להורדה | אוצריא - קובץ תיקון ספריה לצורך השלמת ספרים חסרים
-
@צדיק-וטוב-לו-0 כתב בלהורדה | אוצריא - קובץ תיקון ספריה לצורך השלמת ספרים חסרים:
@איש-שלו יש יהודי יקר בשם ר"ש בארי.
ניק מוכר בפורום לתורה.
הוא עסר בעבר רבות בתחום ההו"ל, ושמא יש בידו טקסטים של ספרים.
זה המייל שלו: 4193558@gmail.com@הבל-הבלים שלחתי לו מייל
-
@הבל-הבלים
אני לא יודע מה ביקש ממנו הרב @שמואל5 אבל אני לא חושב שהיה לו טקסטים כלשהם, הוא היה עובד ב'הוצאת ספרים' לאנשים, עבודות הקלדה ועימוד, לא 'הוצאת ספרים' כמו עוז והדר וכדו'.
בנפרד הוא גם הוציא כמה ספרים עם הערות על הרמח"ל, אבל נראה לי שיש את זה כבר באוצריא. -
@הבל-הבלים
אני לא יודע מה ביקש ממנו הרב @שמואל5 אבל אני לא חושב שהיה לו טקסטים כלשהם, הוא היה עובד ב'הוצאת ספרים' לאנשים, עבודות הקלדה ועימוד, לא 'הוצאת ספרים' כמו עוז והדר וכדו'.
בנפרד הוא גם הוציא כמה ספרים עם הערות על הרמח"ל, אבל נראה לי שיש את זה כבר באוצריא.@מענין-לשמוע כתב בלהורדה | אוצריא - קובץ תיקון ספריה לצורך השלמת ספרים חסרים:
אבל לא נראה לי שיש את זה כבר באוצריא.
התכוונת להיפך?
-
@מענין-לשמוע כתב בלהורדה | אוצריא - קובץ תיקון ספריה לצורך השלמת ספרים חסרים:
אבל לא נראה לי שיש את זה כבר באוצריא.
התכוונת להיפך?
@צדיק-וטוב-לו-0 תוקן
-
מי שרוצה להפעיל בקלות יותר את הקובץ לתיקון עדכוני הספריה כתוכנה שעושה מה שצריך בלי בעיות של תיקיות בעברית וכדומה
יפתחו חלונות שחורים כמו בקובץ המקורי, ויסגרו מיד בסיום הפעולה
FixOtzaria.0.2.exe -
מי שרוצה להפעיל בקלות יותר את הקובץ לתיקון עדכוני הספריה כתוכנה שעושה מה שצריך בלי בעיות של תיקיות בעברית וכדומה
FixOtzaria.0.2.exeמכוון ש @יהודי-צעיר כתב שיש בעיה בסקריפט השהתי אותו
קובץ-תיקון-ספריה-לצורך-השלמת-ספרים-חסרים.bat)
מי שמעוניין בקובץ שכותב את הכל עם חלונות קופצים בצורה מסודרת בבקשה
שימו לב דבר פשוט שהתוכנה חייבת להיות סגורה כשהסקריפט רץ -
מכוון ש @יהודי-צעיר כתב שיש בעיה בסקריפט השהתי אותו
קובץ-תיקון-ספריה-לצורך-השלמת-ספרים-חסרים.bat)
שימו לב דבר פשוט שהתוכנה חייבת להיות סגורה כשהסקריפט רץ@אוהב-אמת כתב בלהורדה | אוצריא - קובץ תיקון ספריה לצורך השלמת ספרים חסרים:
קובץ תיקון ספריה לצורך השלמת ספרים חסרים.bat
שימו לב דבר פשוט שהתוכנה חייבת להיות סגורה כשהסקריפט רץלי זה כתב שחסרים לי 13000 ספרים וגרם לי להצטרך לעדכן את כולם מחדש, הייתי צריך לשחזר את הקובץ מהגיבוי שלו,
הסקריפט הקודם שלך דוקא עבד לי טובבדקתי שוב אחרי שהחזרתי את הקובץ המשוחזר, ואכן שוב היתה אותה תקלה
מצרף תמונה

-
@אוהב-אמת כתב בלהורדה | אוצריא - קובץ תיקון ספריה לצורך השלמת ספרים חסרים:
קובץ תיקון ספריה לצורך השלמת ספרים חסרים.bat
שימו לב דבר פשוט שהתוכנה חייבת להיות סגורה כשהסקריפט רץלי זה כתב שחסרים לי 13000 ספרים וגרם לי להצטרך לעדכן את כולם מחדש, הייתי צריך לשחזר את הקובץ מהגיבוי שלו,
הסקריפט הקודם שלך דוקא עבד לי טובבדקתי שוב אחרי שהחזרתי את הקובץ המשוחזר, ואכן שוב היתה אותה תקלה
מצרף תמונה

-
@שמואל5
זה כולל את קבצי הקישורים. -
FixOtzaria.0.2.exe@יהודי-צעיר למה אותיות כאלו גדולות?
בכל מקרה, כפי שכתבתי, אצלי התקיה בעברית, והסקריפט עבד יופי.