בקשת מידע | האם אפשר להתקין ווינדוס על ארדיסק של אוצר החוכמה?
-
@לא-מתייאש כתב בבקשת מידע | האם אפשר להתקין ווינדוס על ארדיסק של אוצר החוכמה?:
@DANIEL-4 כתב בבקשת מידע | האם אפשר להתקין ווינדוס על ארדיסק של אוצר החוכמה?:
@אחוות-טרמפיסטים כתב בבקשת מידע | האם אפשר להתקין ווינדוס על ארדיסק של אוצר החוכמה?:
ידוע לכל מי שמשתמש באוצר החוכמה שלא נוח לסחוב לכל מקום גם את אוצר החוכמה ובמיוחד בנסיעות שהכבל לפעמים מתנתק
בקישור השאלה היא האם אני יכול להחליף את הכונן במחשב לכונן של אוצר החכמה ולשים עליו ווינדוסכאחד שעשה את זה:
ממליץ לך לקנות 2TB אם זה עד 17/18 [וגם אז כדאי 4 כי אם תשדרג מתישהו זה כבר חוצה...]
מעבר אז יותר כדאי 4TB להתקין מחיצת מערכת רגילה ובמחיצה נפרדת את האוצר + צ'יפ שמחברים חיצונית להפעלה.
אני ב"ה מרוצה מאוד כךומה אני צריך לעשות עם המחשב שיש לו רק כונן 1 של 4 טרה ? להביא להם את המחשב עם הכונן של אוצר החכמה?
לא אתה יכול להעתיק לבד את החומר (שוב המלצה שלי למחיצה נפרדת רק לאוצה"ח - תן לו 30 GB יותר מהנדרש שאם יהיה צורך בעדכונים בסיסיים וכו' [מעבר לזה בלא"ה יכול לדרוש יותר])
ולקבל מהם צ'יפ בתשלום מול המוקד יש איסוף/ משלוח
ואז הם מנטרלים לך את הדיסק הראשי שיעבוד רק עם הציפלמיט"ז לא יודע האם עדיין רלוונטי - הם כבר מוכנים לקבל כל אונקי ולצרוב מרחוק וכו'
בהצלחה ואם יש עוד שאלות אז בע"ה בשמחה
חייב צ׳אפ ? אי אפשר לתת להם את הכונן של 4 טרה עם המחיצה ישירות ?
תנסה - יתכן שהם יסכימו
רק קח בחשבון שבכל מקרה של פירמוט/החלפת דיסק וכו' תצטרך לטובותיהם (בזה אני מאמין שעם הידע שלך תוכל מראש לבדוק ולסנן את הקבצי מערכת הנ"ל כדי שבמקרה של פרמוט תוכל לסדר את הנצרך אבל שינוי דיסק בכל מקרה תצטרך לטובותיהם ולעלויותיהם, מצד שני יתכן שזה שווה את הכאב ראש...)@DANIEL-4 כתב בבקשת מידע | האם אפשר להתקין ווינדוס על ארדיסק של אוצר החוכמה?:
@אחוות-טרמפיסטים כתב בבקשת מידע | האם אפשר להתקין ווינדוס על ארדיסק של אוצר החוכמה?:
ידוע לכל מי שמשתמש באוצר החוכמה שלא נוח לסחוב לכל מקום גם את אוצר החוכמה ובמיוחד בנסיעות שהכבל לפעמים מתנתק
בקישור השאלה היא האם אני יכול להחליף את הכונן במחשב לכונן של אוצר החכמה ולשים עליו ווינדוסכאחד שעשה את זה:
ממליץ לך לקנות 2TB אם זה עד 17/18 [וגם אז כדאי 4 כי אם תשדרג מתישהו זה כבר חוצה...]
מעבר אז יותר כדאי 4TB להתקין מחיצת מערכת רגילה ובמחיצה נפרדת את האוצר + צ'יפ שמחברים חיצונית להפעלה.
אני ב"ה מרוצה מאוד כךומה אני צריך לעשות עם המחשב שיש לו רק כונן 1 של 4 טרה ? להביא להם את המחשב עם הכונן של אוצר החכמה?
לא אתה יכול להעתיק לבד את החומר (שוב המלצה שלי למחיצה נפרדת רק לאוצה"ח - תן לו 30 GB יותר מהנדרש שאם יהיה צורך בעדכונים בסיסיים וכו' [מעבר לזה בלא"ה יכול לדרוש יותר])
ולקבל מהם צ'יפ בתשלום מול המוקד יש איסוף/ משלוח
ואז הם מנטרלים לך את הדיסק הראשי שיעבוד רק עם הציפלמיט"ז לא יודע האם עדיין רלוונטי - הם כבר מוכנים לקבל כל אונקי ולצרוב מרחוק וכו'
בהצלחה ואם יש עוד שאלות אז בע"ה בשמחה
חייב צ׳אפ ? אי אפשר לתת להם את הכונן של 4 טרה עם המחיצה ישירות ?
תנסה - יתכן שהם יסכימו
רק קח בחשבון שבכל מקרה של פירמוט/החלפת דיסק וכו' תצטרך לטובותיהם (בזה אני מאמין שעם הידע שלך תוכל מראש לבדוק ולסנן את הקבצי מערכת הנ"ל כדי שבמקרה של פרמוט תוכל לסדר את הנצרך אבל שינוי דיסק בכל מקרה תצטרך לטובותיהם ולעלויותיהם, מצד שני יתכן שזה שווה את הכאב ראש...)אני אנסה אבל עדיין לא קניתי את המחשב, לא מצאתי מחשב עם מיקום ל-2 כוננים שמצא חן בעיניי, ולכן רציתי לדעת אם מישהו כבר עשה את זה בלי צ׳יפ על כונן אחד
-
מבירורים שעשיתי בנושא מול אוצר החכמה
- הרישיון עובד רק בזיהוי USB, אין סיכוי שיכניסו את הרישיון לכונן פנימי.
- מומלץ 4 טרה, לא רואה צורך במחיצה נפרדת, כך זה אצלי.
- יש להם שני סוגי רישיון נייד, חיבור אונקי רגיל וכן חיבור Type-C לבחירה.
- ממליץ לכל אחד לשים את האוצר בתוך המחשב זה מזרז את קצב החיפוש והתוכנה פי כמה וכמה.
-
- ממליץ לכל אחד לשים את האוצר בתוך המחשב זה מזרז את קצב החיפוש והתוכנה פי כמה וכמה.
@משה-ש. כתב בבקשת מידע | האם אפשר להתקין ווינדוס על ארדיסק של אוצר החוכמה?:

-
@משה-ש. כתב בבקשת מידע | האם אפשר להתקין ווינדוס על ארדיסק של אוצר החוכמה?:
אל תלכו על הTYPE C בחיים הוא דיסק חלש שנשבר לי בתוך המחשב והרס לי את היציאה............................... (וזה אזור 500 ש"ח תיקון!)
- יש לזה פתרונות ואכמ"ל כאן.
- ממליץ כן על 2 מחיצות מכל מיני טעמים
- בודאי