בירור | האם יש דרך לעשות תבנית למייל חוזר אוטומטי שיכלול גם קובץ PDF מצורף
-
@ע-ה-דכו-ע
הוא כותב לי
משהו השתבש
צריך לטעון את הדף מחדש כדי לנסות שוב.@יום-הדין כתב בבירור | האם יש דרך לעשות תבנית למייל חוזר אוטומטי שיכלול גם קובץ PDF מצורף:
@ע-ה-דכו-ע
הוא כותב לי
משהו השתבש
צריך לטעון את הדף מחדש כדי לנסות שוב.אז תנסה לטעון את הדף שוב, וגם תעשה הקלטת תעבורה כדי לבדוק אם זה קשור לנטפרי
-
@יום-הדין כתב בבירור | האם יש דרך לעשות תבנית למייל חוזר אוטומטי שיכלול גם קובץ PDF מצורף:
@ע-ה-דכו-ע
הוא כותב לי
משהו השתבש
צריך לטעון את הדף מחדש כדי לנסות שוב.אז תנסה לטעון את הדף שוב, וגם תעשה הקלטת תעבורה כדי לבדוק אם זה קשור לנטפרי
@ע-ה-דכו-ע
זה עוזר לך להבין מה הבעיה?

-
@ע-ה-דכו-ע
זה עוזר לך להבין מה הבעיה?

-
@יום-הדין זה נראה נטפרי.
אתה צריך לפנות אליהם.
בעיקרון רצוי לצרף הקלטת תעבורה או לפחות את הקישור לסקריפט.
צריך להסביר להם מה הסקריפט הזה אמור לעשות, והם יפתחו לך את זה.@ע-ה-דכו-ע הקלטת תעבורה של השלב שבו אני מנסנה לשמור והוא לא נותן לי
-
@ע-ה-דכו-ע הקלטת תעבורה של השלב שבו אני מנסנה לשמור והוא לא נותן לי
@יום-הדין כתב בבירור | האם יש דרך לעשות תבנית למייל חוזר אוטומטי שיכלול גם קובץ PDF מצורף:
@ע-ה-דכו-ע הקלטת תעבורה של השלב שבו אני מנסנה לשמור והוא לא נותן לי
כן. עד שמוצגת השגיאה ואז לעצור את ההקלטה
-
-
@יום-הדין עשיתי בדיקה של זה לפני תקופה,
וא''א לשלוח קובץ, [אני לא הצלחתי] אבל אפשר לשלוח קישור לגוגל דרייב.
[לקח לי המון זמן לקלוט את הקוד ניסתי כמה פעמים עד שהצלחתי- יתכן שיש שם חוסר הסבר מסוים].@אהל-יהודה כתב בבירור | האם יש דרך לעשות תבנית למייל חוזר אוטומטי שיכלול גם קובץ PDF מצורף:
אבל אפשר לשלוח קישור לגוגל דרייב.
זה אפשר לעשות בקלות ע"י תבנית מייל, לא צריך שום קוד.
-
@אהל-יהודה כתב בבירור | האם יש דרך לעשות תבנית למייל חוזר אוטומטי שיכלול גם קובץ PDF מצורף:
@ע-ה-דכו-ע אני יודע, [לא התיחסת לגופו של ענין שאי אפשר קובץ], ובשרשור שדיברו על זה בעריכות מישהו כבר העיר, ואמרו לו למה זה יותר טוב.
-
@אהל-יהודה כתב בבירור | האם יש דרך לעשות תבנית למייל חוזר אוטומטי שיכלול גם קובץ PDF מצורף:
@ע-ה-דכו-ע https://mitmachim.top/post/719375
ושם באמת נראה שאפשר קובץ בעצמו