עזרה | בניית גרסא לשימוש פרטי
-
@שניאור-שמח
ערכתי עכשיו את SystemUI ב MT בסוף כשאני עושה שמירה, יש לי אפשרות ל Auto sign, לסמן? -
@שניאור-שמח
ערכתי עכשיו את SystemUI ב MT בסוף כשאני עושה שמירה, יש לי אפשרות ל Auto sign, לסמן? -
@מישהו12 ראיתי את הפוסט הזה לעריכת ההגדרות אבל זה לא נפתח לי ככה
https://mitmachim.top/topic/90551/בקשת-מידע-הכשרת-נגן-אנדרואיד-14/10 -
@מישהו12 החלק של ההרשאות בxml זה חובה?
כתבת שם אפשר, וגם שמתי לב שלא כל הpriv-app כתוב שם? -
-
לתיקיה שיצרנו צריכות להיות הרשאות 755 ולקובץ ה-apk הרשאות .644 זה נכון לאפליקציות רגילות, יש מקרים חריגים כמובן
זה גם ל priv-app?
-
@מישהו12 טוב...
שגיאה ראשונה.
המכשיר לא עולה
מה שעשיתי עד עכשיו: שינוי שם המכשיר בbuild.prop, מחיקת הקובץ wpa_supplicant, ומחיקת הוויפי מחלון השליטה, והוספת נובה לאנצ׳ר לpriv-app (לא התקנתי את האפליקציה לפני ששמתי אותה שם).
איפה הטעות?המכשיר נותן לי 2 אופציות try again שנראה לי לא אמור לעזור, או factory data reset, שעדיין לא ניסיתי.
-
@מישהו12 טוב...
שגיאה ראשונה.
המכשיר לא עולה
מה שעשיתי עד עכשיו: שינוי שם המכשיר בbuild.prop, מחיקת הקובץ wpa_supplicant, ומחיקת הוויפי מחלון השליטה, והוספת נובה לאנצ׳ר לpriv-app (לא התקנתי את האפליקציה לפני ששמתי אותה שם).
איפה הטעות?המכשיר נותן לי 2 אופציות try again שנראה לי לא אמור לעזור, או factory data reset, שעדיין לא ניסיתי.
-
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות