בקשה | תגובות לתוכנה לביצוע רוט בקלות למתחילים -מכשירוט
-
מה ההסבר שמכשיר נגן עם אנדרואיד 8.1 מזוהה בתוכנה מכשירוט (גרסה 115) רק בבדיקת דרייברים ובבדיקת adb וב. Fastboot- הוא לא מזוהה בתוכנה רק הbootloader מזוהה , אבל הוא כן זוהה דרך פקודות adb ו fastboot בממשק הדוס וכן בתוכנות אחרות שעובדים עם adb בממשק ובconsole ,
בגלל זה אני חושב שנכנסתי ללופ בנגן כי השתמשתי לפתיחת bootloader דרך פקודות adb וfastboot בחלון cmd ואיני מצליח לצאת מזה למרות שפקודות fastboot עובדים פעילים כרגע וה bootloader פתוח . אני רק יכול לכבות את המכשיר (אנדרואיד 8.1)
@שלמה-רביב @נחלס-דון @מגנוס-קרלסן וכל מי שיכול לעזור בבקשה -
מה ההסבר שמכשיר נגן עם אנדרואיד 8.1 מזוהה בתוכנה מכשירוט (גרסה 115) רק בבדיקת דרייברים ובבדיקת adb וב. Fastboot- הוא לא מזוהה בתוכנה רק הbootloader מזוהה , אבל הוא כן זוהה דרך פקודות adb ו fastboot בממשק הדוס וכן בתוכנות אחרות שעובדים עם adb בממשק ובconsole ,
בגלל זה אני חושב שנכנסתי ללופ בנגן כי השתמשתי לפתיחת bootloader דרך פקודות adb וfastboot בחלון cmd ואיני מצליח לצאת מזה למרות שפקודות fastboot עובדים פעילים כרגע וה bootloader פתוח . אני רק יכול לכבות את המכשיר (אנדרואיד 8.1)
@שלמה-רביב @נחלס-דון @מגנוס-קרלסן וכל מי שיכול לעזור בבקשה -
@HEB1000
דרייברים לפאסטבוט לרענן -
תודה על הדרייברים אבל במכשירוט המכשיר לא מזוהה אלא רק מראה שהדרייברים תקינם אבל לא מזהה את המשיר ולכן כל הבדיקות האחרות אני מקבל הודעה שנכשל למרות שפקודת FASTBOOT בדוס מזהה אותו במצב FASTBOOT וגם מזהה שBOOTLOADER פתוח , אפתח נושא חדש
-
@שלמה-רביב לא להאמין אבל רק אחרי שאמרת לי לי על מצב brom הג'מיני "נזכר" שזה דרך הכי בטוחה גם לשאוב וגם לצרוב ושזה אמור היה להיות הפתרון למצב שלי , עוד "יועץ" כזה ואבדנו
תודה בכל אופן על כל העזרה -
@מתמחה-פופ היה על זה הרבה מאוד דיונים (קשה לקרוא כמעט 700 פוסטים אבל היה על זה הרבה דיונים)
ויצא שאפשר לעשות דבר כזה אבל זה לא שווה את המאמץ.
אגב, אני ירדתי מעדכונים במכשירוט (יש לי דברים יותר חשובים) אם מישהו רוצה להמשיך אותי שידבר איתי באישי ואולי אני יתן לו את הקוד מקור להמשיך. -
ש שלמה רביב התייחס לנושא זה
-
@מתמחה-פופ היה על זה הרבה מאוד דיונים (קשה לקרוא כמעט 700 פוסטים אבל היה על זה הרבה דיונים)
ויצא שאפשר לעשות דבר כזה אבל זה לא שווה את המאמץ.
אגב, אני ירדתי מעדכונים במכשירוט (יש לי דברים יותר חשובים) אם מישהו רוצה להמשיך אותי שידבר איתי באישי ואולי אני יתן לו את הקוד מקור להמשיך.@שלמה-רביב @css-0 כתב שהוא מוכן בפוסט הראשי
@שלמה-רביב כתב בבקשה | תגובות לתוכנה לביצוע רוט בקלות למתחילים -מכשירוט:
ואולי אני יתן לו את הקוד מקור להמשיך.
@שלמה-רביב הקוד מקור נמצא אצל כולם..
-
@שלמה-רביב @css-0 כתב שהוא מוכן בפוסט הראשי
@שלמה-רביב כתב בבקשה | תגובות לתוכנה לביצוע רוט בקלות למתחילים -מכשירוט:
ואולי אני יתן לו את הקוד מקור להמשיך.
@חכם-בלילה-1 כתב בבקשה | תגובות לתוכנה לביצוע רוט בקלות למתחילים -מכשירוט:
אולי קל להנדס אבל לא,
וגם לא יהיה את כל שאר הקבצים שהוא בנוי עליו.
בכל אופן,
דברתי עם @css-0 והוא לא יכול. -
@חכם-בלילה-1 כתב בבקשה | תגובות לתוכנה לביצוע רוט בקלות למתחילים -מכשירוט:
אולי קל להנדס אבל לא,
וגם לא יהיה את כל שאר הקבצים שהוא בנוי עליו.
בכל אופן,
דברתי עם @css-0 והוא לא יכול.כ"כ מהר התייאשת? מספיק לך עכשיו רק רקע?
בכל מקרה תודה ענקית על פרויקט הענק כלידרואיד.
והרבה הצלחה בשאר הפרוייקטים שאתה עושה לנו

-
כ"כ מהר התייאשת? מספיק לך עכשיו רק רקע?

-
כ"כ מהר התייאשת? מספיק לך עכשיו רק רקע?