להורדה | אפליקצית 'אירגונית' במיוחד עבור מכשירי +QIN S1
-
זה לא פחות ממדהים!!!
(אגב, כמה זמן ארך ליצור את זה - ובאיזה מודל השתמשת?)
סתם שתדע - אין אפשרות להיכנס ל: הגדרות, איחסון מדיה, החלפת פרופיל, טלפון - דרך האפילקציה (קשור להרשאות רוט? לא יודע)
אולי תבטל את האפשרות של הצגה של יישומי מערכת - לכה"פ אלו שלא נפתחים?אם לא קשה לך להוסיף למטה - בצדדים, מה הלחצנים ימין ושמאל
(העליונים) עושים, כי מי שלא יקרא את המדריך שלך - קצת יסתבך בזה. -
זה לא פחות ממדהים!!!
סתם שתדע - אין אפשרות להיכנס ל: הגדרות, איחסון מדיה, החלפת פרופיל, טלפון - דרך האפילקציה (קשור להרשאות רוט? לא יודע)
אולי תבטל את האפשרות של הצגה של יישומי מערכת - לכה"פ אלו שלא נפתחים?אם לא קשה לך להוסיף למטה - בצדדים, מה הלחצנים ימין ושמאל
(העליונים) עושים, כי מי שלא יקרא את המדריך שלך - קצת יסתבך בזה.@יאיר-דניאל זמן מצטבר של שלושה שבועות בזמנים הפנויים...
למעשה יצרתי אפליקציית דפדפן בAI סטודיו לאחר מכן בקשתי ממנו קוד לאפליקציה אמיתית בהתחלה הוא הביא לי קודים חלקיים אחרי שצעקתי עליו כמה פעמים הוא הביא לי קודים מלאים ואז הדבקתי את הקוד באנדרואיד סטודיו... אחרי הרבה שיפורים הגענו לתוצאה הנוכחית... -
זה לא פחות ממדהים!!!
(העליונים) עושים, כי מי שלא יקרא את המדריך שלך - קצת יסתבך בזה.@יאיר-דניאל כתב בלהורדה | אפליקצית 'אירגונית' במיוחד עבור מכשירי +QIN S1:
באחסון מדיה תוסיף את הפעילות הפנימית וגם בהחלפת פרופיל (לחיצה על זה משנה את הפרופיל) הגדרות נפתח רגיל. ב'טלפון' תוסיף גם אחד מהפעילויות הפנימיות.
נ.ב. כניסה לפעילויות של יישום ע"י ניווט שמאלה כמו הסימון >> יש שם 'פתח' (או ניווט שמאלה) כדי לדעת לאן הפעילות מגיעה לפני שמוסיפים אותה לרשימה. -
@אגסי כתב בלהורדה | אפליקצית 'אירגונית' במיוחד עבור מכשירי +QIN S1:
עריכה ג' שבט תשפ"ו: טופל באג קטן.
מה הבאג?
לא נתקלתי בשום באג אצלי - אפליקציה מעולה!!! אני משתמש בה כל הזמן - בקיצורי חייגן. -
יפה מאוד אני משתמש גם אבל אני רוצה שלא יהיה לי במסך הבית את שאר האפליקציות יש דבר כזה?
-
יפה מאוד אני משתמש גם אבל אני רוצה שלא יהיה לי במסך הבית את שאר האפליקציות יש דבר כזה?
@חייא-שיאומי תפרט יותר. לא ברור למה אתה מתכוון.
אתה מחליט מה יהיה ברשימות, אז... -
@חייא-שיאומי כתב בלהורדה | אפליקצית 'אירגונית' במיוחד עבור מכשירי +QIN S1:
כוונתו - שיהיה אפשרות שליטה בהצגת האפליקציות במסך הבית.
לדוגמא אם התקנתי תפילון במכשיר, שאני יוכל דרך ארגונית לשלוט האם זה יופיע במסך הבית כאפליקציה או לא = בקיצור אפשרות להסתרת אפליקציות.
האמת, כשקראת י את הפוסט הראשון שלך - בזמנו(לפני שערכת אותו) הבנתי שהאפליקציה שלך כוללת את האפשרות הזו כבר, אך לאחר התקנה - נוכחתי שלו.
מצטרף לבקשתו... -
@חייא-שיאומי כתב בלהורדה | אפליקצית 'אירגונית' במיוחד עבור מכשירי +QIN S1:
כוונתו - שיהיה אפשרות שליטה בהצגת האפליקציות במסך הבית.
לדוגמא אם התקנתי תפילון במכשיר, שאני יוכל דרך ארגונית לשלוט האם זה יופיע במסך הבית כאפליקציה או לא = בקיצור אפשרות להסתרת אפליקציות.
האמת, כשקראת י את הפוסט הראשון שלך - בזמנו(לפני שערכת אותו) הבנתי שהאפליקציה שלך כוללת את האפשרות הזו כבר, אך לאחר התקנה - נוכחתי שלו.
מצטרף לבקשתו...@יאיר-דניאל אולי בעתיד... זה קצת יותר מורכב וכנראה ידרוש רוט.
כרגע צריך לעשות את המדריך הזה https://mitmachim.top/post/313334 -
@חייא-שיאומי @יאיר-דניאל
עלתה גירסה 3.0 -
@חייא-שיאומי @יאיר-דניאל
עלתה גירסה 3.0@אגסי אלוף!
אתה לא מפסיק להפתיע!!
(מה בקשר למה שדיברנו בצ'אט? יש סיכוי/כיוון? תודה!) -
@אגסי אלוף!
אתה לא מפסיק להפתיע!!
(מה בקשר למה שדיברנו בצ'אט? יש סיכוי/כיוון? תודה!)@יאיר-דניאל כתב בלהורדה | אפליקצית 'אירגונית' במיוחד עבור מכשירי +QIN S1:
(מה בקשר למה שדיברנו בצ'אט? יש סיכוי/כיוון? תודה!)
לא עובד על זה ספציפית כרגע... אולי בעתיד כחלק מהפרויקט...