עזרה | בניית גרסא לשימוש פרטי
-
@מישהו12 החלק של ההרשאות בxml זה חובה?
כתבת שם אפשר, וגם שמתי לב שלא כל הpriv-app כתוב שם? -
-
לתיקיה שיצרנו צריכות להיות הרשאות 755 ולקובץ ה-apk הרשאות .644 זה נכון לאפליקציות רגילות, יש מקרים חריגים כמובן
זה גם ל priv-app?
-
@מישהו12 טוב...
שגיאה ראשונה.
המכשיר לא עולה
מה שעשיתי עד עכשיו: שינוי שם המכשיר בbuild.prop, מחיקת הקובץ wpa_supplicant, ומחיקת הוויפי מחלון השליטה, והוספת נובה לאנצ׳ר לpriv-app (לא התקנתי את האפליקציה לפני ששמתי אותה שם).
איפה הטעות?המכשיר נותן לי 2 אופציות try again שנראה לי לא אמור לעזור, או factory data reset, שעדיין לא ניסיתי.
-
@מישהו12 טוב...
שגיאה ראשונה.
המכשיר לא עולה
מה שעשיתי עד עכשיו: שינוי שם המכשיר בbuild.prop, מחיקת הקובץ wpa_supplicant, ומחיקת הוויפי מחלון השליטה, והוספת נובה לאנצ׳ר לpriv-app (לא התקנתי את האפליקציה לפני ששמתי אותה שם).
איפה הטעות?המכשיר נותן לי 2 אופציות try again שנראה לי לא אמור לעזור, או factory data reset, שעדיין לא ניסיתי.
-
-
@מישהו12 מאז הפעם האחרונה שהפעלתי מחדש את המכשיר, רק ערכתי את הsystemui, והוספתי את הנובה, ועדיין לא מחקתי את הלאנצ׳ר הקודם. ת׳כלס מה אפשר לעשות?
-
@מישהו12 בsp או אפשר גם פאסטבוט, אם בפאסטבוט איך אפשר להעביר את המכשיר לפאסטבוט?
(יש דרך לכבות את המכשיר? אין לי זמן עכשיו לצרוב סופר, אני צריך לצאת)
אולי גם @שניאור-שמח יוכל לעזור בעניין?@AMDesign כתב בעזרה | בניית גרסא לשימוש פרטי:
@מישהו12 בsp או אפשר גם פאסטבוט, אם בפאסטבוט איך אפשר להעביר את המכשיר לפאסטבוט?
(יש דרך לכבות את המכשיר? אין לי זמן עכשיו לצרוב סופר, אני צריך לצאת)
אולי גם @שניאור-שמח יוכל לעזור בעניין?אפשר גם וגם
בשביל לצרוב את הסופר דרך sp פשוט תחבר אותו ישר שהוא נכבה
ולגבי פאסבוט, זה בדרך כלל צירוף של המקשים לחצן כיבוי ווליום עליון/תחתון -
הרבה פעמים מבקשים מדריך איך לערוך גרסא...
בא נגיד את זה ככה:
א. זה תהליך מורכב, ובקלות אתה עלול להרוס לעצמך את המכשיר.
ב. Time is money. אם כל המטרה שלך היא לחסוך את עלות הצריבה אצל מישהו שכבר הכין, תדע שכנראה שהזמן שתבזבז בדרך יהיה שווה הרבה יותר מה50-100 שח האלו.
ג. שילוב של א+ב - אם תעשה משהו לא נכון שיצריך התערבות מומחים, זה עשוי לעלות כסף, ולפעמים יותר מצריבה רגילה.אבל אם אתה בא בשביל הלימוד והאתגר, ברוך הבא
נשמח לעזור במה שאפשר.אין מדריך קל ופשוט איך בונים גרסא - כי זה לא דבר קל ופשוט.
את העקרונות והכלים שבהם משתמשים תוכל להכיר במאמר הזה שכתבתי:
https://digitalwhisper.co.il/files/Zines/0xB4/DW180-1-AndroidFirmwareModification.pdfאבל זה ארוך. מעל 25 עמודים. (ובעיני, שווה את זה).
@מישהו12 כתב בעזרה | בניית גרסא לשימוש פרטי:
הרבה פעמים מבקשים מדריך איך לערוך גרסא...
בא נגיד את זה ככה:
א. זה תהליך מורכב, ובקלות אתה עלול להרוס לעצמך את המכשיר.
ב. Time is money. אם כל המטרה שלך היא לחסוך את עלות הצריבה אצל מישהו שכבר הכין, תדע שכנראה שהזמן שתבזבז בדרך יהיה שווה הרבה יותר מה50-100 שח האלו.
ג. שילוב של א+ב - אם תעשה משהו לא נכון שיצריך התערבות מומחים, זה עשוי לעלות כסף, ולפעמים יותר מצריבה רגילה.אבל אם אתה בא בשביל הלימוד והאתגר, ברוך הבא
נשמח לעזור במה שאפשר.אין מדריך קל ופשוט איך בונים גרסא - כי זה לא דבר קל ופשוט.
את העקרונות והכלים שבהם משתמשים תוכל להכיר במאמר הזה שכתבתי:
https://digitalwhisper.co.il/files/Zines/0xB4/DW180-1-AndroidFirmwareModification.pdfאבל זה ארוך. מעל 25 עמודים. (ובעיני, שווה את זה).
שווה מאוד לקרוא!!!
-
קראתי את הפוסטים
ואני ממש מתפעל [שוב פעם וכל פעם מחדש] מהרוחב לב והעזרה שמגישים פה בחסד עצום לכולם
אני מחזק את ידיכם תמשיכו כך ורק תצליחו
@AMDesign
@מגנוס-קרלסן
@מישהו12
@שניאור-שמח
סליחה אם שכחתי מישהו -
קראתי את הפוסטים
ואני ממש מתפעל [שוב פעם וכל פעם מחדש] מהרוחב לב והעזרה שמגישים פה בחסד עצום לכולם
אני מחזק את ידיכם תמשיכו כך ורק תצליחו
@AMDesign
@מגנוס-קרלסן
@מישהו12
@שניאור-שמח
סליחה אם שכחתי מישהו@עניו-כמשה סוריי

-
@עניו-כמשה סוריי

@מגנוס-קרלסן כתב בעזרה | בניית גרסא לשימוש פרטי:
@עניו-כמשה סוריי

אני באותה סירה שלך
ניסיתי לתת לך כמה לייקים