בעיה | המחשב לא מזהה את הכרטיס זיכרון
-
וזה לא בעיה במתאם או בכניסת USB כי כרטיסים אחרים כן מזהה, אני רק יכוללהגיד שאיפסתי אותו עם rufus מיליון פעמים
-
ני רק יכוללהגיד שאיפסתי אותו עם rufus מיליון פעמים
ואז הוא עבד?
תעלה צילום מסך מניהול דיסקים
@דוד-משה-1 אין שם כלום, חוץ מהכונן c
-
ני רק יכוללהגיד שאיפסתי אותו עם rufus מיליון פעמים
ואז הוא עבד?
תעלה צילום מסך מניהול דיסקים
-
@דוד-משה-1 אוקי, אתה אולי יודע למה זה קורה?
-
@RearmostPant23 כתב בבעיה | המחשב לא מזהה את הכרטיס זיכרון:
אתה אולי יודע למה זה קורה?
בלאי סביר לניתוק באמצע עבודה ועוד
-
וזה לא בעיה במתאם או בכניסת USB כי כרטיסים אחרים כן מזהה, אני רק יכוללהגיד שאיפסתי אותו עם rufus מיליון פעמים
@RearmostPant23 תפנה ל @מתכנת-חובב
-
@RearmostPant23 כנראה כרטיס ישן ושחוק והפרמוטים החוזרים ונשנים לחצו על אזור מסויים בכרטיס עד שהוא קרס
מה רואים בניהול דיסקים? -
@RearmostPant23
הוא עושה צליל שכשאתה מכניס אותו? -
@RearmostPant23
הוא עושה צליל שכשאתה מכניס אותו? -
@smct מה רלוונטי הצליל?
אם כבר אם הוא מזוהה בניהול דיסקים@מתכנת-חובב
לי קרה פעם אחת שהכנסתי דיסק אונקי והוא עשה צליל אבל לא ראו אותו ובנהיול דיסקים היה כמה התקנים מוסתרים שקשורים אליו ומחקתי אותם ואז כשהנסתי שוב פעם כן ראיתי אותו -
@RearmostPant23 כנראה כרטיס ישן ושחוק והפרמוטים החוזרים ונשנים לחצו על אזור מסויים בכרטיס עד שהוא קרס
מה רואים בניהול דיסקים?@מתכנת-חובב אני לא ליד המחשב עכשיו, אני אסתכל יותר מאוחר (מחר מחרתיים)
-
@מתכנת-חובב
לי קרה פעם אחת שהכנסתי דיסק אונקי והוא עשה צליל אבל לא ראו אותו ובנהיול דיסקים היה כמה התקנים מוסתרים שקשורים אליו ומחקתי אותם ואז כשהנסתי שוב פעם כן ראיתי אותו@smct כתב בבעיה | המחשב לא מזהה את הכרטיס זיכרון:
@מתכנת-חובב
לי קרה פעם אחת שהכנסתי דיסק אונקי והוא עשה צליל אבל לא ראו אותו ובנהיול דיסקים היה כמה התקנים מוסתרים שקשורים אליו ומחקתי אותם ואז כשהנסתי שוב פעם כן ראיתי אותוזה מצב די נדיר אבל קורה וגם פרסמתי עליו פוסט לפני כמה שנים
כאן בכל אופן הוא כתב שכרטיסים אחרים באותו המתאם נקראים טוב