בירור | כונן D במחשב בשם HP_TOOLS ניתן למחיקה?
-
התקנתי על מחשב HP את מערכת ההפעלה של ווינדוס.
לאחר ההתקנה חוץ מכונן C מופיע לי גם כונן D בשם HP_TOOLS (מקווה שאני מדייק) בגודל 4 ג'יגה בערך, מתוכם 2 ג'יגה מלאים בקבצים שונים.
ניתן למחוק את המחיצה הזו או שהיא נצרכת לפעילות של המחשב?
ישר כח גדול!@מענין-לשמוע תסיר לה את האות כונן
זאת מחיצה של HP עם כלי אבחון למחשב שאפשר להעלות בבוט
תיכנס לניהול דיסקים > לחיצה ימנית על הכונן > שנה אות כונן > הסר -
@מענין-לשמוע תסיר לה את האות כונן
זאת מחיצה של HP עם כלי אבחון למחשב שאפשר להעלות בבוט
תיכנס לניהול דיסקים > לחיצה ימנית על הכונן > שנה אות כונן > הסר@מתכנת-חובב
בעצם למחוק את המחיצה הזו, נכון? -
@מתכנת-חובב
בעצם למחוק את המחיצה הזו, נכון?@מענין-לשמוע לא
רק להסיר אות כונן -
@מענין-לשמוע לא
רק להסיר אות כונן@מתכנת-חובב
אני לא מול המחשב עכשיו בשביל לבדוק, מקוה שאני יצליח.
להסיר אות כונן זה בעצם להוסיף את זה לכונן הראשי? -
@מתכנת-חובב
אני לא מול המחשב עכשיו בשביל לבדוק, מקוה שאני יצליח.
להסיר אות כונן זה בעצם להוסיף את זה לכונן הראשי?@מענין-לשמוע לא
הכונן ימשיך להתקיים הוא פשוט לא יופיע -
@מענין-לשמוע לא
הכונן ימשיך להתקיים הוא פשוט לא יופיע@מתכנת-חובב
תודה.
סתם מענין - מהיום כשאני יכניס אונקי יקראו לו D או שזה מסתיר את האות הזו? -
@מתכנת-חובב
תודה.
סתם מענין - מהיום כשאני יכניס אונקי יקראו לו D או שזה מסתיר את האות הזו?@מענין-לשמוע יקראו לו D
זה לא יסתיר את האות -
התקנתי על מחשב HP את מערכת ההפעלה של ווינדוס.
לאחר ההתקנה חוץ מכונן C מופיע לי גם כונן D בשם HP_TOOLS (מקווה שאני מדייק) בגודל 4 ג'יגה בערך, מתוכם 2 ג'יגה מלאים בקבצים שונים.
ניתן למחוק את המחיצה הזו או שהיא נצרכת לפעילות של המחשב?
ישר כח גדול!@מענין-לשמוע אם המטרה שלך בשאלה הייתה פינוי מקום בדיסק- אז מה ש @מתכנת-חובב אמר לא רלוונטי.
זה רק יגרום למחשב שלך לא להראות את המחיצה על ידי זה שלא תקצה לה אות.אם אתה רוצה למחוק את זה באמת - זה רק על ידי מחיקת המחיצה והקצאה של השטח לדיסק C,
אבל אני לא יודע האם מומלץ למחוק את זה... מן הסתם רק אם אתה ממש נואש וגם אז לא בטוח... -
@מענין-לשמוע אם המטרה שלך בשאלה הייתה פינוי מקום בדיסק- אז מה ש @מתכנת-חובב אמר לא רלוונטי.
זה רק יגרום למחשב שלך לא להראות את המחיצה על ידי זה שלא תקצה לה אות.אם אתה רוצה למחוק את זה באמת - זה רק על ידי מחיקת המחיצה והקצאה של השטח לדיסק C,
אבל אני לא יודע האם מומלץ למחוק את זה... מן הסתם רק אם אתה ממש נואש וגם אז לא בטוח...@בנימין-מחשבים לא כדאי למחוק אותה ולא זה מה שהוא שאל
-
@מענין-לשמוע אם המטרה שלך בשאלה הייתה פינוי מקום בדיסק- אז מה ש @מתכנת-חובב אמר לא רלוונטי.
אבל אני לא יודע האם מומלץ למחוק את זה... מן הסתם רק אם אתה ממש נואש וגם אז לא בטוח...@בנימין-מחשבים
תודה, יש לי אבל עוד 350 ג'יגה פנויים בכונן השני.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות