוך את זה...
מה שהוא כותב שם בקיצור - זה להחליף את הנגישות עם שורת הפקודה,
ואז אפשר להיכנס לשורת הפקודה דרך הנגישות, ולשנות סיסמה.@נרשמתי-לרגע-קט כתב בבקשת מידע | עקיפת קוד פין בווינדוס 11 - השיטה הזו תעזור?:
מה שהוא כותב שם בקיצור - זה להחליף את הנגישות עם שורת הפקודה,
ואז אפשר להיכנס לשורת הפקודה דרך הנגישות, ולשנות סיסמה.אתה בטוח שזה עובד גם בווינדוס 11?
כי אני ניסיתי את זה ב-11 וזה לא עזר (ב10 עבד מצוין)
ניסיתי גם לשנות את 'זכוכית מגדלת' וגם לא עבד
פשוט לא נפתח כלום -
תעשה עם סרגי תחפש בפורום פחות מ5 דקות
-
תעשה עם סרגי תחפש בפורום פחות מ5 דקות
@אהרון-שלום התכוונת אלי?
אם כן, אז אמרתי רק שבעבר ניסיתי וזה לא עבד, לאחר מכן באמת עשיתי עם סרגיי...
אבל השאלה אם באמת ווינדוס חסמו את האפשרות הזאת -
@אהרון-שלום התכוונת אלי?
אם כן, אז אמרתי רק שבעבר ניסיתי וזה לא עבד, לאחר מכן באמת עשיתי עם סרגיי...
אבל השאלה אם באמת ווינדוס חסמו את האפשרות הזאת@אלדד-הדני-0 אני הצלחתי עם ווינדוס 11 ג"כ.
-
גם כשיש לך פין יש אופציה להיכנס עם סיסמה, וכשאתה עושה מה שהוא כותב לך, ואתה מוחק את הסיסמה, אתה בוחר אופציה של להיכנס עם סיסמה, וכיון שאין סיסמה, אתה יכול להיכנס, והכול בסדר.
@הבל-הבלים כתב בבקשת מידע | עקיפת קוד פין בווינדוס 11 - השיטה הזו תעזור?:
גם כשיש לך פין יש אופציה להיכנס עם סיסמה, וכשאתה עושה מה שהוא כותב לך, ואתה מוחק את הסיסמה, אתה בוחר אופציה של להיכנס עם סיסמה, וכיון שאין סיסמה, אתה יכול להיכנס, והכול בסדר.
תוכל להסביר שוב?
-
תוכל להסביר שוב?
@נרשמתי-לרגע-קט תעשה בדיוק את מה שהוא אומר, ואחרי זה באפשרויות כניסה - תיכנס עם סיסמה ולא עם פין.
-
@נרשמתי-לרגע-קט תעשה בדיוק את מה שהוא אומר, ואחרי זה באפשרויות כניסה - תיכנס עם סיסמה ולא עם פין.
אבל אין לי גם סיסמה...

-
אבל אין לי גם סיסמה...

@נרשמתי-לרגע-קט אם תעשה מה שהוא אומר - זה מוחק את הסיסמה וכשאתה בוחר להיכנס דרך סיסמה - אתה פשוט לוחץ על היכנס וזה נכנס כי אין סיסמה, רק הפין עצמו נשאר.
-
@נרשמתי-לרגע-קט אם תעשה מה שהוא אומר - זה מוחק את הסיסמה וכשאתה בוחר להיכנס דרך סיסמה - אתה פשוט לוחץ על היכנס וזה נכנס כי אין סיסמה, רק הפין עצמו נשאר.
@הבל-הבלים כלומר נכנסתי, אפילו שיש פין,
ואחרי זה רק נשאר לבטל את הפין? -
@הבל-הבלים כלומר נכנסתי, אפילו שיש פין,
ואחרי זה רק נשאר לבטל את הפין?@נרשמתי-לרגע-קט נכנסת כבר?
אז כן, תבטל את הפין מההגדרות.