שיתוף | הכירו את QuickNote Genius! 🚀! התוכנה ליצירת פתקיות מהירות שתעשה לכם את החיים טובים יותר!!!! גירסה V17
-
@שלמה-רביב כתב בשיתוף | הכירו את QuickNote Genius!
! התוכנה ליצירת פתקיות מהירות שתעשה לכם את החיים טובים יותר!!!! גירסה V17:עידכון ענק לתוכנה!!(V17)
התוכנה להורדה
cb0b87df-c102-497c-9c71-a0723e304c88-QuickNote_Genius_Setup_V14.exe@יאיר-דניאל כתב בשיתוף | הכירו את QuickNote Genius!
! התוכנה ליצירת פתקיות מהירות שתעשה לכם את החיים טובים יותר!!!! גירסה V17:@שלמה-רביב כתב בשיתוף | הכירו את QuickNote Genius!
! התוכנה ליצירת פתקיות מהירות שתעשה לכם את החיים טובים יותר!!!! גירסה V17:עידכון ענק לתוכנה!!(V17)
התוכנה להורדה
cb0b87df-c102-497c-9c71-a0723e304c88-QuickNote_Genius_Setup_V14.exeתוריד את התוכנה ותיראה שכתוב גם בתוכנה V17 זה לא טעות
זה בגלל ששיפרתי כמה פעמים את התוכנה לפני שהעלתי -
עידכון ענק לתוכנה!!(V17)
מה חדש?
הכתבה בעיברית זה פיצ'ר חדש ומממש נוח!! במקום להקליד אז מדברים וזה מקליד עובד מצוין
דיבור לעברית! כתבתם? הוא יקרא לכם...
2 הפיצ'רים האלה מצריכים אינטרנט
מחשבון נוח במקום לפתוח מחשבון של ווינדוס בשניה אתם פותחים את המחשבון הזה ג"כ נוח ופשוט!!
אגב גם הבעיה של @אלימיר גם נפתרה כי שיניתי את מערכת ההפעלה שהיא תמחק את התוכנות הקודמות ועכשיו זה עובד גם לו מצויןאומנם זה יצא לפני כמה שעות אבל שכחתי להזכיר כאן אז עכשיו אני מזכיר
-
עידכון ענק לתוכנה!!(V17)
מה חדש?
הכתבה בעיברית זה פיצ'ר חדש ומממש נוח!! במקום להקליד אז מדברים וזה מקליד עובד מצוין
דיבור לעברית! כתבתם? הוא יקרא לכם...
2 הפיצ'רים האלה מצריכים אינטרנט
מחשבון נוח במקום לפתוח מחשבון של ווינדוס בשניה אתם פותחים את המחשבון הזה ג"כ נוח ופשוט!!
אגב גם הבעיה של @אלימיר גם נפתרה כי שיניתי את מערכת ההפעלה שהיא תמחק את התוכנות הקודמות ועכשיו זה עובד גם לו מצויןאומנם זה יצא לפני כמה שעות אבל שכחתי להזכיר כאן אז עכשיו אני מזכיר
@שלמה-רביב מאיפה להוריד?
-
@שלמה-רביב מאיפה להוריד?
@CSS-0 כתב בשיתוף | הכירו את QuickNote Genius!
! התוכנה ליצירת פתקיות מהירות שתעשה לכם את החיים טובים יותר!!!! גירסה V17:@שלמה-רביב מאיפה להוריד?
מהפוסט הראשון
כל עידכון אני מעדכן את הקישור בפוסט הראשון -
@יאיר-דניאל כתב בשיתוף | הכירו את QuickNote Genius!
! התוכנה ליצירת פתקיות מהירות שתעשה לכם את החיים טובים יותר!!!! גירסה V17:@שלמה-רביב כתב בשיתוף | הכירו את QuickNote Genius!
התוכנה להורדה
cb0b87df-c102-497c-9c71-a0723e304c88-QuickNote_Genius_Setup_V14.exeתוריד את התוכנה ותיראה שכתוב גם בתוכנה V17 זה לא טעות
זה בגלל ששיפרתי כמה פעמים את התוכנה לפני שהעלתי@שלמה-רביב כתב בשיתוף | הכירו את QuickNote Genius!
! התוכנה ליצירת פתקיות מהירות שתעשה לכם את החיים טובים יותר!!!! גירסה V17:תוריד את התוכנה ותיראה שכתוב גם בתוכנה V17 זה לא טעות
זה בגלל ששיפרתי כמה פעמים את התוכנה לפני שהעלתיהורדתי וראיתי שזה 17, ההערה שלי היא לשם של הקובץ, לא משנה.
אגב, גם בהגדרות מופיע שמספר הגי' שלה הוא 14.
וחוץ מזה, לא עובד לי האפשרות של הקראה -
@שלמה-רביב כתב בשיתוף | הכירו את QuickNote Genius!
! התוכנה ליצירת פתקיות מהירות שתעשה לכם את החיים טובים יותר!!!! גירסה V17:תוריד את התוכנה ותיראה שכתוב גם בתוכנה V17 זה לא טעות
זה בגלל ששיפרתי כמה פעמים את התוכנה לפני שהעלתיהורדתי וראיתי שזה 17, ההערה שלי היא לשם של הקובץ, לא משנה.
וחוץ מזה, לא עובד לי האפשרות של הקראה@יאיר-דניאל כתב בשיתוף | הכירו את QuickNote Genius!
וחוץ מזה, לא עובד לי האפשרות של הקראהיש לך אינטרנט? כי לי עובד מצוין
בכללי עובד לך הזיהוי דיבור לטקסט? זה הרבה יותר חשוב ושימושי -
בכללי עובד לך הזיהוי דיבור לטקסט? זה הרבה יותר חשוב ושימושי@שלמה-רביב הזיהוי קול לטקסט לא עובד, וגם כל פעם שאני רוצה להפסיק את הזיהוי זה שואל אותי שוב עם אני מסכים שהתוכנה תשתמש במקרופון שלי, בקיצור יש מה לשפר אבל העיצוב החדש הרבה יותר נוח ומטורף!
-
בכללי עובד לך הזיהוי דיבור לטקסט? זה הרבה יותר חשוב ושימושי@שלמה-רביב עוד משהו: כרגע אפשר לכתוב רק פתק אחד (כך זה אצלי), איך מוסיפים פתקים נוספים?
-
@שלמה-רביב עוד משהו: כרגע אפשר לכתוב רק פתק אחד (כך זה אצלי), איך מוסיפים פתקים נוספים?
@MNM כתב בשיתוף | הכירו את QuickNote Genius!
! התוכנה ליצירת פתקיות מהירות שתעשה לכם את החיים טובים יותר!!!! גירסה V17:@שלמה-רביב עוד משהו: כרגע אפשר לכתוב רק פתק אחד (כך זה אצלי), איך מוסיפים פתקים נוספים?
בכפתור הפלוס בצד שמאל למטה
-
! התוכנה ליצירת פתקיות מהירות שתעשה לכם את החיים טובים יותר!!!! גירסה V17:@שלמה-רביב עוד משהו: כרגע אפשר לכתוב רק פתק אחד (כך זה אצלי), איך מוסיפים פתקים נוספים?
בכפתור הפלוס בצד שמאל למטה
@שלמה-רביב הוספת את הפלוס בגי' החדשה? בקודמת הוא לא הופיע אצלי
-
@שלמה-רביב הזיהוי קול לטקסט לא עובד, וגם כל פעם שאני רוצה להפסיק את הזיהוי זה שואל אותי שוב עם אני מסכים שהתוכנה תשתמש במקרופון שלי, בקיצור יש מה לשפר אבל העיצוב החדש הרבה יותר נוח ומטורף!
@CSS-0 כתב בשיתוף | הכירו את QuickNote Genius!
! התוכנה ליצירת פתקיות מהירות שתעשה לכם את החיים טובים יותר!!!! גירסה V17:@שלמה-רביב הזיהוי קול לטקסט לא עובד, וגם כל פעם שאני רוצה להפסיק את הזיהוי זה שואל אותי שוב עם אני מסכים שהתוכנה תשתמש במקרופון שלי, בקיצור יש מה לשפר אבל העיצוב החדש הרבה יותר נוח ומטורף!
ממש מוזר לי זה עובד מצוין
תנסה ללחוץ על המיקרופון ואז אישור שימוש במיקרופון ואז תדבר ואל תלחץ על המיקרופון תחכה שהוא יזהה כמה שניות שאתה לא מדבר והוא יהפוך לטקסט
אצלי זה עובד מטורף מאוד מאוד שימושי ונוח -
@שלמה-רביב הוספת את הפלוס בגי' החדשה? בקודמת הוא לא הופיע אצלי
! התוכנה ליצירת פתקיות מהירות שתעשה לכם את החיים טובים יותר!!!! גירסה V17:@שלמה-רביב הוספת את הפלוס בגי' החדשה? בקודמת הוא לא הופיע אצלי
כן
-
@אלימיר כתב בשיתוף | הכירו את QuickNote Genius!
! התוכנה ליצירת פתקיות מהירות שתעשה לכם את החיים טובים יותר!!!! גירסה V17:אשמח לאפשרות לראות מתוך התוכנה את כל הפתקים.
977495c7-1707-463b-86e0-89f76549b19d-QuickNote_Genius_Setup_V14.exe
תתקין ותלחץ על 3 הפסים ותראה את כל הפתקים
@CSS-0 @יאיר-דניאל ניסיתי לסדר את הבעיה תעדכנו אם זה עובד מכאן
תורידו מכאן ולא מהפוסט הראשי -
@אלימיר כתב בשיתוף | הכירו את QuickNote Genius!
! התוכנה ליצירת פתקיות מהירות שתעשה לכם את החיים טובים יותר!!!! גירסה V17:אשמח לאפשרות לראות מתוך התוכנה את כל הפתקים.
977495c7-1707-463b-86e0-89f76549b19d-QuickNote_Genius_Setup_V14.exe
תתקין ותלחץ על 3 הפסים ותראה את כל הפתקים
@CSS-0 @יאיר-דניאל ניסיתי לסדר את הבעיה תעדכנו אם זה עובד מכאן
תורידו מכאן ולא מהפוסט הראשי@שלמה-רביב
הכתבה לא עובדת - גם בחיבור לאינטרנט, הקראה כן עובדת
בלחיצה על שמור עולה הודעה ריקה:

וכן במחיקת פתק עולה אותו הודעה ריקהצריך גם לסדר את זה פה - זה נראה לא מובן

-
@שלמה-רביב

וכן במחיקת פתק עולה אותו הודעה ריקהצריך גם לסדר את זה פה - זה נראה לא מובן

! התוכנה ליצירת פתקיות מהירות שתעשה לכם את החיים טובים יותר!!!! גירסה V17:@שלמה-רביב

וכן במחיקת פתק עולה אותו הודעה ריקהבאלה אני ישתדל לטפל.
צריך גם לסדר את זה פה - זה נראה לא מובן

כאן פשוט לוחצים על הסמל יומן בצד שמאל ואז הכי קל לבחור
-
@יאיר-דניאל טיפלתי בזה ועכשיו זה עובד מצוין
fd5ee37c-9e2b-428f-8910-7cc52627084c-QuickNote_Genius_Setup_V14.exeואם זה עובד גם לך טוב אני יעלה את זה בפוסט הראשון
תעדכנו עם זה עובד טוב