בעיה | קניתי AGM M7 מאלי' - ולא מצליח להפעיל VOLTE - אשמח לעזרה!
-
@דודי-ענהאל כתב בבעיה | קניתי AGM M7 מאלי' - ולא מצליח להפעיל VOLTE - אשמח לעזרה!:
נראה לי MT 6739
אז תעשה רוט. זה ממש בקטנה.
לא צריך בוטלואדר. לא צריך ביטול אימות avb@למה-באתי כתב בבעיה | קניתי AGM M7 מאלי' - ולא מצליח להפעיל VOLTE - אשמח לעזרה!:
@דודי-ענהאל כתב בבעיה | קניתי AGM M7 מאלי' - ולא מצליח להפעיל VOLTE - אשמח לעזרה!:
נראה לי MT 6739
לא צריך בוטלואדר. לא צריך ביטול אימות avbאני לא חושב שזה קשור למעבד.
-
@למה-באתי כתב בבעיה | קניתי AGM M7 מאלי' - ולא מצליח להפעיל VOLTE - אשמח לעזרה!:
נראה לי MT 6739
@מישהו12 כתב בבעיה | קניתי AGM M7 מאלי' - ולא מצליח להפעיל VOLTE - אשמח לעזרה!:
@למה-באתי כתב בבעיה | קניתי AGM M7 מאלי' - ולא מצליח להפעיל VOLTE - אשמח לעזרה!:
נראה לי MT 6739
מעבד - שאלתי בשביל לדעת שזה לא קוולקום שקשה לערוך אותו. והאם אפשר לשאוב לו גירסא..
בכללי אנדרואיד 8 לא צריך לפתוח בוטלואדר -
@מישהו12 כתב בבעיה | קניתי AGM M7 מאלי' - ולא מצליח להפעיל VOLTE - אשמח לעזרה!:
נראה לי MT 6739
מעבד - שאלתי בשביל לדעת שזה לא קוולקום שקשה לערוך אותו. והאם אפשר לשאוב לו גירסא..
בכללי אנדרואיד 8 לא צריך לפתוח בוטלואדר
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות