בקשה | תגובות לתוכנה לביצוע רוט בקלות למתחילים -מכשירוט
-
@hjhtk.com
זה לא נתקע בפסטבוט כי הוא אמור להיות בפסטבוט לכל התהליך.
הסברתי לך כאן מה לעשותאגב למה תייגת את @מגנוס-קרלסן ?
@שלמה-רביב כתב בבקשה | תגובות לתוכנה לביצוע רוט בקלות למתחילים -מכשירוט:
אגב למה תייגת את @מגנוס-קרלסן ?
כי הוא חשב שאני יכול לעזור לו
-
@שלמה-רביב כתב בבקשה | תגובות לתוכנה לביצוע רוט בקלות למתחילים -מכשירוט:
אגב למה תייגת את @מגנוס-קרלסן ?
כי הוא חשב שאני יכול לעזור לו
@מגנוס-קרלסן לא חשבתי שלא פשוט הייתי בהמצא לדבר עם מישהו אז שאלתי למה הוא מתייג מישהו שבכלל לא היה מעורב בנושא.
-
@מגנוס-קרלסן לא חשבתי שלא פשוט הייתי בהמצא לדבר עם מישהו אז שאלתי למה הוא מתייג מישהו שבכלל לא היה מעורב בנושא.
@שלמה-רביב הורדתי את מה ששלחת, אבל זה לא קולט את הנגן
-
@שלמה-רביב הורדתי את מה ששלחת, אבל זה לא קולט את הנגן
@hjhtk.com זה קורה לפעמים לא קשור לגירסה של מכשירוט וזה גם לא משנה לתהליך עצמו של הרוט
תנסה להעביר לפסבוט ותיראה שזה עובד. -
@hjhtk.com זה קורה לפעמים לא קשור לגירסה של מכשירוט וזה גם לא משנה לתהליך עצמו של הרוט
תנסה להעביר לפסבוט ותיראה שזה עובד.@שלמה-רביב כתבתי לך במייל
-
סליחה על הבורות , אני כל הזמן רואה שאנשים רוצים שיהיה להם גם רוט אחרי צריבת הגרסה החדשה הכשרה (שאין בה WIFI וכ'ו ) אני רוצה להבין איזה יתרון זה נותן ?
שאלה שניה , אחרי שצרבתי את הגרסה הכשרה האם יש אפשרות לחסום אפשרות איפוס
(או אולי האיפוס במקרה כזה כבר לא מחזיר אתהמכשיר לקדמותו ואז אין צורך בחסימת האיפוס) -
סליחה על הבורות , אני כל הזמן רואה שאנשים רוצים שיהיה להם גם רוט אחרי צריבת הגרסה החדשה הכשרה (שאין בה WIFI וכ'ו ) אני רוצה להבין איזה יתרון זה נותן ?
(או אולי האיפוס במקרה כזה כבר לא מחזיר אתהמכשיר לקדמותו ואז אין צורך בחסימת האיפוס)@HEB1000 כתב בבקשה | תגובות לתוכנה לביצוע רוט בקלות למתחילים -מכשירוט:
הרשאות בלתי מוגבלות. תרגום אפליקציות. זיהוי פנים. ועוד הרבה מודולים שימושים
-
(או אולי האיפוס במקרה כזה כבר לא מחזיר אתהמכשיר לקדמותו ואז אין צורך בחסימת האיפוס) -
@HEB1000 כתב בבקשה | תגובות לתוכנה לביצוע רוט בקלות למתחילים -מכשירוט:
הרשאות בלתי מוגבלות. תרגום אפליקציות. זיהוי פנים. ועוד הרבה מודולים שימושים
-
@נחלס-דון אגב עבדתי על עוד כמה עדכונים יחסית שוליים לא משהו שאני יוציא עליהם עדכון
(הוספתי צריבת IK וגם את מה שבקשת וגם קצת פירסומת לעצמי לא מגיע לי?...)
אני מחכה לעוד כמה עדכונים כדי להוציא את התוכנה המעודכנת וזה יהיה רק עם תביאו עוד הצעות ורעיונות לשיפור ככה התוכנה תתקדם.
צרפתי צילו"מ ממה שעשיתי עד עכשיו בספויילר.
-
@נחלס-דון אגב עבדתי על עוד כמה עדכונים יחסית שוליים לא משהו שאני יוציא עליהם עדכון
(הוספתי צריבת IK וגם את מה שבקשת וגם קצת פירסומת לעצמי לא מגיע לי?...)
אני מחכה לעוד כמה עדכונים כדי להוציא את התוכנה המעודכנת וזה יהיה רק עם תביאו עוד הצעות ורעיונות לשיפור ככה התוכנה תתקדם.
צרפתי צילו"מ ממה שעשיתי עד עכשיו בספויילר.
@שלמה-רביב תוכל לשנות את הגוונים של הניאון של התוכנה ממש קשה לעיניים בשבילי
-
@שלמה-רביב תוכל לשנות את הגוונים של הניאון של התוכנה ממש קשה לעיניים בשבילי
@עניו-כמשה אני אישית מאוד התחברתי לזה אבל אולי אני יעשה מצבים שאפשר לשנות,
איזה סיגנונות להכניס? (שחור חלק, לבן)