מדריך | הסרת הצפנה למכשיר Qin F21 Pro (ללא רוט ע"י patching של מחיצת ה super וצריבתה בחזרה)
-
הסרת הצפנה למכשיר Qin F21 Pro
תודה עצומה.
האם התוכנה הזאת לא תעבוד גם על super של פלאפונים אחרים?ושם במחיצת userdata מתבצע שינוי קטן שמגדיר לטעון את המחיצה במצב לא מוצפן במקום מוצפן,
נשמח שתכתוב מה השינוי, ולו בשביל ידע...
-
@נוחעם-FM הוספתי בפוסט הראשי את השינוי.
וכן זה אמור לעבוד גם בפלאפונים אחרים ששם הקובץ שונה שם, אבל לא בדקתי אז אני לא יכול להתחייב על זה
@urielk כתב במדריך | הסרת הצפנה למכשיר Qin F21 Pro (ללא רוט ע"י patching של מחיצת ה super וצריבתה בחזרה):
וכן זה אמור לעבוד גם בפלאפונים אחרים ששם הקובץ שונה שם, אבל לא בדקתי אז אני לא יכול להתחייב על זה
תקשיב משהו הזוי
עשיתי את זה על super מרום סטוק של ג'לי 2e
(שהוא גם mt6761 ואותו שם קובץ)
והוא נשאר מוצפן! וגם נשאר המילה fileencryption ב fstab.mt6761אבל וזה אבל גדול מאוד
נהיה פתאום הרשאת כתיבה!!!
ויותר מכך עבד לי על הsuper הזה
Ro2rw!!! שלא הצלחתי עד עכשיו לעשות!!!
(הייתי עדיין צריך ro2rw בגלל שלא היה מקום בסיסטם)אז ממש ממש תודה רבה
ומעניין האם יש לזה הסבר הגיוני...אני ישמח לדעת איך אני יכול לערוך את התוכנה שתתאים לג'לי סטאר מעבד mt6789
-
@urielk כתב במדריך | הסרת הצפנה למכשיר Qin F21 Pro (ללא רוט ע"י patching של מחיצת ה super וצריבתה בחזרה):
תקשיב משהו הזוי
והוא נשאר מוצפן! וגם נשאר המילה fileencryption ב fstab.mt6761אבל וזה אבל גדול מאוד
ומעניין האם יש לזה הסבר הגיוני...אני ישמח לדעת איך אני יכול לערוך את התוכנה שתתאים לג'לי סטאר מעבד mt6789
-
@נוחעם-FM אני לא מבין מה קרה לך
כנראה שהרשומה ב fstab אצלך היא שונה אז התוכנה לא החליפה אותה והסיבה שמשהו השתנה אצלך היא מקרית לא מתוכננת בהעתקה של הסופר.
תעתיק לפה את השורה שיש לך בfstab של הג'לי 2e שהתוכנה לא שינתה. -
@נוחעם-FM אני לא מבין מה קרה לך
כנראה שהרשומה ב fstab אצלך היא שונה אז התוכנה לא החליפה אותה והסיבה שמשהו השתנה אצלך היא מקרית לא מתוכננת בהעתקה של הסופר.
תעתיק לפה את השורה שיש לך בfstab של הג'לי 2e שהתוכנה לא שינתה. -
@נוחעם-FM
כן כמו שחשבתי:
זה ב jelly:/dev/block/by-name/userdata /data ext4 noatime,nosuid,nodev,noauto_da_alloc,errors=panic,inlinecrypt latemount,wait,check,quota,reservedsize=128M,formattable,resize,checkpoint=block,fileencryption=aes-256-xts:aes-256-cts:v2,keydirectory=/metadata/vold/metadata_encryptionוזה ב qin f21 pro:
/dev/block/platform/bootdevice/by-name/userdata /data ext4 noatime,nosuid,nodev,noauto_da_alloc,errors=panic,inlinecrypt latemount,wait,check,quota,reservedsize=128M,formattable,resize,checkpoint=block,fileencryption=aes-256-xts:aes-256-cts:v2,keydirectory=/metadata/vold/metadata_encryptionאתה רואה שיש כמה הבדלים.. התוכנה מחפשת את השורה המדוייקת אם היא לא מוצאת היא לא משנה דבר.
השאלה מה כבר קרה בהעתקת הקובץ ששינה משהו..
-
והסיבה שמשהו השתנה אצלך היא מקרית לא מתוכננת בהעתקה של הסופר.
צריך לבדוק האם גם בqin f21 pro
זה נותן לו הרשאת כתיבה. -
@נוחעם-FM צריך לבדוק למה לא היה לו הרשאת כתיבה קודם ולמה עכשיו יש... כי התוכנה לא טיפלה בזה בכלל...
@urielk מה זאת אומרת למה לא היה לו?
אין הרשאת כתיבה כשעושים רוט לאנדרואיד גבוה.כי התוכנה לא טיפלה בזה בכלל...
אולי עצם נסיון העריכה הופך את הsuper לעם הרשאת כתיבה.
אם זה אכן כך אז יש פה תגלית בסדר גודל עולמי.
שלא נצרך שום ro2rw ושום תוכנות מסובכות.
אלא פשוט תוכנה שמנסה לערוך את הקובץ וזהו. -
אלא פשוט תוכנה שמנסה לערוך את הקובץ וזהו.@נוחעם-FM זה לא עורך באופן שאתה מבין אלא מעתיק את הקובץ מחדש עם שינויים.. אז תחפש תיאוריה אחרת, סתם מעניין אותי תעשה md5 לשני ה super
תגיד לי אם אתה רואה איזה הבדל כי לא אמור להיות.
תפעיל ב cmd.exe:certutil -hashfile super.img MD5 certutil -hashfile super_patched.img MD5ותגיד אם מחזיר אותו דבר.
-
תקשיב משהו הזוי
@נוחעם-FM יש לזה הסבר ויש כמה שיטות לתקן ro גם בלי ro2rw
-
אלא פשוט תוכנה שמנסה לערוך את הקובץ וזהו.@נוחעם-FM כתב במדריך | הסרת הצפנה למכשיר Qin F21 Pro (ללא רוט ע"י patching של מחיצת ה super וצריבתה בחזרה):
אלא פשוט תוכנה שמנסה לערוך את הקובץ וזהו.RO2RW הוא לא הדרך היחידה לפתוח סופר לעריכה.
אין לי את קוד המקור של התכונה אז אני לא יודע מה היא עושה, אבל הגיוני מאוד שבאריזה מחדש של הsuper.img אחרי העריכה המחיצות הוגדרו RW -
@נוחעם-FM כתב במדריך | הסרת הצפנה למכשיר Qin F21 Pro (ללא רוט ע"י patching של מחיצת ה super וצריבתה בחזרה):
אלא פשוט תוכנה שמנסה לערוך את הקובץ וזהו.RO2RW הוא לא הדרך היחידה לפתוח סופר לעריכה.
אין לי את קוד המקור של התכונה אז אני לא יודע מה היא עושה, אבל הגיוני מאוד שבאריזה מחדש של הsuper.img אחרי העריכה המחיצות הוגדרו RW