בקשה | תגובות לתוכנה לביצוע רוט בקלות למתחילים -מכשירוט
-
@שלמה-רביב
מה לגבי הדרייברים בנטפרי?! -
@שלמה-רביב
תודה רבה רבה
לחצתי על פתיחת בוטלאודר והוא מביא אותי במסך למקום כזה שאני צריך לבחור עם הווליום האם לפתוח אני לוחץ על וויליום למעלה שזה כן לפתוח אם הבנתי נכון את האנגלית השבורה שם ושלי אבל זה נכשל (כך כתוב בלוג של התוכנה למטה) ומביא אותי למסך עם שלוש אופציות ובלי אופציית ניווט אז מה הבעיה אצלי עכשיו?!
אגב הצעת ייעול שההפעלה מחדש תהיה באריח נפרד ולא דווקא חלק מהרוטינג -
@שלמה-רביב
תודה רבה רבה
לחצתי על פתיחת בוטלאודר והוא מביא אותי במסך למקום כזה שאני צריך לבחור עם הווליום האם לפתוח אני לוחץ על וויליום למעלה שזה כן לפתוח אם הבנתי נכון את האנגלית השבורה שם ושלי אבל זה נכשל (כך כתוב בלוג של התוכנה למטה) ומביא אותי למסך עם שלוש אופציות ובלי אופציית ניווט אז מה הבעיה אצלי עכשיו?!
אגב הצעת ייעול שההפעלה מחדש תהיה באריח נפרד ולא דווקא חלק מהרוטינג@עזיז כתב בבקשה | תגובות לתוכנה לביצוע רוט בקלות למתחילים -מכשירוט:
@שלמה-רביב
תודה רבה רבה
לחצתי על פתיחת בוטלאודר והוא מביא אותי במסך למקום כזה שאני צריך לבחור עם הווליום האם לפתוח אני לוחץ על וויליום למעלה שזה כן לפתוח אם הבנתי נכון את האנגלית השבורה שם ושלי אבל זה נכשל (כך כתוב בלוג של התוכנה למטה) ומביא אותי למסך עם שלוש אופציות ובלי אופציית ניווט אז מה הבעיה אצלי עכשיו?!פתחת oem במצב מפתחים?
-
@עזיז כתב בבקשה | תגובות לתוכנה לביצוע רוט בקלות למתחילים -מכשירוט:
@שלמה-רביב
תודה רבה רבה
לחצתי על פתיחת בוטלאודר והוא מביא אותי במסך למקום כזה שאני צריך לבחור עם הווליום האם לפתוח אני לוחץ על וויליום למעלה שזה כן לפתוח אם הבנתי נכון את האנגלית השבורה שם ושלי אבל זה נכשל (כך כתוב בלוג של התוכנה למטה) ומביא אותי למסך עם שלוש אופציות ובלי אופציית ניווט אז מה הבעיה אצלי עכשיו?!פתחת oem במצב מפתחים?
-
איך אני מחלץ בוט מהמכשיר שלי, כדי לצרוב רוט
שואב עם מדריך
-
איך אני מחלץ בוט מהמכשיר שלי, כדי לצרוב רוט
יש מדריך של חגי
@פראירי כתב בבקשה | תגובות לתוכנה לביצוע רוט בקלות למתחילים -מכשירוט:
יש מדריך של חגי
1
עניו כמשה
@עזיז כתב בבקשה | תגובות לתוכנה לביצוע רוט בקלות למתחילים -מכשירוט:איך אני מחלץ בוט מהמכשיר שלי, כדי לצרוב רוט
שואב עם מדריך
אם אני צריך רק את הבוט אז לא צריך את כל המדריך
רק מה -
@עניו-כמשה
בוט מxs16 יעזור לxs19??
מהגרסה של @מישהו12@עזיז כתב בבקשה | תגובות לתוכנה לביצוע רוט בקלות למתחילים -מכשירוט:
@עניו-כמשה
בוט מxs16 יעזור לxs19??
מהגרסה של @מישהו12ממש ממש לא!!
-
@פראירי כתב בבקשה | תגובות לתוכנה לביצוע רוט בקלות למתחילים -מכשירוט:
יש מדריך של חגי
1
עניו כמשה
@עזיז כתב בבקשה | תגובות לתוכנה לביצוע רוט בקלות למתחילים -מכשירוט:איך אני מחלץ בוט מהמכשיר שלי, כדי לצרוב רוט
שואב עם מדריך
אם אני צריך רק את הבוט אז לא צריך את כל המדריך
רק מה@עזיז אתה יכול לשאוב בקלות עם SP
יש על זה מדריך -
@עזיז אתה יכול לשאוב בקלות עם SP
יש על זה מדריך@מגנוס-קרלסן כתב בבקשה | תגובות לתוכנה לביצוע רוט בקלות למתחילים -מכשירוט:
יש על זה מדריךעדיף אם המדריך של חגי
-
יש על זה מדריך@מגנוס-קרלסן @פראירי
לא כזה בקלות לשאוב סקטאר ואז אני לא יודע איך שואבים דווקא בוט ולא את כל הרום
בכל מקרה זה מדריך ממש ארוך וכל פעם אני נתקע במקום אחר פעם זה תוכנה שההורדה שלה חסומה בנטפרי פעם זה הדרייבר
ופעם משום מה התוכנה לא עולה
לכן זה עמל ממש -
@מגנוס-קרלסן כתב בבקשה | תגובות לתוכנה לביצוע רוט בקלות למתחילים -מכשירוט:
יש על זה מדריךעדיף אם המדריך של חגי
@פראירי למה?
אני שאבתי עם המדריך השני את הרום של M36
והוא עובד מצויין -
@פראירי למה?
והוא עובד מצויין@מגנוס-קרלסן כתב בבקשה | תגובות לתוכנה לביצוע רוט בקלות למתחילים -מכשירוט:
@פראירי למה?
והוא עובד מצוייןרום מלא?