דילוג לתוכן
  • חוקי הפורום
  • פופולרי
  • לא נפתר
  • משתמשים
  • חיפוש גוגל בפורום
  • צור קשר
עיצובים
  • Light
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• ברירת מחדל (ללא עיצוב (ברירת מחדל))
  • ללא עיצוב (ברירת מחדל)
כיווץ
מתמחים טופ
  1. דף הבית
  2. אנדרואיד - כללי
  3. שיאומי
  4. שיאומי +Qin1s
  5. עזרה הדדית - שיאומי +Qin1s
  6. להורדה | אפליקצית 'אירגונית' במיוחד עבור מכשירי +QIN S1

להורדה | אפליקצית 'אירגונית' במיוחד עבור מכשירי +QIN S1

מתוזמן נעוץ נעול הועבר עזרה הדדית - שיאומי +Qin1s
55 פוסטים 7 כותבים 1.7k צפיות 9 עוקבים
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • ח מנותק
    ח מנותק
    חייא שיאומי
    כתב נערך לאחרונה על ידי

@ראש-בראש
    ברור שעשיתי את זה זה כיאילו הטלפון חסם את זה

תגובה 1 תגובה אחרונה
    0
    • א מחובר
      א מחובר
      אגסי
      כתב נערך לאחרונה על ידי

רוצה לשתף אותכם בפיצ'ר קטן שאפשר לעשות כדי לפתוח את היישום או יישומים ללא מקש חיוג.
      ניתן להוסיף איש קשר עם השם אירגונית לדוגמא ולהכניס במספר שלו את הקיצור לאירגונית ולהוסיף את איש הקשר לחיוג המהיר וכך לחיצה למשל על 5 תפתח את אירגונית, (זה פותר גם את הבעיה של קיצור דרך שלא פעיל כשאין אייקון במסך הבית כך שניתן להוסיף חיוג מהיר לחלק הפנימי של אירגונית).
      את אותו רעיון ניתן לשכפל על כל יישום כמובן זה מוגבל למספרי החיוג המהיר שהם מ1-9 אבל ניתן להכניס עוד מספרי קיצור של יישומים לאיש הקשר הנ"ל ולפתוח אותם מהחיוג המהיר.

תגובה 1 תגובה אחרונה
      4
      • יאיר דניאלי יאיר דניאל התייחס לנושא זה
      • קראנץ' ונילהק קראנץ' ונילה התייחס לנושא זה
      • קראנץ' ונילהק מנותק
        קראנץ' ונילהק מנותק
        קראנץ' ונילה
        כתב נערך לאחרונה על ידי

אשמח מאוד אם מישהו ייצור כזה דבר עם אייקונים בדומה לדף התפריט

יאיר דניאלי תגובה 1 תגובה אחרונה
        1
        • קראנץ' ונילהק קראנץ' ונילה

אשמח מאוד אם מישהו ייצור כזה דבר עם אייקונים בדומה לדף התפריט

יאיר דניאלי מנותק
          יאיר דניאלי מנותק
          יאיר דניאל
          כתב נערך לאחרונה על ידי

@קראנץ-ונילה ???

ד תגובה 1 תגובה אחרונה
          0
          • יאיר דניאלי יאיר דניאל

@קראנץ-ונילה ???

ד מנותק
            ד מנותק
            דוידי34
            כתב נערך לאחרונה על ידי

@יאיר-דניאל נראה לי שהוא מתכוון שברשימה של האפליקציות בתוך הארגונית יראו את האייקונים.

תגובה 1 תגובה אחרונה
            3
            • ר מנותק
              ר מנותק
              ראש בראש
              כתב נערך לאחרונה על ידי ראש בראש

@אגסי למה בעצם אתה צריך להשבית חלק מהאפליקציה בשביל להסיר את האיקון? אם כבר אתה משתמש ברוט למה לא תגדיר פשוט שינוי של השורה android.intent.category.LAUNCHER ל android.intent.category.INFO בXML של האפליקציות?
              זה מסיר את האיקון מהמסך בית בצורה קבועה גם כשהאפליקציה פתוחה וזה גם מאפשר לפתוח את האפליקציה בלי להשתמש בפתיחה של פעולות כולל דרך הקיצורי מקשים של המכשיר עצמו וגם לא לוקח זמן לפתוח.

מי שמעוניין אפשר לעשות את זה לבד באמצעות עורך אפליקציות כמו MTV VIP (אפשר למצא כאן בפורום) להיכנס דרכו לאפליקציה (Data>App או System>App לאפליקציות מערכת) ולבחור את האפליקציה הרצויה, לבחור VIEW ואז להכנס לקובץ AndroidManifest.xml לבחור String Pool ואז לחפש את השורה הזאת, לערוך ולשמור ולהפעיל מחדש.
              כמובן אין לי שום אחריות ומומלץ לגבות כל דבר לפני עריכה.

ח א 2 תגובות תגובה אחרונה
              1
              • ר ראש בראש

@אגסי למה בעצם אתה צריך להשבית חלק מהאפליקציה בשביל להסיר את האיקון? אם כבר אתה משתמש ברוט למה לא תגדיר פשוט שינוי של השורה android.intent.category.LAUNCHER ל android.intent.category.INFO בXML של האפליקציות?
                זה מסיר את האיקון מהמסך בית בצורה קבועה גם כשהאפליקציה פתוחה וזה גם מאפשר לפתוח את האפליקציה בלי להשתמש בפתיחה של פעולות כולל דרך הקיצורי מקשים של המכשיר עצמו וגם לא לוקח זמן לפתוח.

מי שמעוניין אפשר לעשות את זה לבד באמצעות עורך אפליקציות כמו MTV VIP (אפשר למצא כאן בפורום) להיכנס דרכו לאפליקציה (Data>App או System>App לאפליקציות מערכת) ולבחור את האפליקציה הרצויה, לבחור VIEW ואז להכנס לקובץ AndroidManifest.xml לבחור String Pool ואז לחפש את השורה הזאת, לערוך ולשמור ולהפעיל מחדש.

ח מנותק
                ח מנותק
                חייא שיאומי
                כתב נערך לאחרונה על ידי חייא שיאומי

הסבר הסתרת אפליקציה מקוצר לדוברי עברית בלבד...😉 😉

@ראש-בראש שיטה נחמדה לא הכרתי אבל לדעתי יותר קל דרך /סיסטם/פריב אי פי פי/כלסיק הום(מסך הבית)/ראס/אקס אמ אל/
                להיכנס לקובץ ולרדת עד למטה ולהדביק את השורה שתעתיקו מהאפליקציה הזאת ליפני השורה האחרונה (כמובן לעשות שורה חדשה ליפני)zundel app info 1.0 (com.zundel).apk
                קרדיט ל @זונדל האלוף (הסבר קטן מה עושים בתוך האפליקציה יש רשימה של כל האפליקציות ובהגדרות בוחרים לאיפה תיכנס האפליקציה שתילחצו עליה)
                ואז לוחצים באפשרויות כומפליט ואחרי זה ld2name ווווזהוו לצאת הוא ישאל אם לישמור תלחצו סאב תאשרו וסיימתם עסק את כל זה אני ממליץ לעשות עם עורך אפליקציות מסטר שהוא הכי טוב "בזה" לדעתיAPK Master Editor 2.5.0 (bin.mt.pro).apk

אני יעלה עוד כמה דקות הסרטת מסך למי 'לא הבין..

באנגלית זה הולך ככה...
                SISTEM/PRIV APP/CLASIK HOM/RAS/XML

ח תגובה 1 תגובה אחרונה
                0
                • ח חייא שיאומי

הסבר הסתרת אפליקציה מקוצר לדוברי עברית בלבד...😉 😉

@ראש-בראש שיטה נחמדה לא הכרתי אבל לדעתי יותר קל דרך /סיסטם/פריב אי פי פי/כלסיק הום(מסך הבית)/ראס/אקס אמ אל/
                  להיכנס לקובץ ולרדת עד למטה ולהדביק את השורה שתעתיקו מהאפליקציה הזאת ליפני השורה האחרונה (כמובן לעשות שורה חדשה ליפני)zundel app info 1.0 (com.zundel).apk
                  קרדיט ל @זונדל האלוף (הסבר קטן מה עושים בתוך האפליקציה יש רשימה של כל האפליקציות ובהגדרות בוחרים לאיפה תיכנס האפליקציה שתילחצו עליה)
                  ואז לוחצים באפשרויות כומפליט ואחרי זה ld2name ווווזהוו לצאת הוא ישאל אם לישמור תלחצו סאב תאשרו וסיימתם עסק את כל זה אני ממליץ לעשות עם עורך אפליקציות מסטר שהוא הכי טוב "בזה" לדעתיAPK Master Editor 2.5.0 (bin.mt.pro).apk

אני יעלה עוד כמה דקות הסרטת מסך למי 'לא הבין..

באנגלית זה הולך ככה...
                  SISTEM/PRIV APP/CLASIK HOM/RAS/XML

ח מנותק
                  ח מנותק
                  חייא שיאומי
                  כתב נערך לאחרונה על ידי

אם מישהו לא הבין אני יפרט יותר...

תגובה 1 תגובה אחרונה
                  0
                  • ר ראש בראש

א מחובר
                    א מחובר
                    אגסי
                    כתב נערך לאחרונה על ידי אגסי

@ראש-בראש כתב בלהורדה | אפליקצית 'אירגונית' במיוחד עבור מכשירי +QIN S1:

למה לא תגדיר פשוט שינוי של השורה android.intent.category.LAUNCHER ל android.intent.category.INFO בXML של האפליקציות

למרות שאתה עושה את זה בצורה מאוד פשוטה בMT מדובר בפעולה מורכבת בה היישום שאיתו אתה עורך פותח את המניפסט של האפליקציה עורך אותו חותם אותו מחדש ומקמפל את היישום הערוך דבר שלאירגונית אין אפשרות לעשות מחמת הכובד של המערכת הזו והיכולות שיש לMT ולאירגונית אין לכן השיטה בה היא משתמשת כיום אחרי כל המחקר שעשיתי היא הטובה ביותר מבחינת קלות ואמינות או לחילופין ניתן לעשות את השיטה שלך בצורה ידנית...

@חייא-שיאומי כתב בלהורדה | אפליקצית 'אירגונית' במיוחד עבור מכשירי +QIN S1:

אבל לדעתי יותר קל דרך /סיסטם/פריב אי פי פי/כלסיק הום(מסך הבית)/ראס/אקס אמ אל/ וכו'

שים לב ותיידע את הציבור שמדובר בשיטה מאוד מסוכנת יחסית, אתה עורך את מסך הבית שהוא היישום המרכזי של הטלפון עריכה וסגירה לא נכונים ו...הלך הגירסה... קרה לי פעם... אז לשים לב...

ח א 2 תגובות תגובה אחרונה
                    1
                    • א אגסי

למה לא תגדיר פשוט שינוי של השורה android.intent.category.LAUNCHER ל android.intent.category.INFO בXML של האפליקציות

למרות שאתה עושה את זה בצורה מאוד פשוטה בMT מדובר בפעולה מורכבת בה היישום שאיתו אתה עורך פותח את המניפסט של האפליקציה עורך אותו חותם אותו מחדש ומקמפל את היישום הערוך דבר שלאירגונית אין אפשרות לעשות מחמת הכובד של המערכת הזו והיכולות שיש לMT ולאירגונית אין לכן השיטה בה היא משתמשת כיום אחרי כל המחקר שעשיתי היא הטובה ביותר מבחינת קלות ואמינות או לחילופין ניתן לעשות את השיטה שלך בצורה ידנית...

אבל לדעתי יותר קל דרך /סיסטם/פריב אי פי פי/כלסיק הום(מסך הבית)/ראס/אקס אמ אל/ וכו'

שים לב ותיידע את הציבור שמדובר בשיטה מאוד מסוכנת יחסית, אתה עורך את מסך הבית שהוא היישום המרכזי של הטלפון עריכה וסגירה לא נכונים ו...הלך הגירסה... קרה לי פעם... אז לשים לב...

ח מנותק
                      ח מנותק
                      חייא שיאומי
                      כתב נערך לאחרונה על ידי

@אגסי אני אפילו לא ידעתי לעצמי תודה שאתה מידע אבל מה יכול להיות גרוע כבר אם אני סה"כ מזיז את מיקום האפליקציות ונגיד שהרסתי משהו אני יכול לבקש מישהו את הקובץ ולהחליף אצלי...

תגובה 1 תגובה אחרונה
                      0
                      • א אגסי

א מחובר
                        א מחובר
                        אגסי
                        כתב נערך לאחרונה על ידי אגסי

כתב בלהורדה | אפליקצית 'אירגונית' במיוחד עבור מכשירי +QIN S1:
                        @חייא-שיאומי

אני יכול לבקש מישהו את הקובץ ולהחליף אצלי...

הלך הגירסה

הוא נכנס ללופ של כיבוי והפעלה ורק צריבה מחדש תעזור...

תגובה 1 תגובה אחרונה
                        1

• התחברות

• אין לך חשבון עדיין? הרשמה

• התחברו או הירשמו כדי לחפש.
                        • פוסט ראשון
                          פוסט אחרון
                        0
                        • חוקי הפורום
                        • פופולרי
                        • לא נפתר
                        • משתמשים