בקשת מידע | חיבור רמקולים בבלוטוס למערכת רמקולים 2.1 F&D A140 37w speaker
-
@הרב-של-השכונה
הוא קולט בלוטוס, אבל אני רוצה שהוא ישדר החוצה עם בלוטוס.@קרחון אתה יכול לצלם את המערכת להבין במה מדובר..
לא הבנתי כל כך למה שתוכל לשים שירים בבוקסה אחת והיא תשדר לעוד אחת.. -
@קרחון אתה יכול לצלם את המערכת להבין במה מדובר..
לא הבנתי כל כך למה שתוכל לשים שירים בבוקסה אחת והיא תשדר לעוד אחת.. -
@קרחון תסביר שניה את שאלתך שוב..
לא הבנתי סורי -
-
@אהרון-שלום כתב בבקשת מידע | חיבור רמקולים בבלוטוס למערכת רמקולים 2.1 F&D A140 37w speaker:
זה לא עוזר לו הוא רוצה שהוא מחבר אונקי למערכת והמערכת תשדר לרמקול אחר שאין שמה כניסה של אונקי
@קרחון תקן אותי אם אני טועה? -
אונקי לא מוציא שמע
-
אונקי לא מוציא שמע
@אהרון-שלום כתב בבקשת מידע | חיבור רמקולים בבלוטוס למערכת רמקולים 2.1 F&D A140 37w speaker:
רק מה????
מוציא סופגניות? -
רק IN ולא OUT רק כניסה ולא יציאה של שמע
-
לא הבנתי!!
בסופו של דבר אני מכניס דיסק אונקי למערכת סטריאו הוא לא מוציא שמע למערכת? -
זה לא עוזר לו הוא רוצה שהוא מחבר אונקי למערכת והמערכת תשדר לרמקול אחר שאין שמה כניסה של אונקי
@קרחון תקן אותי אם אני טועה?@MAD כתב בבקשת מידע | חיבור רמקולים בבלוטוס למערכת רמקולים 2.1 F&D A140 37w speaker:
@קרחון תקן אותי אם אני טועה?אני מבין שהוא להוציא דרך הבלוטוס או דרך האונקי זה לא אפשרי כי לכל מערכת הגברה יש out וIN וout זה פירוש מילולי של יציאה זאת אומרת שרמקול שיוצא מהמגבר מחובר לחיבור out . וin זה כניסה זאת אומרת אוקס אונקי בלוטוס וכדומה בחיבור שהוא כניסה in אי אפשר להוציא שמע מהם המערכת לא בנויה לזה לכן אם אתה רוצה להוציא שמע לרמקול אחר מאונקי או בלוטוס שהם IN זה לא אפשרי אלא"כ אתה מתחבר לOUT שזה היציאה לרמקולים עם משדר בלוטוס שאז יעבוד לך
אני מקוה שהבנתי אותך נכון