בקשת מידע | אשמח לעזרה עם אילן יוחסין - או בתשלום סמלי
-
אני רוצה להכין אילן יוחסין של משפחה קטנה מאוד
ניסיתי במודל ננו בננה פרו - והוא לא סיפק את כל בקשותי (החל משלב מסויים הוא פשוט נתקע על אותו תמונה ומתעקש ששינה)
אשמח לעזרה מעשית בהכנת הגרפיקה, אבל שיצא משהו יפה
אם מישהו יעשה לי משהו גם בתשלום סמלי - גם טוב לי, תודה רבה לעוזרים -
ניסיתי במודל ננו בננה פרו - והוא לא סיפק את כל בקשותי (החל משלב מסויים הוא פשוט נתקע על אותו תמונה ומתעקש ששינה)
אם מישהו יעשה לי משהו גם בתשלום סמלי - גם טוב לי, תודה רבה לעוזרים@Ykingsmart ניסית דרך התוכנה השולחנית של מי הרטיג'?
השאלה כמה מעוצב את צריך את זה. -
@Ykingsmart ניסית דרך התוכנה השולחנית של מי הרטיג'?
השאלה כמה מעוצב את צריך את זה.@צדיק-וטוב-לו-0 מה זה התוכנה?
כן חשוב לי שיהיה יפה, זה אמור לשמש כמתנה לסבתא... -
@צדיק-וטוב-לו-0 מה זה התוכנה?
כן חשוב לי שיהיה יפה, זה אמור לשמש כמתנה לסבתא...@Ykingsmart כתב בבקשת מידע | אשמח לעזרה עם אילן יוחסין - או בתשלום סמלי:
כן חשוב לי שיהיה יפה, זה אמור לשמש כמתנה לסבתא...התוכנה עושה משהו ברור וקריא ביותר, אבל לא פוסטר מעוצב.
אם אתה רוצה בסגנון של עיצוב לכל דבר, זה כבר עבודת גרפיקה לכל דבר, לא נראה לי שתמצא משהו ב'מחיר סמלי'. -
@Ykingsmart כתב בבקשת מידע | אשמח לעזרה עם אילן יוחסין - או בתשלום סמלי:
כן חשוב לי שיהיה יפה, זה אמור לשמש כמתנה לסבתא...התוכנה עושה משהו ברור וקריא ביותר, אבל לא פוסטר מעוצב.
אם אתה רוצה בסגנון של עיצוב לכל דבר, זה כבר עבודת גרפיקה לכל דבר, לא נראה לי שתמצא משהו ב'מחיר סמלי'. -
@צדיק-וטוב-לו-0 אבל אולי אם זה קריא, יהיה אפשר לשלוח את הקובץ הזה לננו בננה ואז לשפץ
-
Y Ykingsmart סימן נושא זה כשאלה
-
@מישהו12 מה הכוונה? ננו בננה יצר לי משהו, אבל נתקע על אותו דבר ולא מוכן לשנות כלום
-
אם מישהו יעשה לי משהו גם בתשלום סמלי - גם טוב לי, תודה רבה לעוזרים@Ykingsmart אם תרצה היא גרפיקאית ממש טוב וזולה
michal0556766183@gmail.com -
תכין את האילן יוחסין בצורה גסה אפילו בpowerpoint או וורד (עם תרשימים - יש אפשרות מובנית לזה)
ואז תבקש מבננה לעצב אותו -
@צדיק-וטוב-לו-0 אבל אולי אם זה קריא, יהיה אפשר לשלוח את הקובץ הזה לננו בננה ואז לשפץ
@מישהו12 כתב בבקשת מידע | אשמח לעזרה עם אילן יוחסין - או בתשלום סמלי:
הגיוני בהחלט.
אגב, כפי שכתבתי בעבר, אצלי ננו בננה בחשבון אחד שוב ושב נכשל בעברית, בעוד שבחשבון אחר הביא תוצאות יפהפיות בעברית.