בקשת מידע | איזה API AI עובד בנטפרי?
-
בעקבות המוות קליני של gemini api רציתי לברר האם קיים AI אחר (מכל סוגי המודלים הקיימים) שנותן שירות API עם הגבלות רחבות ופתוח בנטפרי. (@צדיק-תמים?)
הוא לא אמור להיות חכם כמו gemini 2.5 pro כמובן, אבל אסור שיהיה טיפש. אני צריך אותו בעיקר בשביל עזרה בלימוד קוד, כך שהוא צריך להבין היטב במושגי קוד וכושר הסברה מעולה. אך הוא לא אמור לכתוב קוד בעצמו אלא רק להסביר ולייעץ.
יש למישהו משהו? (אולי groq? או mistral ai? אני לא כל כך מתמצא בשלל המודלים הקיימים כיום בשוק, ע"כ אבקש את עזרת הציבור. אולי @NH.LOCAL ?) -
בעקבות המוות קליני של gemini api רציתי לברר האם קיים AI אחר (מכל סוגי המודלים הקיימים) שנותן שירות API עם הגבלות רחבות ופתוח בנטפרי. (@צדיק-תמים?)
הוא לא אמור להיות חכם כמו gemini 2.5 pro כמובן, אבל אסור שיהיה טיפש. אני צריך אותו בעיקר בשביל עזרה בלימוד קוד, כך שהוא צריך להבין היטב במושגי קוד וכושר הסברה מעולה. אך הוא לא אמור לכתוב קוד בעצמו אלא רק להסביר ולייעץ.
יש למישהו משהו? (אולי groq? או mistral ai? אני לא כל כך מתמצא בשלל המודלים הקיימים כיום בשוק, ע"כ אבקש את עזרת הציבור. אולי @NH.LOCAL ?) -
@לאצי
API למנוטרפים
OpenAI
עובדים כל הדגמים
gpt-5
gpt- 5 mini
gpt- 5.1
gpt-5 nenu
gpt-4
gpt-4 mini
gpt-4.1 mini
gpt-4.1
וכ"ו
gamini
גם כן כל הדגמים כולל
gamini 3 pro@CSS-0 כתב בבקשת מידע | איזה API AI עובד בנטפרי?:
OpenAI
התכוונתי כמובן לAPI חינמי.
@CSS-0 כתב בבקשת מידע | איזה API AI עובד בנטפרי?:
gamini
עי' כאן - https://mitmachim.top/post/1062441
-
@לאצי groq לכאורה עם מכסה נדיבה יחסית
תבדוק גם ב-openrouter, יש שם מגבלות די נדיבותועוד רעיון: להתחיל לשלם, בשביל שימוש קל של שיחות בלי הרבה הקשר זה אמור לעלות ממש שקלים בודדים לחודש ואפילו פחות
-
@מייבין-במקצת llama?
-
@מייבין-במקצת llama?
@לאצי כתב בבקשת מידע | איזה API AI עובד בנטפרי?:
llama?
אם התכוונת לשאול במה השתמשתי - השתמשתי בארבעת המודלים האלה:
Llama 3.3 70B
Llama 3.1 70B
Mixtral 8x7B
Gemma 2 9Bוכל אחד מהם יותר גרוע מהשני
-
llama?
אם התכוונת לשאול במה השתמשתי - השתמשתי בארבעת המודלים האלה:
Llama 3.3 70B
Llama 3.1 70B
Mixtral 8x7B
Gemma 2 9Bוכל אחד מהם יותר גרוע מהשני
@מייבין-במקצת
התכוונתי לשאול מה יותר טוב- groq או llama.@מייבין-במקצת כתב בבקשת מידע | איזה API AI עובד בנטפרי?:
וכל אחד מהם יותר גרוע מהשני
באיזה הקשר? כי כאמור אני לא צריך אותו למשימות מורכבות מידי, אלא רק חשיבה רציונלית, מענה עניני וללא הזיות נרחבות וידע נרחב.
-
@מייבין-במקצת
התכוונתי לשאול מה יותר טוב- groq או llama.@מייבין-במקצת כתב בבקשת מידע | איזה API AI עובד בנטפרי?:
וכל אחד מהם יותר גרוע מהשני
באיזה הקשר? כי כאמור אני לא צריך אותו למשימות מורכבות מידי, אלא רק חשיבה רציונלית, מענה עניני וללא הזיות נרחבות וידע נרחב.
התכוונתי לשאול מה יותר טוב- groq או llama.
מתנצל...
בכל מקרה את llama לא ניסיתי אז אין לי מושג ולגבי@לאצי כתב בבקשת מידע | איזה API AI עובד בנטפרי?:
באיזה הקשר?
ניסיתי אתם בכתיבת קוד של תוסף כרום פשוט (לא זוכר איזה) - והם הסתבכו לגמרי
עריכה: במחשבה שנייה יכול להיות שהם כן בסדר ומה שאצלי הם היו גרועים
היה כי השתמשתי בהם דרך אתר ניסיוני שהAI בנה לי (והיה בו די הרבה שגיאות)
אז יכול להיות שהאתר לא השתמש בהם כמו שצריך (או עם פרומפטים לא הכי טובים)