בירור | נגן אנדרואיד מעלי אקספרס - יש המלצה?
-
אשמח לקישור או כל מידע על נגן שיש בו תוכנת חיפוש שירים, הבנתי שזה אנדרואיד, מאתר זול כמו עלי וכדומה.
מי שמכיר מנסיון שעבד לו.וחוץ מזה, אם אפשר קישור לנגן רגיל שעובד, גם אם לא אנדרואיד, אלא סטנדרטי ונח.
תודה! -
אשמח לקישור או כל מידע על נגן שיש בו תוכנת חיפוש שירים, הבנתי שזה אנדרואיד, מאתר זול כמו עלי וכדומה.
מי שמכיר מנסיון שעבד לו.וחוץ מזה, אם אפשר קישור לנגן רגיל שעובד, גם אם לא אנדרואיד, אלא סטנדרטי ונח.
תודה!@טרום-מתמחה כתב בבירור | נגן אנדרואיד מעלי אקספרס - יש המלצה?:
תוכנת חיפוש שירים
לא הבנתי כל כך מה אתה צריך אבל נראה לי שהמליצו מאוד על הM36
-
@טרום-מתמחה כתב בבירור | נגן אנדרואיד מעלי אקספרס - יש המלצה?:
תוכנת חיפוש שירים
@smct כתב בבירור | נגן אנדרואיד מעלי אקספרס - יש המלצה?:
תוכנת חיפוש שירים
האמת זה בשביל חבר, שביקש ממני כנ"ל, שתהיה אפשרות חיפוש שירים בנגן לא רק ע"י לעבור על כל הנגן, אלא תיבת חיפוש ושימצא מידית את השיר המבוקש.
יש קישור ל M36, או לחפש לבד ואמור להיות טוב?
תודה רבה עכ"פ!! -
@smct כתב בבירור | נגן אנדרואיד מעלי אקספרס - יש המלצה?:
תוכנת חיפוש שירים
האמת זה בשביל חבר, שביקש ממני כנ"ל, שתהיה אפשרות חיפוש שירים בנגן לא רק ע"י לעבור על כל הנגן, אלא תיבת חיפוש ושימצא מידית את השיר המבוקש.
יש קישור ל M36, או לחפש לבד ואמור להיות טוב?
תודה רבה עכ"פ!!@טרום-מתמחה
אמור להיות נושא בפני עצמו לנגן הזה תחפש בפורום ותמצא [אני עייף שאין לי כח אפילו לחפש :)] -
@טרום-מתמחה
אמור להיות נושא בפני עצמו לנגן הזה תחפש בפורום ותמצא [אני עייף שאין לי כח אפילו לחפש :)]פוסט זה נמחק! -
תודה!@טרום-מתמחה קודם כל אתה לא בקטגוריה הנכונה. זה לקטגוריה נגנים ותוכנותיהם או עזרה הדדית אנדרואיד
איזה גודל של נגן אתה מחפש קטן גדול כמה התקציב -
@טרום-מתמחה
אמור להיות נושא בפני עצמו לנגן הזה תחפש בפורום ותמצא [אני עייף שאין לי כח אפילו לחפש :)]@smct כתב בבירור | נגן אנדרואיד מעלי אקספרס - יש המלצה?:
@טרום-מתמחה
אמור להיות נושא בפני עצמו לנגן הזה תחפש בפורום ותמצא [אני עייף שאין לי כח אפילו לחפש :)]זה הנושא
וכאן התמונה של הנגן
ויש בזה חיפוש שירים@אלוף-תימן כתב בבירור | נגן אנדרואיד מעלי אקספרס - יש המלצה?:
איזה גודל של נגן אתה מחפש
*איזה גודל נגן הוא מחפש?