בקשה | מחיצת vbmeta_vendor_a של M36 - יש לך?
-
גיביתי את המחיצה הזו מהגירסא המקורית, אבל היא לא טובה - כשאני מנסה לצרוב עם המחיצה הזו עולה לי השגיאה הבאה:

יש כאן את המחיצה הבעייתית - אם זה עוזר למישהו.
vbmeta_vendor_a.imgתודה, תזכו למצוות!
(ניסיתי להשתמש במחיצה הזו - של הגי' הכשרה כפי שהמליצו לי כמה מבינים מהפורום, אבל זה לא עובד טוב - אחרי צריבה הנגן נכנס לבריק, כך שאני מנסה להבין איפה הבעיה, אולי במחיצה זו.
הקובץ סקאטר הוא אותו דבר, נכון? לא אמור להיות הבדל, האם אני צודק?) -
גיביתי את המחיצה הזו מהגירסא המקורית, אבל היא לא טובה - כשאני מנסה לצרוב עם המחיצה הזו עולה לי השגיאה הבאה:

יש כאן את המחיצה הבעייתית - אם זה עוזר למישהו.
vbmeta_vendor_a.imgתודה, תזכו למצוות!
(ניסיתי להשתמש במחיצה הזו - של הגי' הכשרה כפי שהמליצו לי כמה מבינים מהפורום, אבל זה לא עובד טוב - אחרי צריבה הנגן נכנס לבריק, כך שאני מנסה להבין איפה הבעיה, אולי במחיצה זו.
הקובץ סקאטר הוא אותו דבר, נכון? לא אמור להיות הבדל, האם אני צודק?)@יאיר-דניאל תעלה צילו"מ מהתוכנה עצמה
-
@יאיר-דניאל תעלה צילו"מ מהתוכנה עצמה
@מגנוס-קרלסן כתב בבקשה | מחיצת vbmeta_vendor_a של M36 - יש לך?:
העליתי - התמונה למעלה
-
@מגנוס-קרלסן כתב בבקשה | מחיצת vbmeta_vendor_a של M36 - יש לך?:
העליתי - התמונה למעלה
@יאיר-דניאל לא השגיאה אלא התוכנה עצמה
אחרי שאתה בוחר את הסקאטר -

הסקאטר נמצא בתיקייה של הגירסא הכשרה.
ואני משנה את הנתיב של המחיצות הדרושות לצריבה - לתיקייה של הגירסא המקוריתאגב, עכשיו העתקתי את הסקאטר לתיקייה של הגירסא המקורית - וכשאני מעלה אותו משם - הוא לא טוען את המחיצות ואני צריך להוסיף אותם ידנית
-

ואני משנה את הנתיב של המחיצות הדרושות לצריבה - לתיקייה של הגירסא המקוריתאגב, עכשיו העתקתי את הסקאטר לתיקייה של הגירסא המקורית - וכשאני מעלה אותו משם - הוא לא טוען את המחיצות ואני צריך להוסיף אותם ידנית
@יאיר-דניאל התמונה נשלחה לנטפרי לבדיקה...
-

@יאיר-דניאל טוב אין לי שמץ...
אבל הנה הקובץ vbmeta_vendor_a.img -
@יאיר-דניאל טוב אין לי שמץ...
אבל הנה הקובץ vbmeta_vendor_a.img@מגנוס-קרלסן זה של המקורי?
כי הוא שוקל בדיוק כמו הכשר, שלי שוקל 14 NC -
@מגנוס-קרלסן זה של המקורי?
כי הוא שוקל בדיוק כמו הכשר, שלי שוקל 14 NC@יאיר-דניאל כן
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות