בקשה | מחיצת vbmeta_vendor_a של M36 - יש לך?
-
גיביתי את המחיצה הזו מהגירסא המקורית, אבל היא לא טובה - כשאני מנסה לצרוב עם המחיצה הזו עולה לי השגיאה הבאה:

יש כאן את המחיצה הבעייתית - אם זה עוזר למישהו.
vbmeta_vendor_a.imgתודה, תזכו למצוות!
(ניסיתי להשתמש במחיצה הזו - של הגי' הכשרה כפי שהמליצו לי כמה מבינים מהפורום, אבל זה לא עובד טוב - אחרי צריבה הנגן נכנס לבריק, כך שאני מנסה להבין איפה הבעיה, אולי במחיצה זו.
הקובץ סקאטר הוא אותו דבר, נכון? לא אמור להיות הבדל, האם אני צודק?) -
גיביתי את המחיצה הזו מהגירסא המקורית, אבל היא לא טובה - כשאני מנסה לצרוב עם המחיצה הזו עולה לי השגיאה הבאה:

יש כאן את המחיצה הבעייתית - אם זה עוזר למישהו.
vbmeta_vendor_a.imgתודה, תזכו למצוות!
(ניסיתי להשתמש במחיצה הזו - של הגי' הכשרה כפי שהמליצו לי כמה מבינים מהפורום, אבל זה לא עובד טוב - אחרי צריבה הנגן נכנס לבריק, כך שאני מנסה להבין איפה הבעיה, אולי במחיצה זו.
הקובץ סקאטר הוא אותו דבר, נכון? לא אמור להיות הבדל, האם אני צודק?)@יאיר-דניאל תעלה צילו"מ מהתוכנה עצמה
-
@יאיר-דניאל תעלה צילו"מ מהתוכנה עצמה
@מגנוס-קרלסן כתב בבקשה | מחיצת vbmeta_vendor_a של M36 - יש לך?:
העליתי - התמונה למעלה
-
@מגנוס-קרלסן כתב בבקשה | מחיצת vbmeta_vendor_a של M36 - יש לך?:
העליתי - התמונה למעלה
@יאיר-דניאל לא השגיאה אלא התוכנה עצמה
אחרי שאתה בוחר את הסקאטר -

הסקאטר נמצא בתיקייה של הגירסא הכשרה.
ואני משנה את הנתיב של המחיצות הדרושות לצריבה - לתיקייה של הגירסא המקוריתאגב, עכשיו העתקתי את הסקאטר לתיקייה של הגירסא המקורית - וכשאני מעלה אותו משם - הוא לא טוען את המחיצות ואני צריך להוסיף אותם ידנית
-

ואני משנה את הנתיב של המחיצות הדרושות לצריבה - לתיקייה של הגירסא המקוריתאגב, עכשיו העתקתי את הסקאטר לתיקייה של הגירסא המקורית - וכשאני מעלה אותו משם - הוא לא טוען את המחיצות ואני צריך להוסיף אותם ידנית
@יאיר-דניאל התמונה נשלחה לנטפרי לבדיקה...
-

@יאיר-דניאל טוב אין לי שמץ...
אבל הנה הקובץ vbmeta_vendor_a.img -
@יאיר-דניאל טוב אין לי שמץ...
אבל הנה הקובץ vbmeta_vendor_a.img@מגנוס-קרלסן זה של המקורי?
כי הוא שוקל בדיוק כמו הכשר, שלי שוקל 14 NC -
@מגנוס-קרלסן זה של המקורי?
כי הוא שוקל בדיוק כמו הכשר, שלי שוקל 14 NC@יאיר-דניאל כן