בקשת מידע | סליקת אשראי טלפונית שלא ע"י נדרים פלוס/קהילות
-
יש פתרון אחר פשוט?
יש לי חשבון באתר GROW
יש משהו שאפשר לחבר לשם?
תודה -
יש פתרון אחר פשוט?
יש לי חשבון באתר GROW
יש משהו שאפשר לחבר לשם?
תודה@ברווז-הסגול-החדש אם יש להם API אפשר
-
יש פתרון אחר פשוט?
יש לי חשבון באתר GROW
יש משהו שאפשר לחבר לשם?
תודה@ברווז-הסגול-החדש יש לימות המשיח תמיכה בעוד חברות אשראי מלבד קשר/קהילות, תוכל לראות כאן
ספציפית לגבי grow (משולם) - אין להם, ואם אני מבין נכון זה בגלל שgrow לא מספקים API לסליקה בכלל, אלא רק רידיירקט, שלא מתאים לשימוש בימות המשיח
אם תהיה מעונין, אני יכול להפנות אליך את מקס מפתחים, שעובדים על יעד שריג שנתמך בימות המשיח
-
@ברווז-הסגול-החדש יש לימות המשיח תמיכה בעוד חברות אשראי מלבד קשר/קהילות, תוכל לראות כאן
ספציפית לגבי grow (משולם) - אין להם, ואם אני מבין נכון זה בגלל שgrow לא מספקים API לסליקה בכלל, אלא רק רידיירקט, שלא מתאים לשימוש בימות המשיח
אם תהיה מעונין, אני יכול להפנות אליך את מקס מפתחים, שעובדים על יעד שריג שנתמך בימות המשיח
@אביי נדרים פלוס פשוט יקר לי, זה 60 לחודש
אני רוצה לשלם אחוז כלשהו מעסקה (זה עבור הפצה של חוברת בכמות קטנה) -
@אביי נדרים פלוס פשוט יקר לי, זה 60 לחודש
אני רוצה לשלם אחוז כלשהו מעסקה (זה עבור הפצה של חוברת בכמות קטנה)@ברווז-הסגול-החדש יש לmax מסלול עם עמלת סליקה בלבד, בגובה 1.9% ללא תשלום חודשי נוסף,
אתה יכול גם להצטרף ליופיי דרך סאמיט ולקבל 1.1% עמלת סליקה בלבד, וללא תשלום לסאמיט עד 5 עסקאות בחודש, (10 פעולות - כל סליקה זה 2 פעולות, סליקה וחשבונית),
אבל אתה יכול פשוט לדלג על סאמיט ולהשתמש ביופיי ישירות (אם נרשמת דרך סאמיט, תקבל עמלה נמוכה יותר) - הממשק שלהם זוועה, אבל אפשר לייצר עמוד מכירה בסיסי, והם מאפשרים להוציא חשבוניות ללא עלות נוספת
-
@ברווז-הסגול-החדש יש לmax מסלול עם עמלת סליקה בלבד, בגובה 1.9% ללא תשלום חודשי נוסף,
אתה יכול גם להצטרף ליופיי דרך סאמיט ולקבל 1.1% עמלת סליקה בלבד, וללא תשלום לסאמיט עד 5 עסקאות בחודש, (10 פעולות - כל סליקה זה 2 פעולות, סליקה וחשבונית),
אבל אתה יכול פשוט לדלג על סאמיט ולהשתמש ביופיי ישירות (אם נרשמת דרך סאמיט, תקבל עמלה נמוכה יותר) - הממשק שלהם זוועה, אבל אפשר לייצר עמוד מכירה בסיסי, והם מאפשרים להוציא חשבוניות ללא עלות נוספת
@אביי כתב בבקשת מידע | סליקת אשראי טלפונית שלא ע"י נדרים פלוס/קהילות:
אפשר לסמוך על Upay ראיתי שיש תגובות ממש שליליות בגוגל עליהם
-
@אביי כתב בבקשת מידע | סליקת אשראי טלפונית שלא ע"י נדרים פלוס/קהילות:
אפשר לסמוך על Upay ראיתי שיש תגובות ממש שליליות בגוגל עליהם
-
@ברווז-הסגול-החדש יש לmax מסלול עם עמלת סליקה בלבד, בגובה 1.9% ללא תשלום חודשי נוסף,
@אביי סליחה על הבורות...
למקס יש אפשרות לקבל מספר טלפון לסליקה ממוחשבת אוטומטית? שהלקוח מתקשר ומשלם שם? -
@אביי סליחה על הבורות...
למקס יש אפשרות לקבל מספר טלפון לסליקה ממוחשבת אוטומטית? שהלקוח מתקשר ומשלם שם?@ברווז-הסגול-החדש כתבתי שמקס זה בעצם יעד שריג, שניתן להתחבר אליהם לסליקה טלפונית עם כל קו של ימות המשיח